Grizzly Adams Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Имаш различите муке. Неко трпи муку без своје кривице и њему се треба сажалити. Ко трпи муку зато што је глуп, неодговоран и слично, њему треба шут у д. а не сажаљење. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Imamo taj gubitnicki mentalitet,taj neki strah i tu nasu razmazenost. Kakva su nam porodilista danas,posle 16 godina? Kakvo modernizovanje,kakvi bakraci...mi imamo skole i porodilista sa cucavcima,kao narod nestajemo. Imamo mentalitet onoga ko se nadje oci u oci sa medvedom,pa kaze sto da bezim ionako ce me stici,gubimo pre nego sto smo ista i pokusali. U startu smo sebe devlastirali i porazili. Zato se i plasimo reakcije ako nekome drznemo da kazemo ISTINU necemo imati strana piva na rafovima i paticemo za najnovijim dostignucima "ne pada" proizvoda. Decu smo vec zrtvovali,eno je Milica Rakic na nosi,a dzelatu ljubimo ruke i mislimo to ce nas spasiti. Spasilo je kao i decu Krajine 90tih godina kad su isto ljudi 50 godina cutali i ne progovarali o Jasenovcu,jamama,Jadovnu pa ih je zadesila nova nevolja Ne brinite se nece onda kad pocnemo da stojimo uspravno doletiti sa bombama da nas dotuku,ne brinite se nece pustiti na nas svoja najnovija oruzja,strah obrazu kalja ugled cesto. O beskicmenjaka li...o poraze ljudski. Pozivamo se na Boga,a uzdamo se u sebe i svoju "moc" moc da puzimo i da mislimo da puzenjem sebi cinimo uspeh.Kukaj placi,predaj se unapred i budi beskicmenjak i misli da si time sto si sebe unizio i postavio na talon beskicmenjaka sebe i svoju porodicu spasio nedaca. Fuj. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Уз дужно поштовањае за "пролеће" не могу се сад сетити који је то лик,но свеједно, тако бесмислену и глупу аргументацију одавно не чух... Бесмислене су ми и те две крајности,ултра мржње према западу као и мадам Левински синдром према истом. Шта ће мо добити ако све заборавимо и опростимо и узгред онако чопоративно клекнемо на колена, Уса и Еу ће нам бити невиђени ортаци,чисто сумањам... Конструктивна аргументација,ајд Рилах реци о чему је реч,а да није ово на коленима? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Уз дужно поштовањае за "пролеће" не могу се сад сетити који је то лик,но свеједно, тако бесмислену и глупу аргументацију одавно не чух... Бесмислене су ми и те две крајности,ултра мржње према западу као и мадам Левински синдром према истом. Шта ће мо добити ако све заборавимо и опростимо и узгред онако чопоративно клекнемо на колена, Уса и Еу ће нам бити невиђени ортаци,чисто сумањам... Конструктивна аргументација,ајд Рилах реци о чему је реч,а да није ово на коленима? Prava slika i prilica princ Carls. Docekan na najbolji moguci nacin,mi smo braca i prijatelji i sve,nijedan medij ili covek nista lose ne sme da objavi i mislis super sad smo ga dobili! A ono on ode na Kosovo i po dobijanju ordena od predsednice Kosova za pomoc pri nezavisnosti daje izjavu kako je ponosan na svoju ulogu u tome a nijednu da progovori o proteranima o nedacama i ostalom,sta nije mogao? I onda dodje neko i kaze,da ali ce nam on pomoci i sad ce biti nas prijatelj,sad smo ortaci. Ne kontam. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 E, baš dobro, brate Grizli, što si se javio.samo ti šutni koliko god možeš, samo pazi da ne padneš.Drži se za rukav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Грешиш Јаворе, нисам ја тај што шутира. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Razumem, neko šutira neko glanca čizmu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Ајде, кад сте толико паметни, кажите како бисте ви то урадили и шта бисте ви урадили? Ја бих клао и убијао све редом којима срБство није на првом месту, а првенствено домаће издајнике и стране плаћенике,стране држављане ,шиптаре и тако те... Срушио бих све стране амбасаде које нама нису наклоњене,француски културни центар,МЦ доналдс, усташку Идеју и све друге стране трговинске центре,не жалећи да у тој борби дам и свој живот... А највише бих мучио издајнике са форума,одвео би све у планину ,и онда комада по комад ,месец дана...Гризлија и дуже... Јел си сад задовољан... Рапсоди and kordun је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Razumem, neko šutira neko glanca čizmu. Томе на Кога сам мислио да шутира, са задовољством гланцам чизме. Јер Он рече - "које волим, њих бијем и поучавам". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 А највише бих мучио издајнике са форума,одвео би све у планину ,и онда комада по комад ,месец дана...Гризлија и дуже... Љубав нема границе... Аурор and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Verujem. Blaženi nišči. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Вас двојица би са Гризлијем били најбољи ортаци, јер сте рокери као и он. Зосима and Dragi је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Ја бих клао и убијао све редом којима срБство није на првом месту, а првенствено домаће издајнике и стране плаћенике,стране држављане ,шиптаре и тако те... Срушио бих све стране амбасаде које нама нису наклоњене,француски културни центар,МЦ доналдс, усташку Идеју и све друге стране трговинске центре,не жалећи да у тој борби дам и свој живот... А највише бих мучио издајнике са форума,одвео би све у планину ,и онда комада по комад ,месец дана...Гризлија и дуже... Јел си сад задовољан... Pazi za moj ukus malo je sve to blago,ali opet daj sta das Рапсоди, Зосима and kordun је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Ти што децу трују мржњом су већи злотвори него они први. Зар ниси Ти онај који овде трујеш децу мржњом против Милошевића? Не браним га, али он је мртав, а ти си жив. Међутим за Србију си и ти мртав јер не живиш овде. Мислим да је време да препустимо судбину Србије деци која су рођена после Тита. Од нас, Титових пионира нити је шта било нити ће икад нешто бити. Ми и наши родитељи смо грешка у систему - промашене генерације. Наведи ми макар једну велику личност, научника, светитеља, рођену између 1938-1984. Сви смо ми један велики промашај, безнадежни индоктринирани богоборци, антисрби и бескичмењаци. Клинци, не дајте се - само напред и храбро! Васијан, МилошБГ and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Ево да питам ја ове наше моралне чистунце са поноситим егом, шта бисте рекли за о. Саву Јањића? Ето он је директно у ситуацији да вуче силу за рукав, из безбедносних разлога (оних свакодневних, практичних), а онда, а најпре, ради наших светиња. Разговара и сарађује са свима, чак и са оним омраженим Бајденом, писао је о томе на својој теми. Јел и он издајник? Шта да кажемо за Србе на КиМ који сарађују са шиптарским властима, јесу ли и они издајници, продане душе, итд? Ајде, кад сте толико паметни, кажите како бисте ви то урадили и шта бисте ви урадили? Само знате да моралишете и глуматате чистунце. Прогласите нешто за национални идеал, набифлате неку романтичарску етику, етаблирате је као једино исправну, направите "националну идеологију" по свом аршину, и ко није на вашој линији одмах га опљунете као издајника и затрпате камењем. gledaj brate, nije svaki patriotizam dobar, onaj sa elementima sovinizma je odvratan, ali nista nije bolji ni onaj sa elementima farisejizma kog mnogi ovdje na forumu forsiraju i misle da su pravi srbi, zapravo su mali, jednom kad se vide sa strane plakace... nema nista ni od obrenovicevskog stila, obicni farisejizam, ljigavo do daske i pokazuje odsustvo elemenmtarnog dostojanstva. ovo se ne odnosi na oca Savu Janjica, njemu svaka cast, one je covijek od crkve, vise se zalaze za srpsko nego neki cisti srbi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука