Данче* Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Glumac Marinko Madžgalj preminuo je u 37. godini posle duge borbe sa bolešću. Marinko Madžgalj operisan je u avgustu prošle godine zbog problema sa pankreasom. Iako se činilo da se glumac oporavlja, lekari nisu želeli da daju prognoze. U prvom obraćanju javnosti, nakon operacije, Madžgalj je društvenim mrežama zahvalio prijateljima na brizi i želji da brzo ozdravi. To je bilo u septembu prošle godine. Prijatelji, mnogo pošte je stiglo. Svi ste tako dragi, ljubazni i puni lepih reči i želja. Hvala vam na svakoj napisanoj reči, hvala za sve medikamente koje preporučujete, hvala na željama za brzo ozdravljenje - napisao je on. Marinko Madžgalj rođen je 1978. u Beogradu, ali je odrastao i u Kotoru. Popularnost je stekao u televizijskoj seriji Crni Gruja, ali i u grupi Flamingosi u kojoj je pevao zajedno sa Ognjenom Amidžićem. Bio je oženjen glumicom Dubravkom Mijatović s kojom ima ćerku. Poslednje godine života proveo je sa novinarkom Lanom Sekulić. http://www.blic.rs/kultura/umro-marinko-madzgalj/x94hp8b Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DanijelaPG Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Царство му Небеско. Нека почива у миру... Kaludjerovic Sreten, Dexi, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 -Љубав је од смрти јача- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 http://mondo.rs/a887708/Zabava/Zvezde-i-tracevi/Marinko-Madzgalj-preminuo.html Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Почивај у миру! мирођија and Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Bog da mu dusu prosti...premlad covek,uzas. Anika, Драшко, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Bas mi je zao. Mlad, pozitivac...neka mu Bog podari rajska naselja. Sanja Т., Kaludjerovic Sreten, Ненад Р. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Bog da mu dusu prosti! Bas mi je zao...jedan od pozitivnijih likova domace scene...em mlad... Mилена КШ, Dexi, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Бог да му души опрости! Аурор, Данче* and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Carstvo mu nebesko. Данче*, Аурор, Dexi and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Useli ga Gospode u Rajska Naselja Svoja... Tuga i žalost :( Драшко, Kaludjerovic Sreten and Dexi је реаговао/ла на ово 3 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Madžgalj se krstio u Ostrogu 20 dana PRED SMRT Rano preminuli glumac Matinko Madžgalj zamolio je svog bliskog prijatelja i kolegu Dušana Kovačevića da ga krsti u manastiru Ostrog samo nekoliko nedelja pred smrt. Foto: RAS SrbijaMarinko Madžgalj - Pozvao me je dvadeset dana pred smrt i rekao mi da bi voleo da ga krstim. Bila mi je velika čast kada sam to čuo. Naravno da sam pristao. Otišli smo u manastir Ostrog i obavili smo čin krštenja. Nisam ga pitao zašto je baš tada odlučio da se krsti, jer je to bila njegova lična stvar - priča potreseno za „Blic“ Dušan Kovačević, bliski prijatelj rano preminulog glumca, koji je bio uz njega poslednjih dana. http://www.blic.rs/kultura/vesti/madzgalj-se-krstio-u-ostrogu-20-dana-pred-smrt/hqwwy52 JESSY, Pancakes, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Madžgalj se krstio u Ostrogu 20 dana PRED SMRT Goku, Драшко, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Imala sam priliku relativno često da ga vidim u prolazu, često je svraćao u jedan kafić u Kursulinoj / Vračar/ Malopre prođoh...na vratima stoji umrlica... Rajska mu naselja... Ненад Р., Pancakes, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Carstvo mu Nebesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Бог да му душу прости. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука