Баба Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Vako ćemo mi taj kukolj sav pokositi : https://www.facebook.com/zoran.spasojevic.54/videos/10209080151345035/ kordun and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Само морају прво да се укрсте Србијанци(испод саве и дунава Срби) и Крајишници(пречани генерално). Јер Србијанци немају више воље да се боре а Крајишници немају такта. А то ће бити за коју деценију. Па кад створимо супериорну СрБсКу расу онда ће да виде сви чија мајка црну вуну преде( а није наша)! kako kordunasi da se ukrstaju sa srbijankama kad ove nece da radjaju, a i ne vole nas brate srbijanci, jesu nam apisa osudili, jesu, jesu li legiju strpali u zatvor, jesu, jesu mene banovali na forumu, jesu, niko ne voli kordunase, moracemo mi to sami, ko i prije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Vako ćemo mi taj kukolj sav pokositi : https://www.facebook.com/zoran.spasojevic.54/videos/10209080151345035/ Ау брате мили! Кад би ова градска деца знала колико је тешко ово са косом... 90% ових што се прсе по теретанама не би могли да стигну ово девојче на ливади... javor, RYLAH, kordun and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Ау брате мили! Кад би ова градска деца знала колико је тешко ово са косом... 90% ових што се прсе по теретанама не би могли да стигну ово девојче на ливади... a vidi silikona, more desetorke da rodi Grizzly Adams and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 kako kordunasi da se ukrstaju sa srbijankama kad ove nece da radjaju, a i ne vole nas brate srbijanci, jesu nam apisa osudili, jesu, jesu li legiju strpali u zatvor, jesu, jesu mene banovali na forumu, jesu, niko ne voli kordunase, moracemo mi to sami, ko i prije Тако је до сада од сваког племена настала нација која је после мрзела Србијанце( генерално Србе) и гледала како да их убије негде иза ћошка. Ман се будалаштине. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Ko nam je pomogao 2004? Ko je pomogao srpskom narodu 2004 na Kosmetu? Hoces da kazes da se nije znalo sta ce biti? Наравно да су имали масу пропуста. Ако мислиш да ћу нешто да браним њихово учешће доле, далеко сам од тога. Дошли су пуни предрасуда и неспремни за мисију за коју су добили мандат УН. Да су били иоле на висини задатка, данас бисмо имали Србе у многим местима из којих су протерани 2000. године. На првом месту, у Приштини. Да су иоле били на висини задатка, осудили би крвнике који су убијали децу и немоћне после 2000. године, спречили би огромну корупцију, пљачку српске имовине, укидање политичких права Срба... Али има и једна друга ствар: ако ниси гледао статистике ових дана, тог дана је побијено 10 Срба, али 19 Албанаца. Јел знаш ко је убио те Албанце? (Да ти помогнем: долазе преко океана). Да нам није чак и овакве међународне мисије било 2004. године, Срба испод Ибра не би било. Имали су превише пропуста, али кад су коначно кренули да раде, зауставили су лудило. И од 2004. па надаље посао обављају професионално. Касно што се мене тиче, али макар су сада преостали Срби доле сигурни. Kakvo crno presedavanje Oebsom,koga to briga? Sta je time,time sto je Srbija presedavala Oebsom dobijeno? Koliko je Srbija svih ovih godina uslovljavana? jel neko rekao cekaj bre nacinili smo im stetu,ubijali smo ih,daj da olabavimo malo ili ne daj daj daj,traze Seselja puste Haradinaja,ismevaju te,princ Carls stvarno ne znam da je Beograd toliko bombardovan,pa onda ode na Kosovo i uzme orden za zahvalnost sto je doprineo da Kosovo bude nezavisno. Кад је била она глупост са Хрватима, Европа је стала на нашу страну. Нисмо увели санкције Русији, нити смо морали да признамо Абхазију, Јужну Осетију и отцепљене делове Украјине. Дошли смо до тога да данас сви макар уважавају да имамо какве - такве интересе. Односи су се урушавали много година, и биће потребно још много више да се односи поправе. Ако стварно очекујеш да ће неко да нам се извињава или да понуди плаћање ратне одштете, реци ми одмах, да баталим разговор, јер нема сврхе причати са неким ко живи у свету илузија. Много бих волео да постоји неки праведан свет у ком је све то о чему ти причаш могуће, ал то не постоји нити је било кад постојало. Опет те питам: ШТА ЈЕ АЛТЕРНАТИВА? Али не алтернатива типа да се ми бусамо у груди јуначке, него алтернатива којом бисмо нешто негде могли и да добијемо? Макар да нас оставе на миру понекад и да нас не лупају по глави нон стоп? И да, шта би са одговором: ко је и када склањао "бисту Милице Ракић" зато што је долазио неко из иностранства? Justin Waters, Јефимија Крунић, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Наравно да су имали масу пропуста. Ако мислиш да ћу нешто да браним њихово учешће доле, далеко сам од тога. Дошли су пуни предрасуда и неспремни за мисију за коју су добили мандат УН. Да су били иоле на висини задатка, данас бисмо имали Србе у многим местима из којих су протерани 2000. године. На првом месту, у Приштини. Да су иоле били на висини задатка, осудили би крвнике који су убијали децу и немоћне после 2000. године, спречили би огромну корупцију, пљачку српске имовине, укидање политичких права Срба... Али има и једна друга ствар: ако ниси гледао статистике ових дана, тог дана је побијено 10 Срба, али 19 Албанаца. Јел знаш ко је убио те Албанце? (Да ти помогнем: долазе преко океана). Да нам није чак и овакве међународне мисије било 2004. године, Срба испод Ибра не би било. Имали су превише пропуста, али кад су коначно кренули да раде, зауставили су лудило. И од 2004. па надаље посао обављају професионално. Касно што се мене тиче, али макар су сада преостали Срби доле сигурни. Кад је била она глупост са Хрватима, Европа је стала на нашу страну. Нисмо увели санкције Русији, нити смо морали да признамо Абхазију, Јужну Осетију и отцепљене делове Украјине. Дошли смо до тога да данас сви макар уважавају да имамо какве - такве интересе. Односи су се урушавали много година, и биће потребно још много више да се односи поправе. Ако стварно очекујеш да ће неко да нам се извињава или да понуди плаћање ратне одштете, реци ми одмах, да баталим разговор, јер нема сврхе причати са неким ко живи у свету илузија. Много бих волео да постоји неки праведан свет у ком је све то о чему ти причаш могуће, ал то не постоји нити је било кад постојало. Опет те питам: ШТА ЈЕ АЛТЕРНАТИВА? Али не алтернатива типа да се ми бусамо у груди јуначке, него алтернатива којом бисмо нешто негде могли и да добијемо? Макар да нас оставе на миру понекад и да нас не лупају по глави нон стоп? И да, шта би са одговором: ко је и када склањао "бисту Милице Ракић" зато што је долазио неко из иностранства? Druze cilj pogroma je bio da Srbi odu odatle,cilj je ispunjen,niko nije isao preterano da ubija,nego da unisti,spali,protera i onemoguci povratak,to je cilj pogroma 2004 bio,a ne ubijanje. Pritom ako se ne varam ubijeno je 35 ljudi,proterano je 5.000,spaljeno je 1000 kuca,spaljeno je 30 manastira i crkvi...pritom i ti albanci sto su ubijani,nisu ubijani zbog toga da bi ih Kfor sprecio da rade to sto rade,nego zato sto su u pojedinim mestima iz revolta siptari napali i kfor,dakle samoodbrana. Ako ti mislis da je ta akcija koja je pocela planski samo odraz toga da Kfor je bio eto tako pun propusta,pa kao eto desava se ,onda ne znam sta da ti kazem. Evropa je stala na nasu stranu,Vucic je pobedio Milanovica i Srbija je dobila carinski rat!!!! Ok,jeste pink i informer tako kazu. Alternativa je da ne jedemo tudja govna i da se jos smeskamo i gladimo stomak sa njam njam i govorimo da je ukus predobar! Znas za pocetak da ne lazemo sami sebe,da od neprijatelja ne pravimo prijatelje,to je za pocetak odlicno. Ne treba nikoga razapinjati,ubijati,mlatiti,ali za pocetak je dovoljno samo da ne pravimo od nasih neprijatelja nase prijatelje i da ne ubedjujemo sebe u to. Sto se biste Milice Rakic tice skoro sam prolazio i vracena je,ali znam za ovaj intervju Milicinog oca http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1492247-srbijo-stidis-li-se-uklonjena-bista-milice-rakic-koju-su-ubile-nato-bombe-foto Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Alternativa je da ne jedemo tudja govna i da se jos smeskamo i govorimo da je ukus predobar! Само руска говна треба јести. Она су за наше патријоте кавијар. RYLAH and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Само руска говна треба јести. Она су за наше патријоте кавијар. Znas kako...vekovni su nam prijatelji,nisu nas bombardovali,nisu nas ubijali,nisu nam sejali bolesti... za razliku od druge strane,tako da ne znam samo odakle ti pravo da Ruse i Ameriku,zapad stavljas u isti ravan u odnosu prema nama,nije uporedivo ni na koji nacin. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Принц Чарлс и принцеза Милица „Овај принц нема ни плашт, ни мач”, каже дечак Димитрије у Грачаници, а његова сестра Симонида додаје: „Ма он је само дедица у оделу”. Није им баш најјасније зашто је без белог коња, принчевске младости, а не вози се ни кочијама и зашто би он, такав, посетио њихову другарицу Милицу која живи у Призрену. Ми старији знамо да, откако је несврстани принц, Јосип Броз Тито одустао од путовања, занемоћао и коначно пао у постељу нисмо имали овакву јавну пажњу усмерену на једног путника. Опште и лично, локално и глобално, везиље и улични свирачи, држава и црква, свети протокол, па онда и његово кршење, Ђоковић, деца, сиротишта, здрава храна, српски језик у скупштини... Све је то, и још више, стало у два дана. Принц је стварно био у свакој кући и видело га је свако наше дете, па ред је био да га лично упозна и Милица, једино српско дете у Призрену. И би тако. Дочекала је Милица принца с цвећем. Није то њој новост, поздрављала је председнике, причала с патријарсима, дочекивала познате и непознате, али никако да дочека да се врати обично дете које ће живети у њеном комшилуку и прихватити је за другарицу. Онда ће она, сама без пратње деде или мајке, с плочника испред зграде викнути на српском језику: „Драгана, силази идемо у школу! Сврати код Јете и узми моје нинџа корњаче.” Ово је реченица из дела бајке у ком се живи срећно и где влада добро. Милица је истинска принцеза: она сада – као што то бајка налаже – живи у тамном делу приче, она је једино дете у великом граду, она је сама и има за себе учитеља, њу стално прате мајка и деда као да ће се убости на вретено, понекад – кад јој допутују другари из далека, или за црквене славе и празнике игра кошарку, трчи, игра се међу зидинама срушеног манастира Светих арханђела. Све је као у бајци, наизглед предвидљиво, а сада ево и принца да види и пољуби Милицу. Јесте, није на белцу и у одори, јесте дедица, али је ипак принц. Светски принц који се међу нама понаша по оним стиховима из песме Џонија Штулића: „Није важно одакле сам/ све док знадем куда путујем…” То је само наизглед тако, јер принц зна одакле долази и није први пут овде. Био је ту у униформи британске војске, пре петнаест година, одлучан да заштити немоћне, по законима бајке на челу своје моћне армаде. Међутим, његове војсковође, а самим тим и он, нису урадили ништа: сви који би се играли с Милицом, или су могли да живе с њом, нису више ту. Наивни и лаковерни, а то су истинска деца и читаоци, помислиће да је он допутовао да призренској принцези врати игру, детињство и школу. Она ће за пола године оставити свога путујућег учитеља и кренути у пети разред. То је крај њене призренске бајке, мораће да крене на пут јер дванаест наставника, који би само за њу дошли у Призрен, превише је чак и за једну принцезу. У међувремену, принц „дедица у оделу” отпутоваће на другу страну света. Он и његова породица знају хиљаду година куда путују, једино српско призренско дете не зна где ће, догодине, ићи у школу. Аутор: Живојин Ракочевић "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Znas kako...vekovni su nam prijatelji,nisu nas bombardovali,nisu nas ubijali,nisu nam sejali bolesti... za razliku od druge strane,tako da ne znam samo odakle ti pravo da Ruse i Ameriku,zapad stavljas u isti ravan u odnosu prema nama,nije uporedivo ni na koji nacin. Па и Амери су нам били вековни пријатељи док није дошао онај безумник па се посвађао са целим цивилизованим светом. А за Русе питај Грузијце, Украјинце, Пољаке и остале што су патили под руском чизмом. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 I Grizli pazi,nemam ja problem,ti si na neki nacin sam sebe prodao,prodao si se za bolji zivot,prodao si se za novac,otisao si u Ameriku i normalno da neces niposto govoriti da su oni zlocinci i da su ubice naseg naroda,jer da to govoris neko bi te sa pravom pitao pa sta ces onda tamo,normalno je to i ta tvoja logika je meni potpuno jasna,na neki nacin oni te hrane i ne valja pljuvati ruku koja te hrani. Ali nemas ipak prava kao sto si svojevremeno Baronu spocitavao da nema prava iz Italije da palamudi i govori sta je dobro za Srbiju,ti imas jos manje prava jer si jos dalje. Dakle postujem tvoj izbor ali postuj i da Srbin u Srbiji ima pravo na svoj....na tvoju nesrecu Srbi su ogromnom vecinom protiv Amerike i zapada Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Па и Амери су нам били вековни пријатељи док није дошао онај безумник па се посвађао са целим цивилизованим светом. А за Русе питај Грузијце, Украјинце, Пољаке и остале што су патили под руском чизмом. Idem sa teme na temu,stalno imas istu poruku,niko nije kriv osim Slobe. Opet pitam, ako je Sloba za sve kriv, sto su tvoji Amerikanci i nato pakt izmislili slucaj Racak? Ako je Sloba kriv,sto su osim ubijanja nevinih potezali da truju narod,da posledice ce snositi i oni koji nece znati ni da je neki Sloba postojao? Sto,sto i sto? Stalno bezis od odgovara na ta pitanja,pitao sam te na temi o bombardovanju,pitam te i sad,stalno bezis,stalno ignorises. Sloba je zlo,Sloba je djavo,Sloba je najgore,ali sto to od njih? Sto slucaj Racak,sto osiromaseni uranijum,sto ubijanje ubijanih? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Је л` си ти дечко био рођен уопште 99-те? Колико си имао година? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука