Иван ♪♫ Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Мора да је био неко из уредништва што је на оном снимку викнуо Патријарху "мајмуне"... To je upravo dokaz da niko sa foruma nije bio tamo. Jer glavne forumske etikete su ,,trol", ,,kapitalista" i ,,komunista" Милан Ракић, Grizzly Adams and Goku је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Jer glavne forumske etikete su ,,trol", ,,kapitalista" i ,,komunista" И екумениста, не заборави! Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Jel prihvatio? колико знам није хтео да се бави тим питањем,инсистирао је на питању Грачанице. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 колико знам није хтео да се бави тим питањем,инсистирао је на питању Грачанице. 12:smeha: ) Драшко and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 колико знам није хтео да се бави тим питањем,инсистирао је на питању Грачанице. Loši su mu prioriteti. Ako se o svojoj duši ne brine, kako može voditi narod??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Loši su mu prioriteti. Ako se o svojoj duši ne brine, kako može voditi narod??? Не разумем...њега је рашчинио синод пет владика. Ако има благослов владика да се причешћује ако патријарх сигурно готово има жељу да му врати чин, зар то прво није показатељ грешке кад су га рашчинили и да је то сад жеља за исправком те грешке а на крају крајева човек живи,бори се,причешћује се...што мислиш да не брине о својој души ? И уосталом што мислиш да је његова жеља да води народ ? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Мора бити да су сви епископи и Патријарх погрешили па се сад кају и моле га за опроштај... И треба мало да им да епитимију мало, да им се не понови. Ламех је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Још бивши монах позива Патријарха речима „Нека изађе два минута са бденија, неће му капа с главе пасти“! Ово је већ алармантно. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Дај бре Гризли пусти нас мало на миру,дај неку тему ко ће победити на изборима Трамп или неко други,дај мало изјаве са лица места,кад ће прајд у Франциску,како теку припреме,пусти ти ово Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Немате ви мира ни са мном ни без мене. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 колико знам није хтео да се бави тим питањем,инсистирао је на питању Грачанице. Монах коме послушање није завет број 1. Сам себи духовник и исповедник? На љубав (позив на повратак, није то због признања своје грешке већ икономија) одговара прозивком. "Прво се ви исправите па ћу ја"!?! Или чак "Нисам ја грешан већ ви, исправљајте се"!?! Монах??? Почиње "беседу" на снимку у "смирењу" а како маса диже глас и он, сав зајапурен, почиње да диже глас и набраја грехе Његове Светости и позива га на покајање и преумљење? Монах? Брате, ти ово сматраш исправним начином? Па само због икона које су оставили тамо и хладнокрвно снимали исте док тону (а другима лажно представили да је тако остављена црква од стране СПЦ!!!) он и људи око њега не могу код мене заслужити било какво право да уважавамо њихов глас у било чему. А маса као маса, лака за манипулацију ако је необавештена. Тако су и они који су викали "Осана сину Давидовом, благословен који долази у име Господње, Цар Израиљев" пар дана касније викали "Распни га, распни". Баталите причу о масовности у Цркви. Драшко, Џуманџи, obi-wan and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Не разумем...њега је рашчинио синод пет владика. Ако има благослов владика да се причешћује ако патријарх сигурно готово има жељу да му врати чин, зар то прво није показатељ грешке кад су га рашчинили и да је то сад жеља за исправком те грешке а на крају крајева човек живи,бори се,причешћује се...што мислиш да не брине о својој души ? И уосталом што мислиш да је његова жеља да води народ ? Nemo si takav, pa i Antonije / Dragan ima dušu, i može da se kaje, nemoj da uskraćuješ mogućnost da se i on pokaje i popravi, šta god da je uradio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Монах коме послушање није завет број 1. Сам себи духовник и исповедник? На љубав (позив на повратак, није то због признања своје грешке већ икономија) одговара прозивком. "Прво се ви исправите па ћу ја"!?! Или чак "Нисам ја грешан већ ви, исправљајте се"!?! Монах??? Почиње "беседу" на снимку у "смирењу" а како маса диже глас и он, сав зајапурен, почиње да диже глас и набраја грехе Његове Светости и позива га на покајање и преумљење? Монах? Ко је бар три дана живео православним хришћанским животом може без проблема да види да је тај човек тежак духовни болесник. Не треба више. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Naravno on je dusevno bolestan,sto ne menja cinjenicu da nam potapaju svetinju. Naravno Sloba je jedini krivac za 1999,sto ne menja cinjenicu na slucaj Racak i osiromaseni uranijum. Nego pusti to...kako se spremaju gejevi za paradu u San Francisku? Jel ides? zuti car је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Које? Текст или догађај? Мени и једно и друго. Текст је и технички и суштински као циркус. Баш као и скуп (с тим да скуп има смислен повод али катастрофалну, па и недопустиву, реализацију). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука