Jump to content

ХОМОСЕКСУАЛАЦ: „Нормално је да хомосексуалци злостављају ДЕЦУ!“ (ВИДЕО)

Препоручена порука

Не, то у Сан Франциску су ЛГБТ фетишистичке параде.

Град који је познат по томе, о чему Никола пише, стога не видим чему чуђење и запиткивање да ли су то слике са геј параде!?

Свакако је могуће да гријешим и да су "оне" слике /ако на исте мислимо/ повезане са обиљежавањем Дана захвалности.

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 278
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Izvinite... meni je mnogo zao sto ste takvi ljudi... svet bi bio lepse mesto da niste.

Promašaj br. 2.

Aj probaj 'Jovo nanovo'....

Hej, znam da ti je neprijatno da priznaš grešku, ali .... Budi muško!

Ne dozvoli emocijama da gospodare tvojom logikom,

kao kod onih .... homofoba, npr.

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Promašaj br. 2.

Aj probaj 'Jovo nanovo'....

Hej, znam da ti je neprijatno da priznaš grešku, ali .... Budi muško!

Ne dozvoli emocijama da gospodare tvojom logikom,

kao kod onih .... homofoba, npr.

Ma koju gresku?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Zato se tako svi vi ponasate.

Sebicni ste.

Ovu.

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!

Подели на овим сајтовима

Svi homofobi su sebicni.

Mogu samo jos jednom da napisem da utvrdimo gradivo

Intervjuisao si sve homofobe? Nisi?

Promašio si.

Gradivo utvrdjeno.

Подели на овим сајтовима

Promašio si.

Gradivo utvrdjeno.

Hoces da kazes da je moja generalizacija nepostena i da medju homofobima ima finog i postenog sveta?

SVI* homofobi su rak ovog drustva.

*- kad kazem SVI mislim: "svi do jednog". Do poslednjeg homofoba na planeti. Bez ijednog jedinog izuzetka.

Подели на овим сајтовима

Promašio si.

Gradivo utvrdjeno.

Cekaj malo... moza se desava miskomunikacija izmedju mene i tebi.

Moguce da ne definisemo rec homofob na isti nacin pa te to mozda buni. Za mene je homofob ono sto je i po zvanicnoj definiciji: "Osoba koja pokazuje mrznju i netrpeljivost rema pripadnicima manjinskih seksualnih orijentacija. Ta mrznja cesto dovodi do aktova nasilja i nerijateljstava"

Eto... na to ja mislim kad kazem "homofob". I na to ja mislim kad kazem da su svi do jednog rak drustva u kojem zivimo. 

Sta ti podrazumevas pod reci "Homofob"?

Подели на овим сајтовима

SVI* homofobi su rak ovog drustva.

Svi homofobi su sebicni. / исто кажеш /

Шта произилази из твог закључка / да их треба утепати,  или лечити  едукацијом Клаудића 12:smeha:   12:smeha: / 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Cekaj malo... moza se desava miskomunikacija izmedju mene i tebi.

Moguce da ne definisemo rec homofob na isti nacin pa te to mozda buni. Za mene je homofob ono sto je i po zvanicnoj definiciji: "Osoba koja pokazuje mrznju i netrpeljivost rema pripadnicima manjinskih seksualnih orijentacija. Ta mrznja cesto dovodi do aktova nasilja i nerijateljstava"

Eto... na to ja mislim kad kazem "homofob". I na to ja mislim kad kazem da su svi do jednog rak drustva u kojem zivimo. 

Sta ti podrazumevas pod reci "Homofob"?

Homofob - osoba koja oseća, razmišlja i govori protiv prakse osoba homoseksualne orijentacije.

'Podvrste' - samokontrolisani i agresivni.

Ovi prvi nisu, kako ti reče, sebični.

Подели на овим сајтовима

Tomo, jel se pronalazis u tim homofobima, kako to da ti je stalo do generalizacije homofoba, a nisi se javio kada su ovde iznosene "cinjenice" da je vecina homoseksualaca pedofila i slicno.

Ako ces da teras mak na konac budi dosledan.

Ako jedan "ateista" pokusava cini mi se bezuspesno ponekad da razdvoji crno od belog i ukazuje koliko je pogubna ta osudjujuca praksa trpanja homoseksualaca u red pedofila i svih u isti kos, ti umesto da ga zbog svog osecanja pravicnosti podrzis ti jok.

Slazem se sa Klaudom, svi homofobi jesu sebicni, sve je lepo objasnio.

Ljudi koji pokusavaju drugima da nametnu svoj sistem vrednosti su i sebicni a vala i kukavice, jer izgleda da nisu dovoljno sigurni u svoju veru pa moraju jps nekog da pridobiju da bi se osecali dobro i vazno.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Homofob - osoba koja oseća, razmišlja i govori protiv prakse osoba homoseksualne orijentacije.

'Podvrste' - samokontrolisani i agresivni.

Ovi prvi nisu, kako ti reče, sebični.

Kako nisu?

To su radili doseljenici sa indijancima, to je radio staljin sa neistomisljenicima, to je radio hitler sa jevrejima... 

Ljudi koji ne zele svet da dele sa drugima vec da druge kreiraju prema sebi kako bi svi mogli da zive  u svetu kakav su oni zamislili... Ja ne znam bolju definiciju za sebicluk.

"Ovaj svet je moj, moj, moj i samo moj i u njemu ima da se zivi samo onako kako ja kazem!"

Mada, rec "sebicni" je najlepsa moguca rec koje neko moze uputiti homofobima... ja sam sad zapravo ekstremno pristojan sto koristim tu, a ne neku adekvatniju rec.

Подели на овим сајтовима

Svi homofobi su sebicni. / исто кажеш /

Шта произилази из твог закључка / да их треба утепати,  или лечити  едукацијом Клаудића 12:smeha:   12:smeha: / 

Vi homofobi bi samo nekog da bijete... zasto da bijem homofobe zbog toga sti su sebicni? Neka ih, nek se sebice kolko hoce, njihov zivot njihova stvar. Ako vama ne smeta da umesto radosti, u zivotu vidite samo pretnje i paranoje, ko sam ja da vas ometam u tome?

Homofobe treba tuci kad krenu da povredjuju druge ljude, a u medjuvremenu ih ignorisati dok sami ne shvate koliko su ogrezli u neosnovanoj mrznji prema ljudima koji su zapravo veoma fini.

Подели на овим сајтовима

Svi homofobi su sebicni.

Mogu samo jos jednom da napisem da utvrdimo gradivo

... A svi homoseksualci su velikodusni ... Necija seksualnost nije nesto sto ljude puno zanima ... Njih interesuje buducnost njihove dece ... Dosla su poslednja vremena ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

... A svi homoseksualci su velikodusni ... Necija seksualnost nije nesto sto ljude puno zanima ... Njih interesuje buducnost njihove dece ... Dosla su poslednja vremena ...

Kakve veze imaju gejevi sa buducnoscu bilo cije dece?

Ili smo mi vec sad svesni da smo slabije sposobni da deci obezbedimo ista sto makar izdaleka lici na pristojnu buucnost, pa sto da odma ne nadjemo neku rezervu, nekog dezurnog krivca kog mozemo da okrivimo kad nasom krivicom nasa deca odu stranputicom...

Ako postoje nacionalne karakteristike, srpska bi bila "nemogucnost prihvatanja odgovornosti i patolosko nepriznavanje krivice za svoje postupke" - al sva sreca pa ne postoje takve gluposti kao sto su "nacionalne karaktersitike"...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...