kordun Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 2 minutes ago, Tvrtko рече Tako ga vidi veoma veoma mali broj ljudi (među njima sam i ja). Ne lupam. pa sad si sam sebi kontradiktoran, eto sam sebe pobijas u ovom komentaru RYLAH and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 Управо сада, Tvrtko рече Ne lupam. Лупаш. Ништа није грех само по себи што је од Бога, па ни секс. Грех је када се извитопери, кад престане да буде сједињење са другим бићем, него испуњење неког животињског нагона, који те не испуњава, него те празни све више и више. Грех сам по себи никако не може да буде. Нити може да буде благословен искључиво када је ради деце, то је католичко учење, веома погрешно по мени. Sanja Т., Dijasporka, Јелена011 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 Управо сада, Tvrtko рече Hoćeš da kažeš da lupam što sam napisao da ga nazivaju grehom? Pa skoro svi ga zovu grehom. Имаш милијарду тема на овом сајту само о томе, где су много позванији од мене појаснили православно гледиште у вези теме која те сад интересује, па ако те стварно занима, узми и прочитај кад већ имаш где. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 9 minutes ago, Tvrtko рече Neka čitaju oni koji ga nazivaju grehom i koji ga upražnjavaju bez ljubavi (ali čisto sumnjam da hoće). Није поента само у томе, него имаш доста тема које могу да ти рашчисте многе недоумице у вези са овом темом, за коју је природно да имаш недоумице, првенствено због неких погрешних тумачења и уплива католичког гледишта на то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 37 minutes ago, Tvrtko рече Po čemu? Po tome što se slažem sa RYLAH-om, da je sjedinjenje dva bića? pa ako se slazes sto onda tvrdis da je greh, sam sebe pobijas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 3 minutes ago, Tvrtko рече Moje nedoumice nisu zbog tumačenja nego zbog ponašanja ljudi koje govori nešto sasvim drugo. Шта сад пишеш? Па, ти немаш недоумице, него своје фикс идеје од којих не би одступио ни по цену живота. Sanja Т., RYLAH, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 Никад не храни трола! Привлаче их теме попут политике, сексуалности, вере и нације, имају лажни идентитет, исцрпљују друге бескрајним понављањем, ретко дају директан одговор, могу да раде у групама и тада функционишу као бесни чопор ... НИН RYLAH, Јелена011, Mилена КШ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 7 minutes ago, Tvrtko рече @Милан Ракић Tek sada mi je potpuno jasno šta znači trol. Šta treba da uradim da otklonim vaše sumnje? treba sve da se slazes sa zenama, inace si sumnjivo lice Данче*, Лапис Лазули, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 7 minutes ago, kordun рече treba sve da se slazes sa zenama, inace si sumnjivo lice 23 hours ago, Ниџока 1.1 рече Случајно остало не могу да избришем.Админ хелп! @Кордун У супротном се не слажеш са сопственим ребром Данче*, kordun, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 21 minutes ago, Tvrtko рече Navedi bar jednu. . . . Osnovna stvar je da se ljudi prvo zavole. Све знаш, Тврле, немо да лажеш сад како ти није лако у животу. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 @Сања Т. Кликнеш после цитата и само притискаш "Backspace" Spoiler Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 Шта вама говори чињеница да је тема изгурала на 32 стране? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 35 minutes ago, Господин Дареалис рече Шта вама говори чињеница да је тема изгурала на 32 стране? Много буке ни око чега. -Владимир-, Sanja Т., Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 45 minutes ago, Господин Дареалис рече Шта вама говори чињеница да је тема изгурала на 32 стране? Шта мислиш зашто је често на насловној страници популарних часописа "СЕКС"? То продаје новине. Људе занима све у вези секса па тако и ова тема. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 2 hours ago, Ниџока 1.1 рече Шта мислиш зашто је често на насловној страници популарних часописа "СЕКС"? То продаје новине. Људе занима све у вези секса па тако и ова тема. Па управо, то је и моја поента. Свети људи (уз неке изузетке, јасно) нису имали генитални однос никада у животу, а овде на форуму 32 стране само зато што је реч 'секс' ту. И није ово једино... kamila је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука