Нифада Написано Април 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Горе је линк,текст је објављен је на сајту Митрополије црногорско-приморске PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Панталоне на жени „говоре“ да жена не жели да себе оствари као мајку. На чему ли су људи који пишу овакве идиотлуке, само да ми је знати... PredragVId, Dominika, Милан Ракић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 на сајту Митрополије црногорско-приморске Хииии, опет у дну видим линк ка тексту оног Олега Стењајева, апеловала сам и овде на администрсцију, пријављивала теме... Ааа, катастрофа. Може ли да се изведе неко волонтерсво, типа, чистка православних сајтова од ових јеретичких, глупих текстова? Волонтирала бих, најозбиљније. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Stojiš gola pred ogledalom i razmišljaš o tome dal večeras da obučeš suknju ili pantalone. (Žika Babe) PredragVId and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Ако жене могу да носе бркове, не видим зашто не могу и панталоне? Adelaida, PredragVId, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Ако жене могу да носе бркове, не видим зашто не могу и панталоне? Сачувај нас Боже бркате жене и ћосавог мушкарца. Није за свакога сукња, да се не лажемо.. http://arhiva.alo.rs/resources/img/23-10-2013/intext_big/797174-pl1.png Adelaida, Dexi, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Април 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Можда није најбоља илустрација,пошто је ова фотографија из времена када депилација није била актуелна,то је из тамо неке "модне епохе".У тексту се баш напротив панталоне истичу као нешто што истиче женске атрибуте,ако сте пажљиво читали текст.Наравно,сви знамо да и панталона има разних,каошто ни свака сукња није благочестива.Поента је да када жена носи панталоне није по лику Божијем,како стоји у тексту,а када носи сукњу онда је остварена икона Божија. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Април 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Мени се чини да овај текст покушава да превазиђе културолошки и етички аспект ношења женских панталона,и да прелази чак на онтолошки план PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Ma najbolje da se zena zabradi skroz pa da bude sve po propisu...budibogsvama...idiotluk od teksta d izvinete. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 @@Нифада, слажем се да је ова илустрација из времена када није била актуелна депилација али жилет је сигурно био актуелан. А што се текста тиче мислим да се мало претерује и иде из крајност у крајност...Жене које носе панталоне не желе да се остваре као мајке, небулоза.. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Април 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Stojiš gola pred ogledalom i razmišljaš o tome dal večeras da obučeš suknju ili pantalone. (Žika Babe) Stojiš gola pred ogledalom i razmišljaš o tome dal večeras da obučeš suknju ili pantalone. (Žika Babe) Изгледа да панталоне и представљају проблем онима који управо имају такве асоцијације. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Април 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2016 @@Нифада, слажем се да је ова илустрација из времена када није била актуелна депилација али жилет је сигурно био актуелан. А што се текста тиче мислим да се мало претерује и иде из крајност у крајност...Жене које носе панталоне не желе да се остваре као мајке, небулоза.. Мислим да је на слици нека певачица народних песама,а оне су често екстремне у модном изразу,тада се жене нису депилирале,ни козметичким средствима ни жилетом,данас се и мушкарци депилирају,али то није кључна тема,текст се не бави темом са аспекта естетике. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Април 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Нешто је и до ока посматрача-стара мудрост. Тема која је постављена у тексту се разматра на један узак и тенденциозан начин. Једна од тема која се често отвара јесте тзв "литургијска мода",односно посебан начин облачења када се иде на Литургију. Неке жене се тада трансформишу до непрепознатљивости,дуге сукње,мараме. Неке носе чак и прилиочно кратке сукње али уз обавезну мараму. Неке се облаче на различите начине,али пристојно. Неке ,а мислим да је то мањина,у Цркву одлазе превише слободно обучене. Мислим да одлазак у Цркву треба да подразумева да се лепо и пристојно обучемо. Знам да се чешће дешава у приморским местима да жене и мушкарци дођу у Цркву у шорцевима,и то није баш у реду. Исто тако није у реду да они,који су екстремни само у другом смислу,очекује да неко на плажи,или кад шета,излази у град, и сл.мора да облачи по некаквим и нечијим прописима. Но,ја се обрадујем када видим да дођу на Литургију и мушкарци и жене,чак и када су мало слободније обучени. Некако ми је радост ѕбог њиховог доласка јача од замерке да су се ипак могли мало пристојније обући. Можда су негде ишли па одлучили да ипак дођу и на Литургију. Но,увек неки отварају тему како ће нека краћа сукња или уске панталоне некога да саблажњавају. Да се вратим на почетну мисао-нешто је заиста и до ока посматрача,а неретко и све буде до ока посматрача. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Suknje i haljine su definitivno udobnije i prijatnije za nosenje. Pantalone mnogo bolje stoje PredragVId and Нифада је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Secate li se onog perioda kada su bile moderne duge suknje ? U to vreme je moja sestra kupila neku svilenu suknju koja je bila providna u donjem , a u gornjem delu oskudno zatamnjena nekakvim bez satenom . Njoj odlicno stoji . Visoka je , ima taman ten , bomba ... Nisam odolela . Morala sam da je probam ... Na stepenistu porodicne kuce sam se tako saplela i pala , da sam jedva ostala ziva ... Od tada mi ni na pamet nije palo da obucem nesto slicno ... Haljine mi ne stoje dobro ... Suknje uzasno , imam nekoliko lepih sukanja i haljina i razmisljam kome da ih poklonim ... A ja cu kupiti jedan dzak i oko struka cu vezati masnicu od satena . Рапсоди, PredragVId and Pancakes је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука