Gogić Написано Децембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2019 Da li neko ima preporuku za sampon za kosu ?Tip-masna jako, kao da sam u pubertetu ?, bezivotna, kad je operem uzasno se mrsi. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Децембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2019 Пре сат времена, Gogić рече Da li neko ima preporuku za sampon za kosu ?Tip-masna jako, kao da sam u pubertetu ?, bezivotna, kad je operem uzasno se mrsi. Ако имаш у близини, најбоље је да одеш у неку продавницу фризерских препарата и купиш тамо. Можеш опуштено ту да купиш било који најјефтинији шампон (и обавезно регенератор) за све типове косе, биће сигурно бољи од иједног маркираног. Поготово се види на дуже стазе. И води рачуна кад наносиш регенератор да не додирујеш корен... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2019 Пре сат времена, Gogić рече Da li neko ima preporuku za sampon za kosu ?Tip-masna jako, kao da sam u pubertetu ?, bezivotna, kad je operem uzasno se mrsi. ja pravim šampon, blag je i možeš svaki dan da pereš kosu kosili 500ml pantenol rastvor 50ml AD uljane kapi (pola flašice) ili šampon od koprive (bilo koji) 500ml pantenol rastvor 50ml ulje koprive (pola flašice) Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2019 пре 1 сат, Gogić рече Da li neko ima preporuku za sampon za kosu ?Tip-masna jako, kao da sam u pubertetu ?, bezivotna, kad je operem uzasno se mrsi. Za šampon ne znam, sem što mogu da ti dam antipreporuku za one namenjene upravo masnoj kosi jer jako isušuju pa onda paradoksalno podstiču lučenje sebuma da bi se nadoknadio. Protiv mršenja probaj Nature box apricot masku, češalj klizi a ne smanjuje volumen. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Децембар 9, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2019 пре 12 часа, Снежана рече ja pravim šampon, blag je i možeš svaki dan da pereš kosu kosili 500ml pantenol rastvor 50ml AD uljane kapi (pola flašice) ili šampon od koprive (bilo koji) 500ml pantenol rastvor 50ml ulje koprive (pola flašice) Hvala ti, bas davnooo al jako davno sam koristila ovaj sampon.Dobro si me podsetila @Smaragdni kamičak hvala, probacu, @Milica Bajic hvala. Smaragdni kamičak and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 9, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2019 Ako ima u tvom gradu Alexandar cosmetics, tamo kupi sampon, neces pogresiti. Najjeftiniji su ovi insight. Šamponi za kosu | ALEXANDAR Cosmetics WWW.ALEXANDAR-COSMETICS.COM Kompletan asortiman proizvoda vodećih svetskih brendova za opremanje frizerskih i kozmetičkih salona i ličnu upotrebu. Sa Nature box nemam lepo iskustvo. kao masku mozes da probas kokosovo ulje, kosa je posle njega jako lepa. Gogić је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Децембар 9, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2019 Meni su ova dva odlična. Kosa se manje masti, ali se ne isušuje. A ovaj je za svakodnevno pranje masne kose https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јануар 29, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2020 ЛЛ, где има да се купи овакав шешир? Треба ми за кретање по породичним окупљањима, да скренем пажњу са неухрањености. On 22.5.2016. at 19:56, Лапис Лазули рече AnaLaz, Sanja Т. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 31, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2020 ??? Чунга Лунга and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 16, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2020 Plan a i plan b. A realizovan. ? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 21, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2020 Design Sylvie Falcon - Paris Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 22, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2020 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 22, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2020 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 22, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2020 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 22, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2020 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука