Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 A kako bi sprecili? Na koji nacin? Do sada se nije pojavio ni jedan efikasan nacinu za prevodjenje gejeva u strejt ljude. Osim toga cak i da postoji, oni to ne zele. Sta je to sto bi mogla da uradis protiv njihove volje? Већ сам рекла по ко зна који пут, врати се пар страница Спречити инфлитирање хомо пропаганде . Друга твоја реченица није тачна , постоје статистике и студије које кажу другачије. / већ писала на теми коју је чини ми се Васке отворио / мрзи ме да се понављам. Ништа нико не жели да ради против њихове воље.Али то је синдром куване жабе. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 па што се не одјавиш са форума ? већ довољно затрована, нема ми спаса .......... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Већ сам рекла по ко зна који пут, врати се пар страница Спречити инфлитирање хомо пропаганде . Друга твоја реченица није тачна , постоје статистике и студије које кажу другачије. / већ писала на теми коју је чини ми се Васке отворио / мрзи ме да се понављам. Ништа нико не жели да ради против њихове воље.Али то је синдром куване жабе. Cak i da sam homofob mislio bih da je ta ideja da je propaganda kriva za broj gejeva totalna budalastija... Narocito sto je genius lepo primetio da statistike (koje toliko volis) poazuju da se broj gejeva ne povecava i da je uvak u registrovanim granicama. Ako zaista propaganda ima takvo dejstvo, zar ne bi trebalo da danas imamo najveci broj gejeva jer zivimo u vremenu koje propagira ukidanje razlicitosti iliti, vreme snazne homo propagande? Osim toga, da li verujes da bi danas bila gej da si kao mala bila izlozena gej propagandi? Ja znam da ne bih. Da ponovim, mogla si danonocno da me izlazes homo propagandi meni bi se i dalje svidjale devojcice... Милан Ракић and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Cak i da sam homofob mislio bih da je ta ideja da je propaganda kriva za broj gejeva totalna budalastija... Narocito sto je genius lepo primetio da statistike (koje toliko volis) poazuju da se broj gejeva ne povecava i da je uvak u registrovanim granicama. Ako zaista propaganda ima takvo dejstvo, zar ne bi trebalo da danas imamo najveci broj gejeva jer zivimo u vremenu koje propagira ukidanje razlicitosti iliti, vreme snazne homo propagande? Osim toga, da li verujes da bi danas bila gej da si kao mala bila izlozena gej propagandi? Ja znam da ne bih. Da ponovim, mogla si danonocno da me izlazes homo propagandi meni bi se i dalje svidjale devojcice... Ни ја сигурно не бих,/ здрава породица /а првенствено јер сам карактер, нисам лабилна поводљива, на мене ретко ко може да утиче, али нису сви каракктери.Постоје људи лабилни, поводљиви који хоће све да пробају / па и из радозналости / још ако је одређени вид понашања пожељан / то пожељан - издејствован пропагандом / Статистике то кажу не кажем ја, ако статистике лажу онда је то будалаштина. То што је Гениус приметио не мора ништа да значи. Бар оне званичне могу да буду намештене. Погледај тему коју је Васке отворио. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Кад и кад је у Русији донет закон о забрани пропаганде хомосексуализма међу малолетницима. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 / Jan davno otvorio temu / Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije izjavio je da su za njega pedofili i homoseksualci "deo iste price". Oprostite, ali greh je greh. Možete ga nazvati kako hoćete, ali u suštini u pitanju je ista priča. Biblijski, evanđelski i hrišćanski gledano to je potpuno ista priča", kazao je on. "Dat je znak i pokazatelj da crkva ne toleriše greh, posebno ne nastrani greh", kazao je on. "Ništa drugačiji nije bio moj lični odnos i odnos kao mitropolita prema ovom slučaju i drugim slučajevima unutra crkve nego prema tim paradama", rekao je on, dodajući da crkva ne osuđuje čoveka, već greh. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Статистике то кажу не кажем ја, ако статистике лажу онда је то будалаштина. То што је Гениус приметио не мора ништа да значи. Бар оне званичне могу да буду намештене. Погледај тему коју је Васке отворио. ahm da.. tvoje statistike su tacne, genijusove su namestene... Inace podaci koje ti iznosis se ne nalaze ni u jednoj statistici i proizvod su izmisljanja. Naravno pozivam te da me demantujes dokazima tj linkovima do tih statistika. Paradoksologija and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 "Dat je znak i pokazatelj da crkva ne toleriše greh, posebno ne nastrani greh", kazao je on. a odma nakon toga dodao: "...osim ako se taj greh ne desi unutar SPC kod nekog od visokih svestenika. U tom slucaju, greh, nije tolko strasan i preporucuje se kazna penzionisanja u slucaju homoseksualnog razvrata ili ometanje suda i odugovlacenje procesa ako je slucaj seksa sa malom decom" Reci mi ... sto Kacavendu ne izleciste od pederastije, kad vec posedujete te tajne uspesnog isceljenja? (Secas se Kacavende? Ako zelis mogu da ti posaljem na PP link do video klipa na kome se vidi kako oralno zadovoljava jednog mladica?) Милан Ракић and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Oprostite, ali greh je greh. Možete ga nazvati kako hoćete, ali u suštini u pitanju je ista priča. Biblijski, evanđelski i hrišćanski gledano to je potpuno ista priča", kazao je on. To je jasno... nije jasno zasto je samo homoseksualnost greh? Gde je preljuba? Ne secam se da sam ikoga iz SPC cuo da je ikada izasao pred medije i javno govorio protiv preljube i njenog promovisanja? Na sve strane promocije tog greha a u samom narodu se neguje jedan lep kult seksalne mocu koje je ekvivalentna broju zena sa kojima muskarac ostvari seksualni kontakt? Cekaj, preljuba ne predstavlja opasnost po svetost porodice, al sta dva muskarca rade u svojoj sobi je pocetak samog armagedona? en mora svestenstvo... vas da vidim... homofobe? Gde su vam teme na kojima besomucno smarate o toj opasnosti po zdravlje nacije i svetost porodice? Ili greh prekomernog uzivanja alkoholizma? Ej, imas stvar koja ocigledno i evidentno razara srpsku porodicu i unistava zdravlje nacije, a niko od vas ni jednu jedinu rec da napise o tome?? Al zato su pederi najveci problem svetosavlja... pa naravno... tu se slazem... pederi jesu najveci problem i svetosavlja, i pravoslavlja i srpskog identiteta... i dok se ne urazume i ne prestanu da budu homofobi i daju ostavke na visoke drzavne i crkvene funkcije koje su zauzeli... nama nema ni boljitka ni buducnosti... Ua pederi! Paradoksologija and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Кад и кад је у Русији донет закон о забрани пропаганде хомосексуализма међу малолетницима. Jel znas kolko me zabole coska koji zakon su doneli rusi... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 pozivam te На црту или на пиће Е леба ти Клаудићу, пусти ме , нећу цео пост и прошли и ови да причам са тобом о педерима. Што сам имала рекла сам , опет погледај тему коју је отворио Васке тамо сам нешто писала. Ајде бре да причамо о поезији и фотографи/ то је област која ме интересује / пусти хомиће, шта си се ухватио за њих и не пушташ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 To je jasno... nije jasno zasto je samo homoseksualnost greh? Gde je preljuba? Ne secam se da sam ikoga iz SPC cuo da je ikada izasao pred medije i javno govorio protiv preljube i njenog promovisanja? Na sve strane promocije tog greha a u samom narodu se neguje jedan lep kult seksalne mocu koje je ekvivalentna broju zena sa kojima muskarac ostvari seksualni kontakt? Cekaj, preljuba ne predstavlja opasnost po svetost porodice, al sta dva muskarca rade u svojoj sobi je pocetak samog armagedona? en mora svestenstvo... vas da vidim... homofobe? Gde su vam teme na kojima besomucno smarate o toj opasnosti po zdravlje nacije i svetost porodice? Ili greh prekomernog uzivanja alkoholizma? Ej, imas stvar koja ocigledno i evidentno razara srpsku porodicu i unistava zdravlje nacije, a niko od vas ni jednu jedinu rec da napise o tome?? Al zato su pederi najveci problem svetosavlja... pa naravno... tu se slazem... pederi jesu najveci problem i svetosavlja, i pravoslavlja i srpskog identiteta... i dok se ne urazume i ne prestanu da budu homofobi i daju ostavke na visoke drzavne i crkvene funkcije koje su zauzeli... nama nema ni boljitka ni buducnosti... Ua pederi! Па рече митрополит да је то посебно настрани грех. А за детаљнију разраду овог питања предајем палицу уваженим теолозима пошто су стручнији и еминентнији да ти дају одгвор , видим их на теми. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Cekaj, preljuba ne predstavlja opasnost po svetost porodice Ја лично сам поборник драконских закона, да се питам, али на жалост не питам, васкрсла бих / закон о прохибицији / А прељубнике на јавни стуб срама и тежак друштвено користан рад . Па им више не би пало на памет. Али памет на жалост увек је била на маргинама, ко бре пита паметне људе и људе са идејама ...... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 На црту или на пиће Е леба ти Клаудићу, пусти ме , нећу цео пост и прошли и ови да причам са тобом о педерима. Што сам имала рекла сам , опет погледај тему коју је отворио Васке тамо сам нешто писала. Ајде бре да причамо о поезији и фотографи/ то је област која ме интересује / пусти хомиће, шта си се ухватио за њих и не пушташ Mnogo olako shvatate tu pricu. Liseni ste svakog nivoa empatije kad pricate o drugim osobama, ljudskim bicima... Ja bih imao problem sa sobom da kazem "treba smanjti broj pedera jer su bolesnici i zlostavljaju decu" a onda da se okrenem i odem na pice i da me boli uvce... Paradoksologija and dzo ni је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 E koj milose, dalwko fes ti da doguras kad je zactebe normalbo da doktori pre hiljadu godina donose bolje medicinske odluke od danasnjih doktora. Ajde ne budi licemer nego se javno izrazi i protiv levaka (hvala dzumandzi na podsecanju), za koje je medicina takodje tvrdila da su bolesni pa je tek kasnije promenila misljenje. Takodje, za tebe i tvoju informaciju, doktori su do pre 100 godina verovali da infekcije izazivaju zli dusi... Tek nakon toga su promenili misljenje i danas satro bakterije izazivaju infekcije! Pravda za,srednjevekovne primarijuse koji bi danasnje doktore poneli u zubima! Ps. Evo, krecem sa molitvom bogu da ce tvoj narrdni post da bude "ma dajte bre ljudi salio sam se, sta se tripujete"... Jer razumna osoba tesko moze da ozbiljno napise ono sto ste ti i rapsa iznedrili na ovij temi na kojoj pricamo o pedofilima ali ta tema ne moze da dodje na red dok ne prodiskutujemo o jednoj daleko strasnijoj pojavi - homoseksualnosti. Ja ne idem tako daleko u proslost,pritom SZO ako gledamo samo nju,postoji od 1940 godine,dakle oni su i po njima su do 1990 pederi bili bolesne osobe,50 punih godina,a onda su 1990 preglasavanjem doneli da to ipak nije bolest. Ponavljam preglsavanjem,skupstinskim,politickim,pukim preglasavanjem,ako su temelljili svoju odluku na cinjenicama,nauci,to onda nije moglo biti doneseno preglasavanjem,nego jednoglasno. Naravno da je medicina napredovala,samo sto dan danas nemas doktore koji tvrde da su levaci bolesni,ali itekako imas doktore koji i dan danas tvrde da je pederastija bolest i poremecaj. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука