Jump to content

Противу фарисејства и осуђивања

Препоручена порука

toliko smo uznapredovali da smo svjesni svoje grešnosti, nedostojnosti i nepopravljivosti

nismo kao oni tamo koji pojma nemaju, i još se i ne trude...  :)))

(kako ne osuditi urednike koji umjesto da razvijaju temu, istu spamuju; kako ne biti licemjer pa ne zatajiti prirodnu ljudsku potrebu za praznoslovljem/spamovanjem  :D )

Подели на овим сајтовима

• Одговори 40
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Što jes' - jes', mi pravoslavni, izabrani, malo stado, itd. mnogo smo skloni po difoltu upravo...

Оно, што јес'- yes... default. Него, чему ти Дијана. то "skloni po di'foltu" служи у реченици уместо рецимо подразумеваног, уобичајеног итсл?

Подели на овим сајтовима

Сад морам да отворим тему "Противу дефетизма и очајања" :))

Niko nije samog sebe vrlinom spasao - samo iz očekivanja toga od sebe može doći očajanje. :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Него, чему ти Дијана. то "skloni po di'foltu" служи у реченици уместо рецимо подразумеваног, уобичајеног итсл?

Služi mi da budem kul. :D

Tj. da imam moderan rječnik koji omladina razumije, pedagoški se prilagođavam, bre! 

Сад морам да отворим тему "Противу дефетизма и очајања"

Večeras si 'bič božji' koji bije po mojim slabostima...  0405_feel

Подели на овим сајтовима

Služi mi da budem kul. :D Tj. da imam moderan rječnik koji omladina razumije, pedagoški se prilagođavam, bre!

Ма cool бона, куул... Доп'о ми се и ијекавски у међувремену.

Подели на овим сајтовима

crnogorski jal' bošnjački, tačnije? :)

Ijekavski je srpski iz Vukovog doba, i primjereni srpski govor (Hercegovina).

Подели на овим сајтовима

Svi mi posmatramo stvari kroz prozmu svopstvenih vrednosti i stavova , to je normalno i ne moze drugacije . Ono sto mozemo je da pokusamo da shvatimo zasto je neko ovakav ili onakav . Uglavno ljudi nisu krivi ili makar ne u potpunosti krivi sto su ovakvi ili onakvi , cak ni oni najgori , kriminalci, ubice ...neki se rode sa nekom falinkom pa budu nasilni ,neki postanu takvi pod uticajem porodice , drustva , okruzenja... ovo su najbanalniji primeri . Covek ne odlucuje kakav ce postati , to odlucuju drugi ,genetika, roditelji , kultura u vrednosti u kojima odrasta ,mnogo je faktora . Kad se shvati da ljudi uglavnom nisu krivi i nisu mogli da biraju kakvi ce postati onda ih je tesko osudjivati . Naravno losa dela su i dalje losa dela ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...