Jump to content

Не могу да будем део света где жене не желе децу, а мушкарци не желе породицу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја сам схватио да нешто није у реду код дела ”мушкарци облаче своје жене”.

Зар голишавост, без обзира на то што је ствар слободног избора, управо није ради мушкараца? А неки психолог / психијатар шта год да је, чак тврди да је то женски садизам, у смислу: гледај, гледај, али то је све што можеш! :) 

Подели на овим сајтовима

Глумац Кијану Ривс већ неколико пута је одушевио јавност – пре свега својом скромношћу (он се вози јавним превозом), а онда и великодушношћу (велики део својих хонорара даје у добротворне сврхе). Његови Фејсбук постови су у последње време веома популарни, а ево једног који се ових дана много дели:

kijanu-rivs-1411562503-573899.jpg

„Не могу да будем део света где мушкарци облаче своје жене тако да покажу све што би требало да буде драгоцено. Где не постоји образац части и достојанства, и где се не можемо ослонити на оне који кажу ‘Обећавам’.

Где жене не желе децу, а мушкарци не желе породицу.

Где будале верују да су успешне у аутима својих очева, и где очеви имају мало моћи и покушавају да докажу да сте нико и ништа.

Где људи лажно изјављују да верују у Бога са чашом ракије у руци, и са мањком било каквог разумевања своје религије.

Где се љубомора сматра срамотном, а скромност је мана.

Где су људи заборавили на љубав, али трагају за савршеним партнером.

Где момци троше новац својих родитеља у ноћним клубовима, имитирајући примитивне звукове, а девојке се збот тога заљубљују у њих.

Где се мушкарци и жене већ одавно не разликују, и где се све то назива слободом избора, али они који изаберу другачији пут бивају жигосани као ретардирани насилници?

Ја бирам свој пут, али штета је што не налазим разумевање у људима међу којима сам највише желео да га пронађем…”

http://zelenaucionica.com/ne-mogu-da-budem-deo-sveta-gde-zene-ne-zele-decu-a-muskarci-ne-zele-porodicu/?lng=cir

Па леп је текст и ако је он то стварно написао, свака му част. :naklon:  :naklon:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Зар голишавост, без обзира на то што је ствар слободног избора, управо није ради мушкараца? А неки психолог / психијатар шта год да је, чак тврди да је то женски садизам, у смислу: гледај, гледај, али то је све што можеш! :)

Ženomrzac :ani_biggrin:

Nije sadizam, već deo igre zavođenja.

Kao što ždral pleše, muškarci poklanjaju cveće, žene se obanžuju, to je tako.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ma SNOPES laže :ani_biggrin: .................ja bogme verujem da  Kijanu stoji iza teksta..... :)))

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ženomrzac :ani_biggrin:

Nije sadizam, već deo igre zavođenja.

Kao što ždral pleše, muškarci poklanjaju cveće, žene se obanžuju, to je tako.

А удате? А које имају дечка? И није нека логика, нисмо ми животиње. Боље рећи желе да покажу како су лепе. :) 

Подели на овим сајтовима

А удате? А које имају дечка? И није нека логика, нисмо ми животиње. Боље рећи желе да покажу како су лепе. :)

Pa zauzete su zakopčane :ani_biggrin:

Nismo SAMO životinje, ali itekako imamo instinkte. Ono što nas razlikuje od životinja je što možemo da se kontrolišemo, neki manje neki više.

Подели на овим сајтовима

Ma SNOPES laže :ani_biggrin: .................ja bogme verujem da  Kijanu stoji iza teksta..... :)))

Zasto to mislis... Kjanu je uvek bio pametan momak ne bi se blamirao ovako...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Да, даааа, па ајде реци ми, да ли се контролишете? :)

Neko manje, neko više.

Ja prešla 30u i udata sam, svakako da sam umerenija nego kad sam bila slobodna mladunica...mada ni tad nisam bila vulgarna. Valjda to sve ide iz kuće, ne bi mi bilo prijatno da prodjem pored roditelja polugola. Mislim da vaspitanje igra veliku ulogu. Naravno, ne treba ni žensko čedo ubiti u pojam da se zbabi pre vremena, ali neka mera mora da postoji. Tu ne može niko da krivi rijaliti i moralni sunovrat, jednostavno ako roditelji vide ćerku da ide vulgarno obučena-nećeš takva iz kuće i tačka.

Подели на овим сајтовима

Neko manje, neko više.

Ja prešla 30u i udata sam, svakako da sam umerenija nego kad sam bila slobodna mladunica...mada ni tad nisam bila vulgarna. Valjda to sve ide iz kuće, ne bi mi bilo prijatno da prodjem pored roditelja polugola. Mislim da vaspitanje igra veliku ulogu. Naravno, ne treba ni žensko čedo ubiti u pojam da se zbabi pre vremena, ali neka mera mora da postoji. Tu ne može niko da krivi rijaliti i moralni sunovrat, jednostavno ako roditelji vide ćerku da ide vulgarno obučena-nećeš takva iz kuće i tačka.

Štos ti stroga neka.Ipak više. vučeš na tu patrijarhalnu stranu. :smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Štos ti stroga neka.Ipak više. vučeš na tu patrijarhalnu stranu. :smeh1:

Nije to čak ni patrijarhat, samo je normalno. Pritom, jedno je obući malu crnu haljinu, drugo je obući malu tigrastu haljinu. Jedno je stvar ukusa i elegancije, drugo je jednostavno vulgarno i prostački. Prva devojka mmmmmmmmm, druga devojka fuuuuuuuuuj :smeh1:

Подели на овим сајтовима

ja se sa tim ne slazem uopste, zenama ej njihov izgled i seksualnost gotovo jedino oruzje kojim pridobijaju muskarce, zene su bas onakve kakve ih muskarci hoce, one tu nemaju previse izbora, muskarci hoce danas da zene izgledaju kao drolje, pa se one u skladu sa tim i oblace, tu su najmanje one krive, a najvise muske zelje, muskarci se na ulici okrecu za nekom koja je iskazala svoje atribute, na normalne ne obracaju paznju, ostale zene nisu corave da to ne vide, pa su se adaptirale na te uslove

Подели на овим сајтовима

ja se sa tim ne slazem uopste, zenama ej njihov izgled i seksualnost gotovo jedino oruzje kojim pridobijaju muskarce, zene su bas onakve kakve ih muskarci hoce, one tu nemaju previse izbora, muskarci hoce danas da zene izgledaju kao drolje, pa se one u skladu sa tim i oblace, tu su najmanje one krive, a najvise muske zelje, muskarci se na ulici okrecu za nekom koja je iskazala svoje atribute, na normalne ne obracaju paznju, ostale zene nisu corave da to ne vide, pa su se adaptirale na te uslove

Дискутабилно, мислим да има од свега по мало, а највише шта види у породици, како се мајка сама облачила и како је децу облачила, онда тек све остало.

Па мислим, размисли, и жене воле знаш већ шта, па нико не маше с тиме кад се удвара  :))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...