Anika Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 Treba mi ovakva majicica: Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 Da li se ponekad zapitate kakve li je to haljine cuvao mladic Savle dok su fariseji kamenovali Arhidjakona Stefana ... I zasto su oni uopste skidali haljine ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 15, 2016 Пријави Подели Написано Јул 15, 2016 Овог лета актуелне су лубенице... Снежана, Kaludjerovic Sreten and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Јул 15, 2016 Пријави Подели Написано Јул 15, 2016 Снежана, -Владимир-, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2016 4 hours ago, Anika рече Овог лета актуелне су лубенице... Ne volim lubenice al ovo je mnogo slatko Kaludjerovic Sreten and Anika је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 Pitanje za sve a narocito su pozeljni muski odgovori Nokti. Dugi, kratki, lakirani, prirodni ...Sta vam se svidja sta ne i zasto? Ronald је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 42 minutes ago, *Jелена* рече Pitanje za sve a narocito su pozeljni muski odgovori Nokti. Dugi, kratki, lakirani, prirodni ...Sta vam se svidja sta ne i zasto? Prirodni, maximalno skraceni, bez laka, samo sredjene zanoktice i naravno uredni. Zasto? Pa kao i svako kindjurenje, tako i vjestacki nokti i lak skrecu paznju sa onih prirodno lijepih dijelova zenske ruke, pocev bas od noktiju, spustajuci se niz prste itd. Ukoliko neko voli lak, po mom skromnom subjektivnom ukusu samo na svoje nokte, naravno posjeceni, lakirani bezbojnim ili nekim drugim lakom u zavisnosti od pigmenta koze. Ove sad nove kombinacije su mi katastrofalne, sljokice, znakovi, to ja zovem GRAND na noktima. Sto se tice muskaraca, ukoliko lakiraju, crni lak je crni lak Караконџула је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 @Ronald Ovo je gel . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 Ma prirodni, lepo sredjeni, negovani nokti su zakon. Ne volim duge nokte i drecave boje, sljokice i ostalo. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 1 hour ago, *Jелена* рече Pitanje za sve a narocito su pozeljni muski odgovori Nokti. Dugi, kratki, lakirani, prirodni ...Sta vam se svidja sta ne i zasto? Све је лепо што није претерано. Караконџула and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 4 minutes ago, Arsenija рече @Ronald Ovo je gel . Znam i ne svidja mi se, evo ovde ima i korak po korak. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 57 minutes ago, *Jелена* рече Nokti. Dugi, kratki, lakirani, prirodni ...Sta vam se svidja sta ne i zasto? Не обраћам пуно пажњу на саме нокте, нешто више на женске прсте, али на нокте и не баш, најискреније. Наравно, увијек сам за природне, мада немам ништа ни против лакираних, само су ми они сувише дуги помало неодговарајући, некако одударају и ријетки су случајеви у којима бих их окарактерисао као лијепе (но, све зависи од стила саме даме која такве нокте носи, дакле, ако зна да их, такорећи, правилно носи, онда би се и то могло назвати лијепим). Да сам сам женско на предуге нокте код себе бих гледао као на баласт! Лапис Лазули and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 2 minutes ago, Караконџула рече Да сам сам женско на предуге нокте код себе бих гледао као на баласт! Па и јесу. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 U sustini, ne smeta mi da vidim neki lep nail art, ako je nezan i u skladu sa osobom koja ga nosi, ali je izbor nakita jako ogranicen u tom slucaju, ako ne i nepozeljan. I sa odecom treba paziti. Too complicated. florenntina је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 Moji su nokti dugi...lak crveni, bordo ili crni...često i nude bude moj izbor. Ne smeta mi ta dužina ni u poslu kojim se bavim, niti u kućnim poslovima. Ruka izgleda otmeno i ženstveno. Omiljena boja... Arsenija, -Владимир-, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука