Дијана. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 toliko smo uznapredovali da smo svjesni svoje grešnosti, nedostojnosti i nepopravljivosti nismo kao oni tamo koji pojma nemaju, i još se i ne trude... (kako ne osuditi urednike koji umjesto da razvijaju temu, istu spamuju; kako ne biti licemjer pa ne zatajiti prirodnu ljudsku potrebu za praznoslovljem/spamovanjem ) Paradoksologija and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Сад морам да отворим тему "Противу дефетизма и очајања" Paradoksologija and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Što jes' - jes', mi pravoslavni, izabrani, malo stado, itd. mnogo smo skloni po difoltu upravo... Оно, што јес'- yes... default. Него, чему ти Дијана. то "skloni po di'foltu" служи у реченици уместо рецимо подразумеваног, уобичајеног итсл? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Сад морам да отворим тему "Противу дефетизма и очајања" Niko nije samog sebe vrlinom spasao - samo iz očekivanja toga od sebe može doći očajanje. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Него, чему ти Дијана. то "skloni po di'foltu" служи у реченици уместо рецимо подразумеваног, уобичајеног итсл? Služi mi da budem kul. Tj. da imam moderan rječnik koji omladina razumije, pedagoški se prilagođavam, bre! Сад морам да отворим тему "Противу дефетизма и очајања" Večeras si 'bič božji' koji bije po mojim slabostima... Џуманџи and зеленизуб је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Niko nije samog sebe vrlinom spasao - samo iz očekivanja toga od sebe može doći očajanje. But I wanna be great, damn it! Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Služi mi da budem kul. Tj. da imam moderan rječnik koji omladina razumije, pedagoški se prilagođavam, bre! Ма cool бона, куул... Доп'о ми се и ијекавски у међувремену. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 crnogorski jal' bošnjački, tačnije? Ijekavski je srpski iz Vukovog doba, i primjereni srpski govor (Hercegovina). зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Svi mi posmatramo stvari kroz prozmu svopstvenih vrednosti i stavova , to je normalno i ne moze drugacije . Ono sto mozemo je da pokusamo da shvatimo zasto je neko ovakav ili onakav . Uglavno ljudi nisu krivi ili makar ne u potpunosti krivi sto su ovakvi ili onakvi , cak ni oni najgori , kriminalci, ubice ...neki se rode sa nekom falinkom pa budu nasilni ,neki postanu takvi pod uticajem porodice , drustva , okruzenja... ovo su najbanalniji primeri . Covek ne odlucuje kakav ce postati , to odlucuju drugi ,genetika, roditelji , kultura u vrednosti u kojima odrasta ,mnogo je faktora . Kad se shvati da ljudi uglavnom nisu krivi i nisu mogli da biraju kakvi ce postati onda ih je tesko osudjivati . Naravno losa dela su i dalje losa dela ... Џуманџи and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Занимљиво је да људи теже праштају и више осуђују "ситнице"... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Jer se sitnice brže akumuliraju i postanu jedna veeeelika "krupnica" ... Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука