Jump to content

Заветници

Оцени ову тему

Препоручена порука

Za sve te eu talibane koji tvrde da su srpski desničari fašisti u ovoj pesmi je lepo objašnjenjo.Prosto,koncizno i jasno.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

То је било пре пар година када су гласачи Двери полагали наду у Двери. Али колико ја чујем и видим сада ти исти гласачи наместо Двери преферирају Заветнике.

Ne znam da li preferiraju,cinjenica da jos zvanicno nisu na izborima jer nisu prikupili potpise.

Medjutim,sustina je da nemaju podrsku u narodu i da se podrska u narodu ne moze vrednovati kroz skup protiv nato pakta,jer time nisu gradjani podrzali zavetnike,vec iskazali stav protiv nato pakta,razlika je ocigledna.

No videcemo.

p.s. izgleda da je Sanda targetovana kao najslabija karika patriotske koalicije,vidim u informeru u nedelju dana 3 puta na naslovnoj strani Sanda,njom se bave pink,rts...

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li preferiraju,cinjenica da jos zvanicno nisu na izborima jer nisu prikupili potpise. Medjutim,sustina je da nemaju podrsku u narodu i da se podrska u narodu ne moze vrednovati kroz skup protiv nato pakta,jer time nisu gradjani podrzali zavetnike,vec iskazali stav protiv nato pakta,razlika je ocigledna. No videcemo.

Хајде замисли овако.

Двери покренуле антинато протест.

Мислиш да би толико људи дошло?

Ја мислим да не би.

Или рецимо СНП покренуо тај протест, колико би људи дошло?

Ево видећемо колико ће СРС сад скупити људи на антинато протесту а ја ти кажем ни приближно колико су Заветници.

Друга ствар, чак и да до сада нису имали подршку у народу после овог протеста ће је имати.

То им је најбољи маркетиншки трик који су до сада извели.

Озбиљнији политичари су ме питали одакле њима толико људи и да ли је ово само спонатан догађај или су они ипак успели тако добро да се организују.

p.s. izgleda da je Sanda targetovana kao najslabija karika patriotske koalicije,vidim u informeru u nedelju dana 3 puta na naslovnoj strani Sanda,njom se bave pink,rts...

Што се Санде тиче, она је ко рођена да буде мета. Такав лузер се заиста једном рађа.

А што се тиче прорежимских медија, види предизборна је кампања, они морају газди да се докажу као верни медији, дакле морају некога да нападају. А пошто је Санда поставила себе као озбиљног играча самим тим је добила и највише по носу.

А то је управо то што ти причам, рођена је са таргетом на челу.

И није то проблем што режимски медији нападају Санду, нападају они и друге. Него је проблем што се Санда ту уопште не сналази. Њене изјаве су као да их је писао неко из Синода СПЦ. А то је за једног озбиљног политичара тотални промашај.

Па Шешељ када би га овако прозивали би појео те медије за доручак.

Него мимо свега, јасно је мени што ти браниш Санду.

Али ајде искрено, нако мушки, реци ми како можеш да стављаш Санду испред Милице?

Мислим брате, немој ме доводити у заблуду по питању мишљења о теби. Бре поглеј Милицу а поглеј Санду. Та иди бре...

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

Па ми то за сад не знамо. И онда некако та њихова прича делује искрено.

Тренутно заиста Заветници делују најискреније и вероватно зато окупљају оволики народ.

Па, не знамо, само написах шта мислим. Могуће је да су они почели самостално и независно, не спорим, али ми је врло вероватно да се некоме и исплати да се умеша и да им финансијски "припомогне".

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Политичка платформа ССЗ

Измена: Мене лично овакви покрети плаше. То ми личи на јахача који необуздану народну енергију исказану у бунама и протестима зајаше и онда је користи и усмерава манипулишући њоме. А врло често од "суверених и независних слободара" и сами постану нечији инструмент, јер се такви друштвени покрети и процеси не пуштају без каналисања.

Па ево они једини кажу отворено да смо под окупацијом.

То ни једна патриотска странка не говори.

Мислим јасно је што не говори, јер која је она поента избора, ако си окупиран.

Али то сад исто важи и за њих.

Подели на овим сајтовима

Па, не знамо, само написах шта мислим. Могуће је да су они почели самостално и независно, не спорим, али ми је врло вероватно да се некоме и исплати да се умеша и да им финансијски "припомогне".

Увек неко има у некоме интерса. Тако је то у политици.

Подели на овим сајтовима

Govori SOF (Dragan Petrovic) stalno. Elem, sto kazes da su Zavetnici skupili vise ljudi nego sto bi Dveri - pa kako to, ko je uopste cuo za te Zavetnike? Kao sto rece Milos, to je samo zato sto je anti NATO protest. Ne znam ni otkad ta organizacija postoji?

Подели на овим сајтовима

Па ево они једини кажу отворено да смо под окупацијом.

Kaže i Šešelj.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Govori SOF (Dragan Petrovic) stalno. Elem, sto kazes da su Zavetnici skupili vise ljudi nego sto bi Dveri - pa kako to, ko je uopste cuo za te Zavetnike? Kao sto rece Milos, to je samo zato sto je anti NATO protest. Ne znam ni otkad ta organizacija postoji?

Пусти Заветнике, јадан не био, шта би са твојим аватаром? Да те није ко уплашио ил диро нешто?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Пише тамо, дао је линк Ђоле пролеће.

Па поента је баш у томе што су те антиНАТО протесте повели Заветници.

Можда ви то још не капирате али они су на томе озбиљно профитирали. Док су сви остали десничари ту прилику пропустили и тиме су доста изгубили.

А нарочито СРС и Двери, од којих се то очекивало.

Подели на овим сајтовима

Можда други и говоре да смо окупирани али то не стоји у њиховом статуту. Код ових је баш  то наглашено у програму покрета.

А то је основ за озбиљну десну причу.

Немош ти бити десничар искрен и викати све је ок, ето само мало се бунимо против ЕУ.

Мораш рећи како јесте.

Подели на овим сајтовима

Пише тамо, дао је линк Ђоле пролеће.

Па поента је баш у томе што су те антиНАТО протесте повели Заветници.

Можда ви то још не капирате али они су на томе озбиљно профитирали. Док су сви остали десничари ту прилику пропустили и тиме су доста изгубили.

А нарочито СРС и Двери, од којих се то очекивало.

http://www.naslovi.net/2016-02-25/pirotske-vesti/anti-nato-skup-radikala/18110608

Подели на овим сајтовима

@Zeljko

Ma ti si se skroz okrenuo u politicku propagandu i demagogiju, mi normalni glasaci ne gledamo tako, samo kroz prizmu navlacenja glasaca. Ovi nemaju ni infrastrukturu niti ambicije da izadju na izbore?

То уопште није ни битно с моје десничарске тачке гледишта.

Они имају оно што је потребно правим десничарима: Енергију, чисту причу без завијања, и иду на дуге стазе + немају фосиле у својим редовима него су све мање више млађи људи.

Они имају све потребне елементе да преузму претходне присталице Двери.

Подели на овим сајтовима

Рекао сам већ у претходним постовима да су радикалци најавили протесте. Али је поента да их нису организовали на време, онда када је народ био рад да изађе на улице, а Заветници јесу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...