Џуманџи Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Они имају све потребне елементе да преузму претходне присталице Двери. То је то. Баба је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Пусти Заветнике, јадан не био, шта би са твојим аватаром? Да те није ко уплашио ил диро нешто? Odao sam postu legendi, nek je ziv i zdrav. Necu da mu izbaksuziram nosajuci ga kao avatar dok se jos dobro drzi u borbi sa ljudozderima. Плутон, Срђан Ранђеловић, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Odao sam postu legendi, nek je ziv i zdrav. Necu da mu izbaksuziram nosajuci ga kao avatar dok se jos dobro drzi u borbi sa ljudozderima. Добро је. Ја рекох још један Радуловићев аватар у најави, па правиш отклон од старог живота Плутон, Срђан Ранђеловић, Justin Waters and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 E stvarno, ovih Radulovih klonova sve vise po forumu. Postaje zabrinjavajuce a svi se nadali da ce botovanje Plutona napraviti kontraefekat. RYLAH, Баба and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 још један Радуловићев аватар у најави, Neeeeeeeeeeeeeeee RYLAH and Баба је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Kad ti crni Miroslave postade Đole proleće? Плутон, feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2016 E stvarno, ovih Radulovih klonova sve vise po forumu. Postaje zabrinjavajuce a svi se nadali da ce botovanje Plutona napraviti kontraefekat. Плутон јесте ботовао и ботује преко сваке мере али је плутон један фин и кујтуран момак и тиме је придобио форумаше. Лукав је то играч, а не вако ко ја с неба па удри по Санди! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Srbija je vjerovatno jedina drzava u kome se prica kako je okupirana. Cudno je da upravo desnicari, koji se najvise busaju s pricom o suverenitetu, samostalnosti i junackoj borbi, sliuze upravo parolama o porobljenosti Srbije. Ako to nije defetizam one najgore vrste onda ne znam sta jeste. Kad otvorim sajt Zavetnika, ne vidim nijednu razilku u odnosu na Obraz, u cemu je razlika? Svi oni lice jedni na druge, raspale frakcije slabasne desnice. Deja Vu and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Сморила ме марта па реко да погурам мало. Почело воће да цвета чоече, само фали да га сад ошине мраз могу се опростим од шљивовице и кајсијеваче најесен. Nedo Bog. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 О каквој окупацији причате, побогу људи? Ајде да причате за један део територије, ал каква окупација у данашњој СРбији? Па нит смо Русима ударили санкције, нит смо признали независну Абхазију и Јужну Осетију, или анексију Крима. А нисмо испали ни кољачи деце, нит је Косово ушло у УНЕСКО. Одакле било коме да прича о некаквој окупацији данас? Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Што се тиче окупације, говорили не говорили, већи део народа је тога свестан, и то поприлично. Па ево моји сељаци што се и не баве политиком и не прате много те ствари скоро сви одреда говоре о окупацији. Није у томе поента. Него како ти мислиш као десни политичар( не ти него тамо неко) да озбиљно заступаш свој народ а ниси у стању да признаш да је све пропало и да је окупација у току? Значи од почетка лажеш. Како на тим лажима можеш темељити озбиљну и одговорну политику? Немош никако. Зато су смешни десни политичари који говоре окупација, укопација а хрле у скупштину. Шта ћеш у скупштини ако је окупација? Ако је окупација онда правиш паралелне структуре, илегалу, покрете, диверзије ово оно. А не идеш ти у скупштину. Може и у скупштину али као Милан Недић а не као Милош Обилић. Човек Жоја and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Srbija je vjerovatno jedina drzava u kome se prica kako je okupirana. Cudno je da upravo desnicari, koji se najvise busaju s pricom o suverenitetu, samostalnosti i junackoj borbi, sliuze upravo parolama o porobljensoti Srbije. Ako to nije defetizam one najgore vrste onda ne znam sta jeste. Zasto je defetizam reci kako stvari stoje. Bar da znamo na cemu smo, a ne da nas Vodja zavlaci kako su nam svi prijatelji. Баба је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 О каквој окупацији причате, побогу људи? Ајде да причате за један део територије, ал каква окупација у данашњој СРбији? Па нит смо Русима ударили санкције, нит смо признали независну Абхазију и Јужну Осетију, или анексију Крима. А нисмо испали ни кољачи деце, нит је Косово ушло у УНЕСКО. Одакле било коме да прича о некаквој окупацији данас? Kosovo je pod okupacijom i mi da smo država košto nismo.trebali da proglasimo a ne da se ližemo sa zapadnjacima i puštamo lagano Kosovo niz vodu. feeble је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Одакле било коме да прича о некаквој окупацији данас? Ne znam koliko je istina, ali razni ljudi govore da strani ambasadori imaju veliki uticaj na nase vlasti. To je po meni vid okupacije. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ne znam koliko je istina, ali razni ljudi govore da strani ambasadori imaju veliki uticaj na nase vlasti. To je po meni vid okupacije. Онда је свака земља на свету окупирана, па и САД. Јер инострани фактори свуда играју огромну улогу. Avocado, Paradoksologija and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука