Драгана Милошевић Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Кажем да ћутим и опет првом приликом причам нашироко. Попушта ми карактер. Рапсоди, aliluja, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Mislim da najviše grešim u ničemu.. a pomalo u svačemu.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Mislim da najviše grešim u ničemu.. a pomalo u svačemu.. Грешиш "у ничему"...а где је то, молим? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 јао, да, кад куцам на телефону баш много грешим слова Sanja Т., Kaludjerovic Sreten, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Uvek idem iz krajnosti u krajnost ... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Uvek idem iz krajnosti u krajnost ... http://www.dphotographer.co.uk/users/13833/thm1024/_mg_8436.png Драгана Милошевић, Sanja Т. and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Грешиш "у ничему"...а где је то, молим? To je u šali... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 brzoplestost u proceni, donosenju zakljucaka....padam u iskusenje osudivanja i kritike....plahovitost i sto na um to na drum....zaboravim da brojim do 10.....Sta raditi po tom pitanju.. Kad već znamo da u nečemu grešimo.. npr. ta vrsta greha koji si opisala (to imamo manje više svi).. Kada se kajemo za iste.. ne bi trebali da ponavljamo te grehe.. al' eto veoma često se dogodi da ih ponovimo.. Da li je to crta našeg karaktera koju ne možemo precrtati? Hm.. Pitam se kako naš Gospod gleda na to.. ako ih ispovedimo.. kajemo se.. pa ih opet ponavljamo...? To mi daje osećaj stalno prisutne grešnosti... i večite borbe sa svojim karakterom... Da li mi sad trebamo nastojati da ga pobedimo...? Pretpostavljam da taj karakter na neki način imamo po Božjem promislu.. Možda nam može koristiti da ispravimo druge.. Ali se kroz njega i sami možemo iskriviti padajući u sujetu.. u gordost.. itd. Možda si negde već pisala o tome.. Ako jesi.. molim za ime teme.. Hvala! Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука