Jump to content

ŽUTI RASIPNIK: Bojan Pajtić državnim parama kupio 250.000 četkica za zube!

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

1 hour ago, Плутон рече

Што се мене тиче, треба да се гласа за Радула, али ово за ДС и екипу нема везе с њим, просто, не видим како се мој живот мења ако уместо Вучића јавни сектор запоседну Дачићеви или Пајтићеви ботови. Зато је боље да ту постоји једна странка јер кад се много њих бије око те јавне погаче, онда јавна погача нужно мора да се прошири и више него што би требало, а то би ми било у интересу (и то краткорочном) кад бих лично био део тог проширења. Овако ми се не исплати. :)

Postoji mnogo razlika između perioda kada su DS+SPS bili na vlasti u odnosu na period nakon toga... od makroekonomskih podataka poput privrednog rasta, javnog duga, deficita i slično, pa do gušenja medija.

Takođe, ne znam na čemu zasnivaš ideju da "javna pogača" mora da se širi ako ima više partija. Isto kao što dvojica iz različitih partija mogu da kradu po pola nekog kolača, tako i dvojica iz iste partije mogu da kradu isti taj kolač po pola. Isto kao što će 5orica iz različitih partija da sednu u neki upravni odbor, tako će i 5orica iz jedne partije da zasednu... niđe veze...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, Avocado рече

Postoji mnogo razlika između perioda kada su DS+SPS bili na vlasti u odnosu na period nakon toga... od makroekonomskih podataka poput privrednog rasta, javnog duga, deficita i slično, pa do gušenja medija.

То су мање-више све разлике СНС-а и ДС-а. СНС је је преузео приступ јавне штедње за разлику од ДС-а, али мимо тога само су наставили стару политику ( а још при томе, просто смањивање плата и пензија без предузимања других мјера за побољшање фискалне или економске ситуације је бесмислено, но да не дубим безвезе ), а негдје су је и унаприједили/уназадили. Тако прије је и Тадић користио медије за политичке обрачуне, а Вучић је тај систем само преузео и "усавршио".

Што се ствари више мијењају, више остају исте :D

Додуше, разлике има и у спољњој политици. СНС има тврђи став од ДС-а по неким питањима, а мекши по другим.

Подели на овим сајтовима

56 minutes ago, Avocado рече

Нeма суштинских разлика, економска политика је готово преписана. Јавни дуг убрзано расте од 2008., а БДП стагнира, реалног привредног раста нема. Било каква разлика је више узрокована околностима него политиком владе.

Све што је ДС-СПС влада радила од 2008. до 2012. данас ради СНС-СПС, а исто ради и Пајтић на покрајинском нивоу, уз одређена ограничења. И исто би радио данас и Тадић да је остао на власти.

Што се тиче гушења медија, рекао сам, Вучић спроводи већу цензуру. Исто сам рекао и за ботове, Вучић је ту потпуно полудео и ту СНС троши много више јавног новца од ДС-а.

1 hour ago, Avocado рече

Takođe, ne znam na čemu zasnivaš ideju da "javna pogača" mora da se širi ako ima više partija. Isto kao što dvojica iz različitih partija mogu da kradu po pola nekog kolača, tako i dvojica iz iste partije mogu da kradu isti taj kolač po pola. Isto kao što će 5orica iz različitih partija da sednu u neki upravni odbor, tako će i 5orica iz jedne partije da zasednu... niđe veze...

У нашем случају се до сада „јавна погача“ увек ширила, без обзира на то да ли је на власти једна или више партија, тако да ми се чини да има разлике када се та погача шири за једну, две или десет партија. 

Можда грешим за „погачу“, али свеједно, није то разлог због ког мислим да би било добро да ДС остане испод цензуса. Мислим да би све ове странке које зовем неокомунистичким, изникле деведесетих, требало да у потпуности нестану са политичке позорнице јер је штета коју праве катастрофална.

А да је та ДС ишта ваљала, не би овај ********** (Плутоне, пази на речник. - Плутон) дошао на власт.

Подели на овим сајтовима

37 minutes ago, Плутон рече

Нeма суштинских разлика, економска политика је готово преписана. Јавни дуг убрзано расте од 2008., а БДП стагнира, реалног привредног раста нема. Било каква разлика је више узрокована околностима него политиком владе.

Све што је ДС-СПС влада радила од 2008. до 2012. данас ради СНС-СПС, а исто ради и Пајтић на покрајинском нивоу, уз одређена ограничења. И исто би радио данас и Тадић да је остао на власти.

Aha... boks i balet su takođe isti, osim što balerine plešu na prstima i ne udaraju jedna drugu pesnicama u glavu... ali nema nikakve suštinske razlike...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Avocado рече

Aha... boks i balet su takođe isti, osim što balerine plešu na prstima i ne udaraju jedna drugu pesnicama u glavu... ali nema nikakve suštinske razlike...

Разлика између жутих и ових је квантитативне, а не квалитативне природе.

Квалитативно су исте... Ови су такође мало неугледнији и бахатији, али у суштини исто. Кад би се ови вратили, не би се ништа променило.

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Avocado рече

Добро, хајде онда упореди економску политику владе Мирка Цветковића, Дачићеве од 2012. до 2014. и Вучићеве од 2014. до данас и кажи ми која је то суштинска разлика? Баш бих волео да чујем.

Пошто је  БДП из неког разлога не види и уз минималне промене стагнира кроз све 3 поменуте владе.

Подели на овим сајтовима

25 minutes ago, Господин Бореалис рече

Ови су такође мало неугледнији и бахатији, али у суштини исто. Кад би се ови вратили, не би се ништа променило.

Баш тако, само шминка, форма.

Подели на овим сајтовима

Сви су исти! Све странке су исте!

Сем ДЈБ, они су нешто тотално ново! (А сви они који су били раније у неким структурама власти а код њих су сада, они ће од сад да раде другачије)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

41 minutes ago, Avocado рече

Пусти сад та цепидлачења.

Гледај боље те своје артије, не разумеш се ти у политике!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Сви су исти! Све странке су исте!

Нису, ја то стално говорим. Али када из једне странке настане 300, није ништа чудно да међу њима има много сличности.

1 minute ago, RYLAH рече

Сем ДЈБ, они су нешто тотално ново! (А сви они који су били раније у неким структурама власти а код њих су сада, они ће од сад да раде другачије)

Хајде да чујемо неко име. Ко и где је био на власти?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...