Milica Bajic Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 @Istopljeni kamen да ти кажем искрено, слично је код мене, само што сам ја м. вал ставила и други пут и то је била фатална грешка... спасла ме само ова нова хемија за спасавање и баш стручан фризер...тако да сам поново исправљена АЛИ мислим да добро шишање може и равну косу са оживи, ево ти слика, на темену ми је јако кратко, а позади скроз дуга ( притом не изгледам ко Шеки али стварно :;) И врло лако сам чупава кад год хоћу и колко хоћу Istopljeni kamen, Чунга Лунга, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 Мада после дуже паузе, м.вал сигурно може опет супер да ти изгледа Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 пре 1 минут, Milica Bajic рече Мада после дуже паузе, м.вал сигурно може опет супер да ти изгледа Ja imam jaku kosu i kiristila sam neki bez hemije...ja volim kovrdže...ali dobro..za sada ništa....laganini sa figarom Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2019 пре 4 минута, Milica Bajic рече @Istopljeni kamen да ти кажем искрено, слично је код мене, само што сам ја м. вал ставила и други пут и то је била фатална грешка... спасла ме само ова нова хемија за спасавање и баш стручан фризер...тако да сам поново исправљена АЛИ мислим да добро шишање може и равну косу са оживи, ево ти слика, на темену ми је јако кратко, а позади скроз дуга ( притом не изгледам ко Шеки али стварно :;) И врло лако сам чупава кад год хоћу и колко хоћу Da Šeki...o nou...nikako...znam te frizure.. a tebi je ovo ...super. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 1, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2019 Чунга Лунга, Gogić and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 2 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 3, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 3, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 od prosle godine, jedna od najboljih frizura koje sam imala, radile su je frizerka i dve radnice tri sata Istopljeni kamen, ViktorijaV and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 3, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 On 30.9.2019. at 16:02, Milica Bajic рече @Istopljeni kamen да ти кажем искрено, слично је код мене, само што сам ја м. вал ставила и други пут и то је била фатална грешка... спасла ме само ова нова хемија за спасавање и баш стручан фризер...тако да сам поново исправљена АЛИ мислим да добро шишање може и равну косу са оживи, ево ти слика, на темену ми је јако кратко, а позади скроз дуга ( притом не изгледам ко Шеки али стварно :;) И врло лако сам чупава кад год хоћу и колко хоћу Koja nova hemija? Koji frizer? Broj? Adresa? Anything? Dva puta sam stavila mini val, prvi put strava ispalo, drugi put propas'! Pa ja da "spasem" stvar izvucem blans pramenove... Msm......Jasno je koliko sam "spasila". Toliko da mi je samo keratin maaaaalkice smirio tu "elektrosok" frizuru.... Pomagaj, info? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Октобар 3, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 пре 17 минута, Лапис Лазули рече Koja nova hemija? Koji frizer? Broj? Adresa? Anything? Dva puta sam stavila mini val, prvi put strava ispalo, drugi put propas'! Pa ja da "spasem" stvar izvucem blans pramenove... Msm......Jasno je koliko sam "spasila". Toliko da mi je samo keratin maaaaalkice smirio tu "elektrosok" frizuru.... Pomagaj, info? Ja sam radila u Ns kod Natalije ali je ona nažalost otišla u Irsku i zatvorila salon.Ako si u Bg raspitaj se, koleginica mi je rekla da ima u Delti ali ne drži me za reč, proveri. Jer sa tim se nije igrati, ako ti upropasti kosu, par godina nema oporavka. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 3, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 @Лапис Лазули знам како ти је... надам се да није тај бланш скоро рађен зато што ово не иде на блајхану косу. Али свакако треба да се посаветујеш са Алексом, можда може као мени да ти ошиша тај најоштећенији део ( Алекса ради већ минимум 20 година, толико га бар ја знам). Препарат је "Голдвелов", није кератин него баш препарат за сјај и трајно исправљање косе. Третман кошта око 100 е, али вреди стварно, траје док коса не израсте и стварно изгледа здравије. Aleksa La Vie Краља Милутина 40, Београд, Србија +381 11 2644140 https://www.google.com/search?client=ms-android-hmd-rev2&cds=0&hl=sr-RS&v=10.61.10.21.arm64&output=search&q=Aleksa+La+Vie&ludocid=16798028067635372960&ibp=gwp;0,7&lsig=AB86z5WwSLqtR4Lwr_GoWEbitlYp&kgs=77671f83cecb2ed3&shndl=-1&source=sh/x/kp/local&entrypoint=sh/x/kp/local G.CO држим фигс. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 3, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 Lapis Ako ti je puno oštećena kosa od blanša imam babski recept, preporučljiv je da se koristi leti.Maslinovo ulje 2 kašike i 2 žumanca umutiš i staviš na kosu, držiš pola sata, svaki dan i redovno ispereš šamponom. U svakom slučaju Garnierova maskica za kosu od Aloe Vere zelena kutija..The best! Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 3, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 пре 40 минута, Лапис Лазули рече Koja nova hemija? Koji frizer? Broj? Adresa? Anything? Dva puta sam stavila mini val, prvi put strava ispalo, drugi put propas'! Pa ja da "spasem" stvar izvucem blans pramenove... Msm......Jasno je koliko sam "spasila". Toliko da mi je samo keratin maaaaalkice smirio tu "elektrosok" frizuru.... Pomagaj, info? nikakva hemija, samo pusti da ti izraste i šišaj oštećeno redovno. Napravi šampon "kosili" 1/2l, pantenol rastvor 50ml, ad uljane kapi (pola bočice)...svaki dan možeš da pereš kosu sa njim Istopljeni kamen and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 3, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 пре 18 минута, Istopljeni kamen рече Maslinovo ulje 2 kašike i 2 žumanca Jednom u životu stavih žumance na kosu, dovoljno... "mirisalo" naredne tri nedelje uprkos čestom pranju. Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 3, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 пре 3 минута, Smaragdni kamičak рече Jednom u životu stavih žumance na kosu, dovoljno... "mirisalo" naredne tri nedelje uprkos čestom pranju. Hahaha...ma ne znam ja nisam koristila ali sam videla jednu ženicu koja je bila bukvalno bez kose skroz izblajhana...i nakon mesec dana potpuna promena i ja je pitam šta vam je to i ona reče... I ako su lagali mene i ja lažem Vas..hahah Šalim se...nisam probala...videla..kakva transformacija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 3, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 Hvala Mico! Zvuci super, potrazicu ga. Hvala devojke! Sa pakovanjem(zumance+ulje+...) sam probala ali jednom nedeljno jeste pomoglo malo, mozda treba cesce... Svakako mnogo akanja za minimalan efekat bar iz mog iskustva... radije bih nesto profesionalno das pare i probudis se sutra sa kosom, normalnom... Milica Bajic and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука