Jump to content

Посета Принца Чарлса Србији и српским светињама

Оцени ову тему

Препоручена порука

Прво су осетили "племенитост" Србије, када је Слоба послао војску на свој народ, убио дечака од 17 година и премлатио многе младе људе. Онда "племенитост" Србије када је своју децу отимала из домова и слала на фронт да губе руке, ноге и главе. Па "племенитост" Србије када је своје грађане опљачкала до голе коже и оставила у беди. Па "племенитост" Србије која је оставила на цедилу Србе из Крајине и пустила да их масакрирају и протерају. Па поново "племенитост" Слобиних кордона полиције који су "бранили" од свог народа не знам шта? И тако десет година "племенитост" Слобине Србије која је своју децу уништавала, убијала, тукла, газила... Тај је жртвовао Србе без милости само да остане на власт. Све нас је бацао псима без милости. И после свега тога треба да се сећам само што је на крају пустио и НАТО да нас бије само да би остао на власти?

Па можда сам глуп, ал` нисам баш толико.

brate najlakse svaliti sve na slobu, samo ja ti u to vjerujem isto ko i u ono da je hitler kriv za sve sto su njemci cinili u drugom svjetskom ratu, to je tako pogresno i nepravedno. slobo je vodio narod, takav kakav on jeste, jel moram da argumentujem, al bolje nemoj, ionako me ne vole ovi iz de belgrado

Подели на овим сајтовима

• Одговори 120
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ти што децу трују мржњом су већи злотвори него они први. Јер, како лепо каже Писмо, први убијају само тело, а ови убијају душу.

И срце ме боли кад видим како ти мајмуни дан данас, после толиких година, и даље младе људе заводе у своје будалаштине и упропаштавају им животе. Уместо да живе, путују, упознају свет, они их затворили у пећину и плаше их алама и караконџулама. Ко нека секта. И јесте секта. Семе им се затрло сатанско и покварено.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Да је на челу Србије био и сам ђаво,а не Слоба, то није никакво оправдање да нас бомбардује 19 земља нато пакта, а све на иницијативу Сад...

А бре брате, да л` је леба ти стварно више битно какво је "оправдање"? Па кад је бре брате мили силницима требало некакво "оправдање"...? Сила иде и гази.

Ти ако си паметан, склониш се и сачекаш да прође. Ако си глуп, онда станеш на сред пута да те прегази и после кукаш вековима.

Зашто ово, зашто оно... Који је бре вама купус? Па није овај свет обданиште па да васпитачица испитује децу "ко је први почео"... Ко ће на овом свету да суди? Ко ће да заводи правду? Шта ви очекујете уопште? Да ће да дође Клинтон и да нам се свима извине, па да пошаље Монику Левински да нам надокнади за претрпљени страх?

У ком свету бре живите... Није живот шпанска серија...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Зашто ово, зашто оно... Који је бре вама купус? Па није овај свет обданиште па да васпитачица испитује децу "ко је први почео"... Ко ће на овом свету да суди? Ко ће да заводи правду? Шта ви очекујете уопште? Да ће да дође Клинтон и да нам се свима извине, па да пошаље Монику Левински да нам надокнади за претрпљени страх?

Све ми се чини да сте Моникин таленат искористили да одете клинтону на ноге... :smeh1:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Šta je problem, ljudi ?

Ko živi u sili zna za šta živi, ali voli malo da pogleda u ono što je zgazio

Prosto da se divi sebi.

Ko je zgažen on je zgađen i ne može da ljubi tu čizmu dokle god ima sećanje.

Ne volim silu jer sam bio zgažen.

I dalje sam zgađen na taj prokleti Račak i ostalo.

Vi niste ?

Подели на овим сајтовима

Grizli, malo mi te zao sto ulazis u ove diskusije... Uzivaj tamo, nemoj nikome da se pravdas.  :) 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Покрећем ову тему јер сам био помало збуњен око начина на који смо дочекали дотичног Принца. 

Kad niko neće, moram ja da skrenem pažnju čitaocima.Ta titula Princa odavno već nije u posjedu tih elitnih familija, barem ne od 7juna 1958, kada je rođen poslednji a ujedno i najveći koji je nosi sa punim smislom i istinski je zaslužuje (slučajno nalazi na mom avataru)

Posle njega neće i ne može biti više Prinčeva...tako da mi nismo dočekali nikakvog Princa nego nekog izvjesnog Carsla, ako sam pogodio ime.

Подели на овим сајтовима

Ај што је дошао, ај што смо га дочекали...но шта ли хоће...????

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Grizli, malo mi te zao sto ulazis u ove diskusije... Uzivaj tamo, nemoj nikome da se pravdas.  :)

Тешко ћеш видети мене да се за нешто правдам... :)

А у дискусије улазим зато што уживам да малтретирам ове замлате. Мада не знам да л` је то посно... Вероватно није.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Saznacemo

И ја мислим ...даје се на знање...даје се на знање... :)

А, можда је дошао да упозна Радула... :smeh1:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Неће ништа. Шта је хтео по осталим ћошковима Балкана не знам тачно, ал нама је реко у Скупштини. Дошо човек да нас обавести да не будемо свакој тици кобац, јер у општој и свеЦкој гунгули и дрмусању, по оној народној, на крају свака тица од свог кљуна гине. А нешто слично је, чини ми се, саопштио и остатку балканске братије. А можда и да нам каже да ћемо добити и какву понуду па да о њој мало поразмислимо, у светлу његових савета.

Значи... миротворац !!!!

Подели на овим сајтовима

Opet pitam, ako je Sloba za sve kriv, sto su tvoji Amerikanci i nato pakt izmislili slucaj Racak?

Зашто Рачак? Просто, да би што лакше продали причу својој јавности.

- Напад је био нелегалан и кршење међународног права, то су они одлично знали. СРЈ није напала, нити је претила нападом на било коју чланицу НАТО. СБ УН није активирао Поглавље 7 чиме би била одобрена употреба силе у решавању неког конфликта. Резолуција СБ је постојала кад су напали Ирак '91, тада су макар имали неки привид легалности. Сада не. Према томе, интервенција НАТО је била легитимна исто колико и немачки 'одбрамбени' напад на Пољску '39.

- То је требало да буде прва интервенција у историји НАТО, 10 година после пада Берлинског зида и то против једне европске државе, а не негде на Блиском Истоку или Африци. Просечан становник неке од НАТО чланица потпуно другачије доживљава кад се нешто дешава у Европи - као што можеш да видиш са оним "Ја сам Шарли" и "Ја сам Брисел", и скоро потпуно одсуство такве идентификације са жртвама кад се нешто лоше дешава на неком другом континенту (тамо где се подразумева да је стално с**ње, па кога брига). Кад је почело бомбардовање, наслови новина на западу су били у стилу "Рат у Европи!!!". Зато им је и требао што јачи разлог да убеде своје гласаче да раде нешто хитно, оправдано и праведно.

- У самом НАТО су постојале дубоке поделе око целе ствари. Грчка није учествовала у акцији (у Грчкој је свакодневно протествовао огроман број људи против бомбардовања током свих два и по месеца), Француска се није слагала око избора мета (прича је да је лично Ширак ставио вето код избора неких мета за које је мислио да ће довести до цивилних жртава; колико је све то тачно, немам појма), у Италији су били све гласнији предлози да се забрани употреба Авиана за полетање авиона. Немачка је рекла да ће блокирати било какав покушај копнене инвазије на Косово, идеја којом су се озбиљно бавили Американци (прича каже да је Милошевић капитулирао у тренутку када је Клинтон управо хтео да потпише наређење о припремама за копнени упад на Косово; опет, не знам колико је све то тачно). И све ово се дешава на 50-годишњицу оснивања НАТО.

Значи због свега им је требао мноого добар разлог да започну све и Рачак је одлично послужио за то.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...