Juanito Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 I to banalnosti koje mogu da te izlude nacisto Па то... Али добро, видеће и сам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 А промаја? Od promaje i oni umiru Jug Italije, leto, topimo se svi, a on i njegovi zatvaraju vrata od terase i prozore, da nas ne uhvati promaja I krste mi se sto umivam dete a ne obrisem je peskirom...di ce tako mokra na 45 stepeni Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Da joj slucajno ne udje voda u kicmu Ja sam cula taj izgovor Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Претпостављам да немаш искуство иоле дужег заједничког живота с неком женом? Тај заједнички живот се састоји од милион ”баналности”. Imam iskustvo. Ali hajde da se pozabavimo tvojom potrebom da me ,,razotkriješ". Da razotkriješ neki, u tvojoj glavi, moj ,,životni neuspeh". I zašto bi onda to tako javno ,,razotkrivao"? Osim ako nisi zlonameran. Da pokažeš kako proničeš u dubinu stvari. Kako si oštrouman. Kako si pametan. A omašio si. Prema tome, zlonameran si i egoista u svojoj nameri. Svoj narcizam isteruj na nekom drugom mestu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Све вам је то релативно. Кад проходате и кренете да се играте жмурке и ћораве баке, уочавате прве непремостиве разлике између вас и оних из друге улице. А онда долазе непремостиве разлике између основих и средњих школа. На факултетима смо већ зрелији, тад размишљамо о озбиљнијим непремостивим разликама, као на пример оним између Чачана и Ужичана или Београђана и остатка света. А онда неки оду у те Италије и уоче да можда Чачани и Ужичани и нису баш толико различити, али зато ми и Талијани - небо и земља. Онда одете у јужну Немачу или у Аустрију, па вам Италијани дођу ко рођена браћа. А ако случајно завршите на северу Европе, жалићете за јужнијим германима и њиховом дружељубивошћу, а вала и храном, веровали или не. Они одважнији, који се отисну преко баре, откриће да смо ми и Швеђани изразито слични кад се поставимо наспрам Амера. И тако... А ако се икад сусретнемо с неком ванземаљском цивлизацијом, можда ми људи схватимо да нисмо баш толико различити ко што на први поглед изгледа. Dijasporka and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Imam iskustvo. Ali hajde da se pozabavimo tvojom potrebom da me ,,razotkriješ". Da razotkriješ neki, u tvojoj glavi, moj ,,životni neuspeh". I zašto bi onda to tako javno ,,razotkrivao"? Osim ako nisi zlonameran. Da pokažeš kako proničeš u dubinu stvari. Kako si oštrouman. Kako si pametan. A omašio si. Prema tome, zlonameran si i egoista u svojoj nameri. Svoj narcizam isteruj na nekom drugom mestu. Ајде опусти се мало, већ си прошао кроз ове ”сви ме мрзе и нападају” небулозе, па си после видео да ништа није било као што си триповао. Тако је и у овом случају, видиш оно чега нема ни у траговима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Све вам је то релативно. Кад проходате и кренете да се играте жмурке и ћораве баке, уочавате прве непремостиве разлике између вас и оних из друге улице. А онда долазе непремостиве разлике између основих и средњих школа. На факултетима смо већ зрелији, тад размишљамо о озбиљнијим непремостивим разликама, као на пример оним између Чачана и Ужичана или Београђана и остатка света. А онда неки оду у те Италије и уоче да можда Чачани и Ужичани и нису баш толико различити, али зато ми и Талијани - небо и земља. Онда одете у јужну Немачу или у Аустрију, па вам Италијани дођу ко рођена браћа. А ако случајно завршите на северу Европе, жалићете за јужнијим германима и њиховом дружељубившћу, а вала и храном, веровали или не. Они одважнији, који се отисну преко баре, откриће да смо ми и Швеђани изразито слични кад се поставимо наспрам Амера. И тако... А ако се икад сусретнемо с неком ванземаљском цивлизацијом, можда ми људи схватимо да нисмо баш толико различити ко што на први поглед изгледа. Jep...ali zasad smo ovde na zemlji i moramo da se trudimo da uskladimo sve te nase relativne razlike... To je kao kad roditeljima male bebe pricas kako su njihove brige relativne jer ih pakao tek ceka kad dete udje u pubertet... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Ајде опусти се мало, већ си прошао кроз ове ”сви ме мрзе и нападају” небулозе, па си после видео да ништа није било као што си триповао. Тако је и у овом случају, видиш оно чега нема ни у траговима. Opet grešiš i praviš se pametan više nego što znaš. Nikad ja nisam ni bio u takvim tripovima koje si izanalizirao. Moja nervoza na forumu ima sasvim drugačiju prirodu i uzrok. Koji naravno ti ne možeš znati, niti zaslužuješ da ti kažem. A vidim ono što napišeš. I ako me već javno prozoveš za nešto, nemoj posle da se praviš lud i dobronameran. Izjaviš nešto tipa ,,nisi ti nikad vido ženu, a evo ja jesam, ja ću ti kažem" i očekuješ da neko to shvati dobronamerno??? Ne! Nego nadomeštaš svoj nedostatak osećanja vrednosti. I još se trudim da budem koliko toliko blag na rečima i da ne otkrijem sve javno. I budi siguran da ću ti svaki put kada pokušaš da me javno poniziš, tvoju narcističku i egoističnu nameru natrljati na nos. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Razlika u pogledu vjeroispovjesti (ako su oboje odani svojoj vjeri) ce i izroditi sve druge probleme. Управо је обрнуто - што је човек оданији вери - више капира да ништа није сигурно и да последњу реч има Бог. Paradoksologija, Dijasporka and LogosAgape је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 А промаја? Samo je srpska promaja opasna-ubija...italijanska nije opasna[emoji3] Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MiraM Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Управо је обрнуто - што је човек оданији вери - више капира да ништа није сигурно и да последњу реч има Бог. Da, to svakako, ali mi pocesto nismo takvi znalci na djelu, pa nam nastaju problemi. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Управо је обрнуто - што је човек оданији вери - више капира да ништа није сигурно и да последњу реч има Бог. Pa da. Evo, moja drugarica se udala za muža najviše zato što je bio u veri, mislila je da će to izgladiti neke druge razlike u viđenju sveta koje su imali, on je bio dosta rigidniji... i onda je on, troje dece kasnije, izašao iz vere, počeo da se ponaša potpuno drugačije, jer ga je samo strah prethodno sprečavao, i više ništa zajedničko nisu imali. Рапсоди, Џуманџи and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Da, to svakako, ali mi pocesto nismo takvi znalci na djelu, pa nam nastaju problemi. Проблеми се не решавају тако што их избегавамо, него тако што се суочавамо с њима, излазећи из удобности познатог. То је једини начин да се постане ”зналац на делу” у било којој животној области. Ако бирамо да радимо само оно у чему се осећамо сигурно у овом тренутку, онда по дефиницији нема напретка. Јелена011, Рапсоди, БанеЛ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Sve u svemu oba pola se najviše plaše braka zbog (ne)odgovornosti... To je apsurd jer je brak valjda sjedinjavanje u veri jedno u drugo, svakako u veri u više od sebe što je osnova zajednice. Možda grešim. Priča o razlikama jednako je apsurdna jer se valjda dovoljno poznajemo pre nego što se pred Bogom jedno drugom obećamo... Možda opet grešim? Suncokret54 and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MiraM Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Проблеми се не решавају тако што их избегавамо, него тако што се суочавамо с њима, излазећи из удобности познатог. То је једини начин да се постане ”зналац на делу” у било којој животној области. Ако бирамо да радимо само оно у чему се осећамо сигурно у овом тренутку, онда по дефиницији нема напретка.Da, ali to nije replika na ono sto sam ja rekla. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука