Jump to content

Које личности највише цените?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Џеки Чен, познати комичар који је помогао неким људима на Суматри после катастрофалног земљотреса и цунамија.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Углавном се дивим покојнима

Одри Хепберн, нормална особа а сјајна и успешна глумица. исто је радила у хуманитарним организацијама

Поред свега и породична жена.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Мој аватар :)

Лука Дзингарети

шта рећи

скроман, успешан, нормалан...има лепу породицу

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

On 9. 3. 2016. at 15:57, Драшко рече

Углавном се дивим покојнима

Одри Хепберн, нормална особа а сјајна и успешна глумица. исто је радила у хуманитарним организацијама

Поред свега и породична жена.

Po sistemu-o mrtvima sve najbolje  :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Aleksandra Vučića.On radi 25 sati dnevno za ceo narod.Spašava decu iz mećava,vodi Srbiju ko da je Nemačka,ne piša u toku sednice skupštine.Jednostavno čovek kome se mora diviti. :smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 9. 3. 2016. at 16:51, Kratos рече

Aleksandra Vučića.On radi 25 sati dnevno za ceo narod.Spašava decu iz mećava,vodi Srbiju ko da je Nemačka,ne piša u toku sednice skupštine.Jednostavno čovek kome se mora diviti. :smeh1:

Pevaće i na Evrovoziji  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

On 9. 3. 2016. at 16:51, Kratos рече

Jesi gledao onaj video klip kad kritikuje onog direktora u vezi poplava, ne mozes budali da se ne smijes i ako mi je zao ljudi koje zadesila ova nesreca.

Подели на овим сајтовима

On 9. 3. 2016. at 16:56, Ronald рече

Jesi gledao onaj video klip kad kritikuje onog direktora u vezi poplava, ne mozes budali da se ne smijes i ako mi je zao zbog ljudi koje zadesila ova nesreca.

Ne.Koji?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ја јако ценим и поштујем нашег Драшка. Од мог доласка на форум, па до сада, увек је био културан, фин, благ, добронамеран. Мислим да не постоји особа коју је он увредио, макар и случајно.

Има још људи, али бих за сада навео само њега.

Подели на овим сајтовима

On 9. 3. 2016. at 17:00, Срђан Ранђеловић рече

Ја јако ценим и поштујем нашег Драшка. Од мог доласка на форум, па до сада, увек је био културан, фин, благ, добронамеран. Мислим да не постоји особа коју је он увредио, макар и случајно.

Има још људи, али бих за сада навео само њега.

Da Draško je baš dobar lik.

Подели на овим сајтовима

On 9. 3. 2016. at 17:02, Kratos рече

Da Draško je baš dobar lik.

Za razliku od nekih. :ani_biggrin::0212_rolleyes:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

:blush: хвала Срки

Исто мишљење имам о теби...као и о многима овде 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

On 9. 3. 2016. at 16:56, Kratos рече

Ne.Koji?

Onog Gorana Puzovica, rekao je cini mi se:" Samo vasa sr*nja da vise ne slusam". Diktator, a drzi ga i pored toga sto je i kod proslih poplava ispao kreten.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...