Плутон Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Шешељ ослобођен у Хагу Хашки трибунал ослободио је лидера Српске радикалне странке Војислава Шешеља по свих девет тачака оптужнице, која су га теретиле да је говором мржње подстицао и подржавао ратне злочине у Хрватској и Босни и Херцеговини током ратних сукоба и протеривање Хрвата из Војводине. Војислав Шешељ је од данас слободан човек, рекао судија Антоанети. Судија Латанци издвојила мишљење по осам тачака оптужбе. Dragana Dragana, NemanjaVa, Срђан Ранђеловић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 У паузи "риалити" домаће производње, ту је "риалти" Хаг Лидија Миленковић and Dexi је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Је л' ја ово сањам?! Мислио сам да је текст са "зицера", кад оно РТС... "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Ал ће Рвати да се кидају сада Dexi, Ignjatije and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Još jedan dokaz da je HAG antisrpski sud! Samo se Hrvati oslobađaju!!! geronymo, Juanito, Плутон and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 31, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Još jedan dokaz da je HAG antisrpski sud! Samo se Hrvati oslobađaju!!! Краљино! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 ИгорМ, Ignjatije and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Ако већ знамо да је Шешељ обесмислио овај квазитрибунал, значи ли и то да је ова њихова пресуда бесмислена?! Иначе, да га нису држали тамо толико дуго, колико већ јесу, могло би се скоро и рећи да им је ово једна од ријетких добрих пресуда. Данче*, Лидија Миленковић and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Нешто нисам склон да пратим овакве теме али сам помислио да није можда "право" време пред изборе да се да на популарности струји коју запад воли да критикује ( као дежурне ) или то није уопште реално? Не знам ни какву тренутну "популарност" ужива срс... толико ме занимају Нисам сигуран тачно шта али ми све нешто сумњиво... пароноја Толико година склоњен са домаће политичке сцене, "окачено" му све што је могло, дизала се галама и сада пуф... Може да их тужи за нарушено здравље и душевну бол а и да части, има и зашто Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Vojvoda je neunistiv i njegova ideologija je besmrtna! Лазар Нешић, ВИЛМА, Данче* and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Još jedan dokaz da je HAG antisrpski sud! Samo se Hrvati oslobađaju!!! A to sto su skoro 12 godina drzali nekoga ko nije kriv to nikom nista. I plus postoji zalba od strane tuzilastva. Nista nije gotovo dok nije gotovo. A zato ce Mladicu da odvale dozivotnu robiju. Лидија Миленковић, Ignjatije and NemanjaVa је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Да поделим Перин статус... Sirom regiona se izvukla cela ekipa zlocinaca 90-tih. Taman da zatruju neke nove siromasne mlade generacije koje ce malo putovati a mnogo mrzeti. Џуманџи, Аурор, Dijasporka and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 И `начи сад Хаг суди по правди? Плутон, Justin Waters and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Ćao šabani Рапсоди, Плутон, Adelaida and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 A to sto su skoro 12 godina drzali nekoga ko nije kriv to nikom nista. I plus postoji zalba od strane tuzilastva. Nista nije gotovo dok nije gotovo. A zato ce Mladicu da odvale dozivotnu robiju. Tek će Voja da ih odere za to. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука