Jump to content

Секс и трудноћа

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 377
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Tvrtko рече

Ne lupam.

Лупаш. Ништа није грех само по себи што је од Бога, па ни секс. Грех је када се извитопери, кад престане да буде сједињење са другим бићем, него испуњење неког животињског нагона, који те не испуњава, него те празни све више и више.

Грех сам по себи никако не може да буде. Нити може да буде благословен искључиво када је ради деце, то је католичко учење, веома погрешно по мени.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Tvrtko рече

Hoćeš da kažeš da lupam što sam napisao da ga nazivaju grehom? Pa skoro svi ga zovu grehom.

Имаш милијарду тема на овом сајту само о томе, где су много позванији од мене појаснили православно гледиште у вези теме која те сад интересује, па ако те стварно занима, узми и прочитај кад већ имаш где.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Tvrtko рече

Neka čitaju oni koji ga nazivaju grehom i koji ga upražnjavaju bez ljubavi (ali čisto sumnjam da hoće).

Није поента само у томе, него имаш доста тема које могу да ти рашчисте многе недоумице у вези са овом темом, за коју је природно да имаш недоумице, првенствено због неких погрешних тумачења и уплива католичког гледишта на то.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Tvrtko рече

Moje nedoumice nisu zbog tumačenja nego zbog ponašanja ljudi koje govori nešto sasvim drugo.

Шта сад пишеш? Па, ти немаш недоумице, него своје фикс идеје од којих не би одступио ни по цену живота.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Никад не храни трола! 

Привлаче их теме попут политике, сексуалности, вере и нације, имају лажни идентитет, исцрпљују друге бескрајним понављањем, ретко дају директан одговор, могу да раде у групама и тада функционишу као бесни чопор ...

НИН

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Tvrtko рече

@Милан Ракић

Tek sada mi je potpuno jasno šta znači trol.

Šta treba da uradim da otklonim vaše sumnje?

treba sve da se slazes sa zenama, inace si sumnjivo lice

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, kordun рече

treba sve da se slazes sa zenama, inace si sumnjivo lice

23 hours ago, Ниџока 1.1 рече

Случајно остало не могу да избришем.Админ хелп!

@Кордун У супротном се не слажеш са сопственим ребром ;)

Подели на овим сајтовима

@Сања Т.

Кликнеш после цитата и само притискаш "Backspace"

Spoiler

?url=http%3A%2Fo.aolcdn.com%2Fdims-share

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

35 minutes ago, Господин Дареалис рече

Шта вама говори чињеница да је тема изгурала на 32 стране? :)

Много буке ни око чега. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

45 minutes ago, Господин Дареалис рече

Шта вама говори чињеница да је тема изгурала на 32 стране? :)

Шта мислиш зашто је често на насловној страници популарних часописа "СЕКС"? То продаје новине. ;) Људе занима све у вези секса па тако и ова тема.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Ниџока 1.1 рече

Шта мислиш зашто је често на насловној страници популарних часописа "СЕКС"? То продаје новине. ;) Људе занима све у вези секса па тако и ова тема.

Па управо, то је и моја поента. :)

Свети људи (уз неке изузетке, јасно) нису имали генитални однос никада у животу, а овде на форуму 32 стране само зато што је реч 'секс' ту. И није ово једино... 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...