Кратос Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 kako drugi krug? nisam ni prvi prosao xaxaxaxaxa Prvi preskačeš jer su tamo nevernici,ti pošto si verujući al se sladiš slikama lepih žena ideš direkt tamo. Kaludjerovic Sreten and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Сви се фокусирали на споља видљиво. Ето, опет осуђујућа мисао. Дакле: гордост, гнев, осуђивање, завист, маловерје, претерана брига (о себи, о ономе на шта реално не могу да утичем). Против псовања се борим, што опет носи са собом нека нова искушења. Ух, многоговорљивост. Kaludjerovic Sreten and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Сад без "правила" ћу рећи...највећим својим грехом сматрам страх од живота, од грешења, неискреност, терање на то да будем добар, да поштујем овога онога....да не помислим ово или оно Ја сам најбољи кад сам искрен, кад мало попијем, кад ми пукне филм....онда сам то ја...и мислим да се тако и Богу највише свиђам Све оно друго је.....сра.ње (изволте едитујте ми пост ако треба,,,,нећу да се кријем иза *** звездиица) кис bacio Sanja Т., Paradoksologija, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 а сам најбољи кад сам искрен, кад мало попијем, кад ми пукне филм....онда сам то ја...и мислим да се тако и Богу највише свиђам A što ne možeš da budeš iskren kad si trezan? Kaludjerovic Sreten and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 A što ne možeš da budeš iskren kad si trezan? Не треба ми да будем пијан, само мало...вероватно се суздржавам стално а алкохол попусти....кочнице "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 gordost,gnev,ogovaranje,blud,stomakougadjanje,psovke,nekad to sto ne zelim da pokazem stav pa onda deluje da sam bez njega pa drugi misle da mogu lako samnom dok ne poludim... БанеЛ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Не треба ми да будем пијан, само мало...вероватно се суздржавам стално а алкохол попусти....кочнице Dobro treba ti da se malko zagreješ da bi bio iskren.Mislio sam na to šta te blokira da kad nisi ,,opušten,, budeš iskren? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 може бити да грешим што сам превише резервисан... Грешиш...не знам те лично, опрости што себи узимам за право да ти то кажем али да се приметити и преко ово сокоћало да си и превише резервисан..ето тако, ја рекох..грешна ми душа.. Драшко and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 .Mislio sam na to šta te blokira da kad nisi ,,opušten,, budeš iskren? вероватно страх(ови) Чунга Лунга and Кратос је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Не треба ми да будем пијан, само мало...вероватно се суздржавам стално а алкохол попусти....кочнице ајде брате да то ставимо на тест, изазивам те на безалкохолни двобој Грешиш...не знам те лично, опрости што себи узимам за право да ти то кажем али да се приметити и преко ово сокоћало да си и превише резервисан..ето тако, ја рекох..грешна ми душа.. ово би требало да делује стимулативно да се поправим Sanja Т., Рапсоди, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Ако је тако и грешимо како год окренеш...а тако је.Зашто онда да пазимо да не грешимо, по чему ће опроштај да нам се да,ако у сваком случају грешимо? Шта ће да изазове Божију милост? Јер је очигледно,да ће само Његова милост да нас уведе у Царство Божје. Mi gresimo po slabosti naseg bica, jer smo "prah i pepeo", kako je to odlicno primetio praotac Avram praotac, ali to nije stanje dobro, naravno, i u tome jeste stvar. To je stanje koje nece da nasledi Carstvo. Mi gresimo, ali smo pozvani u Carstvo bezgresnosti, i zato se kajemo, zato umivamo stalno sebe pokajanjem. Ako neko padne u blato i okupa se nakon toga, to je sasvim normalno. Ali, ako padne u blato i ostane da lezi - onda to naravno nimalo nije normalno. Ako padne, ostane da lezi, i jos krene da ubedjuje druge kako je to u stvari najbolje - onda je to pakao u coveku. E sad, i to pokajanje, i molitva, i sve ostale vrline nisu u nama, nemamo ih, nego su Bozije vlasnistvo, i daju nam se po meri naseg truda u Bogu, a narocito po meri naseg smirenja. Tako da, mi svakako miloscu Bozijom dobijamo Carstvo Nebesko, ali ne tek onako i uzalud, nego kao sto nas Oci uce po meri naseg truda u promeni zivota na bolje i najbolje. Ili prosto receno: platu daje Gazda, ali je ne daje dok ne radimo i ne potrudimo se. Драгана Милошевић, Данче*, Sanja Т. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Ako padne, ostane da lezi, i jos krene da ubedjuje druge kako je to u stvari najbolje - onda je to pakao u coveku. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Ali, ako padne u blato i ostane da lezi - onda to naravno nimalo nije normalno. Ako padne, ostane da lezi, i jos krene da ubedjuje druge kako je to u stvari najbolje - onda je to pakao u coveku. A шта са онима који нису свесни да чине грех? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 A шта са онима који нису свесни да чине грех? S jedne strane, to je svakako dokaz da je takav covek unakazio svoju savest, cim nimalo nije svestan da u necemu gresi. S druge strane, siguran sam - o cemu, naravno i Oci i Predanje neumorno svedoce - da Bog brine o svakom coveku bez izuzetka, i svakako da promislja detaljno i o ljudima koji grese i ne znajuci da grese, i usmerava njihov zivot tako da u nekom momentu sigurno mogu da poznaju da grese, dajuci im istovremeno nacin i okolnosti da mogu i da promene svoj zivot na bolje i najbolje. U zitijima mnogih svetih imamo ovakve primere, da su okoreli gresnici dosli do potpunog i duboko iskrenog pokajanja. Sanja Т., Снежана, Драгана Милошевић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 @@obi-wan, Sanja Т. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука