зеленизуб Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Од нас, Титових пионира нити је шта било нити ће икад нешто бити. Ми и наши родитељи смо грешка у систему - промашене генерације. Уф, и мени се ово некад учини Протомајсторe... Ал' се ипак тешим да грешим. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 emisija ko porucena,upravo je gledam i Milan daje mnoge odgovore na mnoga pitanja ovde pokrenuta,preporuka za gledanje...Molio bi pre svega Rylaha kad moze da je odgleda mislim da ima odgovora na neka pitanja koje je trazio gde se sa Milanom apsolutno slazem (ne slazem se u svemu naravno da se ogradim posto je u toku gledanje ne znam do kraja sta ce sve izreci) Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 А највише бих мучио издајнике са форума,одвео би све у планину ,и онда комада по комад ,месец дана...Гризлија и дуже... ) Придружујем се ...уместо Гризлија / мада бих и њега / Клаудића месец дана комад по комад ... kordun је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Мислим да је време да препустимо судбину Србије деци која су рођена после Тита. Којој деци? Та деца се или учлањују у странке да би могли да дођу до посла и преживе, или беже у иностранство. Имаш колико хоћеш научника и великих личности међу генерацијама '38-'84, само што је највећи део њих отишао напоље и тек тамо се остварио. Али онда су и они мртви за Србију, по твојим речима. Драшко, nana, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Међутим за Србију Наведи ми макар једну велику личност, научника, светитеља, рођену између 1938-1984. Сви смо ми један велики промашај, безнадежни индоктринирани богоборци, антисрби и бескичмењаци. Клинци, не дајте се - само напред и храбро! uhuhuhuh!!!!!@@@@!!!!???????koji stav!!!!! Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Којој деци? Та деца се или учлањују у странке да би могли да дођу до посла и преживе, или беже у иностранство. Имаш колико хоћеш научника и великих личности међу генерацијама '38-'84, само што је највећи део њих отишао напоље и тек тамо се остварио. Али онда су и они мртви за Србију, по твојим речима. prakticno jesu mrtvi za srbiju, danas srbija nema nikakve koristi od onih srba iz cikaga koji su tamo tek 50 godina, vec pola od njih ne zna ni jezik. tako to ide, prva generacija ima malo problema sa nostalgijom, neko i sagradi kucu u zavicaju, druga generacija obicno i ne dolazi u srbiju, ni kao turist. Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Ђакон Ненад Илић :са фб профила Заборавите људи, време је да се иде даље? Бисмо ми, али тешко, док они који треба да плате штету и даље вршљају по упропашћеној земљи. И док нема кога да тражи опроштај за убијене. Надајмо се да нам неће и сутра некажњени злочинци послати неког "високог госта" да са њим отворимо по неки шампањац, мало се нашалимо и погледамо шта је овде још остало за пљачку. Па да му гостољубиво како ми то умемо и сами понудимо. Ако нећемо да заборавимо да смо људи...Памтимо бешчашће моћних како би нам се бешчашће заувек огадило. Памтимо наше жртве и наше јунаке, памтимо дане у којима смо били бољи једни према другима него икад, дане кад смо још били народ. Рапсоди, МилошБГ, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Ево да питам ја ове наше моралне чистунце са поноситим егом, шта бисте рекли за о. Саву Јањића? Ето он је директно у ситуацији да вуче силу за рукав, из безбедносних разлога (оних свакодневних, практичних), а онда, а најпре, ради наших светиња. Разговара и сарађује са свима, чак и са оним омраженим Бајденом, писао је о томе на својој теми. Јел и он издајник? Шта да кажемо за Србе на КиМ који сарађују са шиптарским властима, јесу ли и они издајници, продане душе, итд? Ајде, кад сте толико паметни, кажите како бисте ви то урадили и шта бисте ви урадили? Само знате да моралишете и глуматате чистунце. Прогласите нешто за национални идеал, набифлате неку романтичарску етику, етаблирате је као једино исправну, направите "националну идеологију" по свом аршину, и ко није на вашој линији одмах га опљунете као издајника и затрпате камењем. То је као да си нас питао шта мислимо о јеврејину који разговара са управником концентрационог логора у Аушвицу - унутар затворских зидина. javor and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Конструктивна аргументација,ајд Рилах реци о чему је реч,а да није ово на коленима? ЗА тебе не знам, али ја никоме нисам клечао, нити клечим. Конструктивна аргументација значи да нема потребе да се бусамо у груди јуначке и да вичемо неке пароле, јер нит смо на митингу нит на стадиону. Неко се залаже за неку политику. У реду, сасвим легитимно. Онда питам да ми се објасне потези у реалном свету и какве би последице ти потези имали по све нас, бежи се у гуслање у бусање у груди. То је инфантилни ниво разговора. Не спорим, апсолутно је могуће да нисам у праву, не би ми био први пут да нисам у праву. Али ако поставим питање шта даље после тог историјског раскида и тражења извињења, и не добијем никакав одговор јер ни они који се за такву политику залажу и не размишљају дуже од тог једног потеза (који значи једино задовољење најнижих порива овог народа), врло је могуће да ипак не грешим. Као што рекох, такву политику смо већ имали. Таква политика је најлакша. Само се опустиш и будеш будала. Ајде да чујемо нешто конструктивно, неки предлог који значи другачију политику а доноси нам неки бољитак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Обновити себе и утрти себи пут у овој светској џунгли.Само поштено, а без лешева. ОК, али КАКО? Ово је отприлике ко кад дође Коштуница и каже да преговоре о КиМ треба вратити у УН, да више не буду у Бриселу. Добије аплаузе од својих присталица. Ал никако да каже на који би он то начин спровео (Коштуница, Бошко, Санда, свеједно). Или кад неке од ових ретардираних НВО крену да пене како ће сви наши проблеми бити решени оног часа кад признамо независно Косово. Добију аплаузе од својих присталица. Али никако да кажу како ће се то сви наши проблеми решити тог часа. Сутра да признамо и Косово и да ампутирамо Војводину, Рашку област, јужне делове СРбије, да Румунима и Бугарима поклонимо шта би они хтели, опет наши проблеми неће да се реше. ЗАто ајде да се манемо констатовања неких општих места, и ајде неко да ми каже неке од корака који би довели до бољитка, а да су та политика за коју се залажете. Човек Жоја, Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 ОК, али КАКО? Промениш листу пријатеља...па за промену се мало приклониш највећој сили...а не овим подгрејаним лешевима којима је одзвонило. Ставиш на листу пријатеља Русе..брате...Русе..Путина А ове из ЕУ на игнор...банујеш их..али то можеш само ако ти је Путин прика.. А не... ми оћемо на две столице / и јаре и паре /...е па не може... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 ОК, али КАКО? Ово је отприлике ко кад дође Коштуница и каже да преговоре о КиМ треба вратити у УН, да више не буду у Бриселу. Добије аплаузе од својих присталица. Ал никако да каже на који би он то начин спровео (Коштуница, Бошко, Санда ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Јел треба да кренем да причам шта све не штима са причом из овог клипа, ил довољно да кажем да опет не разликујете гуслање и реалну политику? Ја сам вас питао за реалну политику, ви ми опет дајете гусле, само овај пут руске. Ајде дајте ми и једну Наташу Кандић, да имамо и гусле са друге стране, па да кренемо нормално да разговарамо. Човек Жоја and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Ставиш на листу пријатеља Русе..брате...Русе..Путина А ове из ЕУ на игнор...банујеш их.. somewhere over the rainbow.... GeniusAtWork and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Јел треба да кренем да причам шта све не штима са причом из овог клипа, ил довољно да кажем да опет не разликујете гуслање и реалну политику? Ја сам вас питао за реалну политику, ви ми опет дајете гусле, само овај пут руске. Реална политика је да су нам силом отели Косово и Метохију и да ће на исти начин бити и враћена под окриље Српске државе. Све у своје време. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука