Jump to content

Preminuo Marinko Madžgalj

Оцени ову тему

Препоручена порука

Glumac Marinko Madžgalj preminuo je u 37. godini posle duge borbe sa bolešću.

6c6e2f708a40561ead149efa9bcea3d1.jpeg

Marinko Madžgalj operisan je u avgustu prošle godine zbog problema sa pankreasom. Iako se činilo da se glumac oporavlja, lekari nisu želeli da daju prognoze.

U prvom obraćanju javnosti, nakon operacije, Madžgalj je društvenim mrežama zahvalio prijateljima na brizi i želji da brzo ozdravi. To je bilo u septembu prošle godine.

Prijatelji, mnogo pošte je stiglo. Svi ste tako dragi, ljubazni i puni lepih reči i želja. Hvala vam na svakoj napisanoj reči, hvala za sve medikamente koje preporučujete, hvala na željama za brzo ozdravljenje - napisao je on.

Marinko Madžgalj rođen je 1978. u Beogradu, ali je odrastao i u Kotoru. Popularnost je stekao u televizijskoj seriji Crni Gruja, ali i u grupi Flamingosi u kojoj je pevao zajedno sa Ognjenom Amidžićem.

Bio je oženjen glumicom Dubravkom Mijatović s kojom ima ćerku. Poslednje godine života proveo je sa novinarkom Lanom Sekulić.

http://www.blic.rs/kultura/umro-marinko-madzgalj/x94hp8b

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Bog da mu dusu prosti...premlad covek,uzas.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Bas mi je zao.

Mlad, pozitivac...neka mu Bog podari rajska naselja.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Useli ga Gospode u Rajska Naselja Svoja...

Tuga i žalost :( :( :(

Подели на овим сајтовима

Madžgalj se krstio u Ostrogu 20 dana PRED SMRT

Rano preminuli glumac Matinko Madžgalj zamolio je svog bliskog prijatelja i kolegu Dušana Kovačevića da ga krsti u manastiru Ostrog samo nekoliko nedelja pred smrt.

af87b9c17705ee69b73337d60020979d.jpeg
Foto: RAS SrbijaMarinko Madžgalj

- Pozvao me je dvadeset dana pred smrt i rekao mi da bi voleo da ga krstim. Bila mi je velika čast kada sam to čuo. Naravno da sam pristao. Otišli smo u manastir Ostrog i obavili smo čin krštenja. Nisam ga pitao zašto je baš tada odlučio da se krsti, jer je to bila njegova lična stvar - priča potreseno za „Blic“ Dušan Kovačević, bliski prijatelj rano preminulog glumca, koji je bio uz njega poslednjih dana.

http://www.blic.rs/kultura/vesti/madzgalj-se-krstio-u-ostrogu-20-dana-pred-smrt/hqwwy52

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Madžgalj se krstio u Ostrogu 20 dana PRED SMRT
:slavaaa:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Imala sam priliku relativno često da ga vidim u prolazu, često je svraćao u jedan kafić u Kursulinoj  / Vračar/

Malopre prođoh...na vratima  stoji umrlica...

Rajska mu naselja... 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Бог да му душу прости.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...