Иван ♪♫ Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 А јесте видели на плакату шта су наменили мушкарцима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Тога се и плашим..... Vau...BU! sta ce biti sta ce biti sta ce biti... Mozda ce orobiti zemlju,mozda ce nas uvlaciti u nato pakt,mozda ce opljackati preduzeca,mozda ce obican narod biti na ivici zivotne egzistencije,mozda ce odmah poskupljavati dazbine,mozda ce gurati pare u sopstvene dzepove,mozda ce dopustati bankama da rade sta hoce i imaju zelenaske kamate najvece u evropi,mozda ce organizovati paradu pedera,mozda ce potapati manastir,mozda ce priznavati Kosmet,mozda ce krasti i krasti i krasti,mozda ce postavljati neke idiote na raznorazna mesta,mozda ce preuzeti medije,mozda ce pozatvarati preduzeca i izbacivati radnike... I ja se plasim! Bravo sestro i ja se plasim,ali stvarnosti,proslosti i sadasnjosti ! A ti se plasi sta ce biti kad te zloglasne Dveri dodju,auuu bice strasno. A inace sad nam je odlicno i sad i juce i prekjuce,bilo nam je odlicno,samo Dveri da ne dodju oni ce nas dovesti do prosjackog stapa! kako te nije sramota. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Vau...BU! sta ce biti sta ce biti sta ce biti... Mozda ce orobiti zemlju,mozda ce nas uvlaciti u nato pakt,mozda ce opljackati preduzeca,mozda ce obican narod biti na ivici zivotne egzistencije,mozda ce odmah poskupljavati dazbine,mozda ce gurati pare u sopstvene dzepove,mozda ce dopustati bankama da rade sta hoce i imaju zelenaske kamate najvece u evropi,mozda ce organizovati paradu pedera,mozda ce potapati manastir,mozda ce priznavati Kosmet,mozda ce krasti i krasti i krasti,mozda ce postavljati neke idiote na raznorazna mesta,mozda ce preuzeti medije,mozda ce pozatvarati preduzeca i izbacivati radnike... I ja se plasim! Bravo sestro i ja se plasim,ali stvarnosti,proslosti i sadasnjosti ! A ti se plasi sta ce biti kad te zloglasne Dveri dodju,auuu bice strasno. A inace sad nam je odlicno i sad i juce i prekjuce,bilo nam je odlicno,samo Dveri da ne dodju oni ce nas dovesti do prosjackog stapa! kako te nije sramota. Острашћен си прилично па тако и пишеш (Како те није срамота? се пише ) Није ме срамота.Бошку сам отворено рекла да никада нећу бити присталица Двери.Имам својих разлога,не допада ми се тај човек и никада ми се није ни допадао.То не значи да не волим своју земљу,волим сваки њен камен и сваку травку која ниче из ње. Од када то,треба да буде Србина срамота ако гаји зебњу у срцу јер му се не допада нека политичка странка? Од када су Двери= Србија? Не допада ми се Бошко Обрадовић и сваки атом мога бића има отпор према том човеку.Глишић је добар човек али он више није у Дверима. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Ne radi o Bosku,Janku,Marku,radi se o tome da nas jasu 30 godina i da smo sve bedniji i jadniji,a ispade da ti imas najgoreg protivnika u Dverima pa ti je strasno da oni budu neki faktor. Pa ispada da su ti oni gori od svih sto su dokazali ko su i sta su. Ne pitam kako te nije,nego se cudim. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Острашћен си прилично па тако и пишеш (Како те није срамота? се пише ) Није ме срамота.Бошку сам отворено рекла да никада нећу бити присталица Двери.Имам својих разлога,не допада ми се тај човек и никада ми се није ни допадао.То не значи да не волим своју земљу,волим сваки њен камен и сваку травку која ниче из ње. Од када то,треба да буде Србина срамота ако гаји зебњу у срцу јер му се не допада нека политичка странка? Од када су Двери= Србија? Не допада ми се Бошко Обрадовић и сваки атом мога бића има отпор према том човеку.Глишић је добар човек али он више није у Дверима. A što ne voliš Boška ako nije tajna? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Не волим га и тајна је,то је ипак нешто што не желим да објашњавам. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Da se razumemo ja nisam clan dveri,niti sam ostrascen,ali trudim se da sve posmatram objektivno koliko toliko. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Не волим га и тајна је,то је ипак нешто што не желим да објашњавам. Ok. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Sta ima da demantuju, video iako zezancije je sasvim u skladu sa nacelima Dveri. Ronald, cloudking and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Sta ima da demantuju, video iako zezancije je sasvim u skladu sa nacelima Dveri.Dobar dio njihovih glasaca razmislja slicno. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Vau...BU! sta ce biti sta ce biti sta ce biti... Mozda ce orobiti zemlju,mozda ce nas uvlaciti u nato pakt,mozda ce opljackati preduzeca,mozda ce obican narod biti na ivici zivotne egzistencije,mozda ce odmah poskupljavati dazbine,mozda ce gurati pare u sopstvene dzepove,mozda ce dopustati bankama da rade sta hoce i imaju zelenaske kamate najvece u evropi,mozda ce organizovati paradu pedera,mozda ce potapati manastir,mozda ce priznavati Kosmet,mozda ce krasti i krasti i krasti,mozda ce postavljati neke idiote na raznorazna mesta,mozda ce preuzeti medije,mozda ce pozatvarati preduzeca i izbacivati radnike... I ja se plasim! Bravo sestro i ja se plasim,ali stvarnosti,proslosti i sadasnjosti ! A ti se plasi sta ce biti kad te zloglasne Dveri dodju,auuu bice strasno. A inace sad nam je odlicno i sad i juce i prekjuce,bilo nam je odlicno,samo Dveri da ne dodju oni ce nas dovesti do prosjackog stapa! kako te nije sramota. Ja kad se pitam, dal moze da drzavi bude gore nego sto je sad, pomislim na scenario gde su Dveri na vlasti... Kada bi izbori bili Vucic protiv Dveri, ja bih glasao za Vucica. Ronald је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Sta ima da demantuju, video iako zezancije je sasvim u skladu sa nacelima Dveri. A jel onaj fantastican poster "Ona da radja on da brani", delo Dveri? Na njih lici u svkaom slucaju... Ronald је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 A jel onaj fantastican poster "Ona da radja on da brani", delo Dveri? Мислим да је неки други "патријотски" покрет... Мада је оприлике то интелектуални домет свих њих. Једино што нуде је голи колективизам, нека врста национал-социјализма. Ronald and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Нисам ни ја члан Двери али сам симпатизер, а Боле је брате прави мушкарац, што јес, јес, ......... корпулентан, згодан , висок, образован / дипломирани филолог, профа књижевности / за промену би имали коначно образованог премијера. На предавања Двери морам признати још док су била на филолошком факсу, ишла наравно због предавања , али морам признати више због Бошка е што ти је женско, не зна женско ко је какве вере Ех .............. да су Двери намениле женама по једног Бошка......... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2016 Пријави Подели Написано Март 9, 2016 Нисам ни ја члан Двери али сам симпатизер, а Боле је брате прави мушкарац, што јес, јес, ......... корпулентан, згодан , висок, образован / дипломирани филолог, профа књижевности / за промену би имали коначно образованог премијера. На предавања Двери морам признати још док су била на филолошком факсу, ишла наравно због предавања , али морам признати више због Бошка е што ти је женско, не зна женско ко је какве вере Ех .............. да су Двери намениле женама по једног Бошка......... Stvarno nije zenski cutati... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука