cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 On 21. 3. 2016. at 9:21, Volim_Sina_Bozjeg рече Znaš ono kad ja uvalim neku priču na temi savremene medicine, pa ti klikneš da mi odgovoriš a onda posle dužeg tumbanja napišeš uvod tipa: Uh, sad ne znam odakle da počnem da ti objasnim. Eto tako ti na ovim verskim temama deluješ na mene. Strpljiv sam ja covek Ja se uglavnom trdim da stvari pretpostavljam iz ugla vernika... ja ova pitanja ne postavljam zato sto me zanimaju, nego zato sto bi me zaniala da sam vernik. A da sam vernik, mene bi zanimalo, zasto ljudi misle da mogu da rade iste stvari koje je radio Isus? Odnosno, zasto misle da ce u tome uspeti? Mene bi poniznost sprecila da uopste pomislim da tako nesto probam da uradim i sam... Sve i da sam iskusno svesteno lice... Pazi... covek... smrtnik... proizvod Pada... a misli da moze da stane na crtu demonima? Istim onim demonima za koje je Isus namenio citav rat da bi ih pobedio (kako pise u Jovanovom otkrovenju) a mi se tripujemo da smo im dorasli uz svece i kandilo, a jos i verujemo da smo uspeni u tome. Eto tako bih ja razmisljao da sam liturgijski vernik i da verujem i u Boga i u djavola... On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 On 21. 3. 2016. at 8:47, cloudking рече I vi stvarno mislite da mozete da lecite kao Isus? Zato vrsite obrede? Sve i da su te price o Isusovim isceljenjima tacne, otkud ideja da bi iko od vas smrtnika mogao i da pretpostavi da poseduje slicne sposobnosti? On 21. 3. 2016. at 12:02, cloudking рече Eto tako bih ja razmisljao da sam liturgijski vernik i da verujem i u Boga i u djavola... Kako otkud ideja, pa mi i nemamo ideje mi to videli svojim ocima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Ina;e najbolje se vidi kad si u krevetu i tones u san. sta tamo sve vidimo nećeš verovati. Neki i čuju. Kad san neće na oči a javljanja polako prestaju, onda mi brojimo demone, dok se ne uspavamo čvrsto. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 On 21. 3. 2016. at 20:03, Volim_Sina_Bozjeg рече Ina;e najbolje se vidi kad si u krevetu i tones u san. sta tamo sve vidimo nećeš verovati. Neki i čuju. Kad san neće na oči a javljanja polako prestaju, onda mi brojimo demone, dok se ne uspavamo čvrsto. Moje saucesce. Ja nemam tih demona. Spavam ko Kacavenda... On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 On 21. 3. 2016. at 12:02, cloudking рече A da sam vernik, mene bi zanimalo, zasto ljudi misle da mogu da rade iste stvari koje je radio Isus? Odnosno, zasto misle da ce u tome uspeti? Mene bi poniznost sprecila da uopste pomislim da tako nesto probam da uradim i sam... Sve i da sam iskusno svesteno lice... Pazi... covek... smrtnik... proizvod Pada... a misli da moze da stane na crtu demonima? Istim onim demonima za koje je Isus namenio citav rat da bi ih pobedio (kako pise u Jovanovom otkrovenju) a mi se tripujemo da smo im dorasli uz svece i kandilo, a jos i verujemo da smo uspeni u tome. Eto tako bih ja razmisljao da sam liturgijski vernik i da verujem i u Boga i u djavola... Ово си веома добро написао... Ми се овде зезамо са свим и свачим, за то и служи форум на крају крајева, не за неке преозбиљне ствари. Али зло је стравична ствар и треба бити веома понизан и опрезан. Не мора да верујеш у натприродно, погледај само какво зло чине људи једни другима (што си ти детаљно проучио...). Каквих ђавола има у људском телу, колико хладноће, немилосрне мржње, садизма... Ко мисли да може то да победи снагом своје вере или љубави, треба да размисли још једном. Рапсоди and cloudking је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 On 19. 3. 2016. at 9:24, cloudking рече Ja sam opsednut komšikom... ne znam kako to da izlecim On 19. 3. 2016. at 21:21, cloudking рече Ja ne samo da poznajem puno gejeva nego se cesto krecem u njihovom drustvu. Па јел се дружите? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 On 21. 3. 2016. at 20:08, Grizzly Adams рече Ко мисли да може то да победи снагом своје вере или љубави, треба да размисли још једном Povuci reč inače ćemo imati maratonsku prepisku ti i ja Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Bez šale, već u raju imamo predano nam, da je djavdjav pretvoren u zmiju prevario Evu. Dakle već je tamo bio samo u mogućnosti došaptavanja. Ako je andjeoska priroda jača od čovekove, nije jača i od Svetoga Duha. Da se potsetim šta nam govori apostol. Kad mu se dade žalac u smislu napada djavdjava i njegovih palih anđela, tražio je molitveno da mu Bog pomogne. Međutim umesto direktne intervencije, bog mu reče: Dovoljna ti je moja blagodat. Budući da je Bog obećao Carstvo Nebesko, svakako onda nije ljude ostavio kao topovsko meso, nego ih štiti kao sinove, jer mi to po Njegovoj blagodati jesmo. Kasnije nam apostol svedoči, kako je prigrlio Hristovu blagodat i nije se opterećivao drugim stvarima, jer je blagodat najteže zadržati i tako projavljuje očigledno dobar recept ove torte nam. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Ма штити Господ, али брате кад се суочиш са голим злом то је много гадна ствар... Треба посебна вера, посебан ум и посебна снага. Не дај Боже ником. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 On 21. 3. 2016. at 20:21, Grizzly Adams рече Ма штити Господ, али брате кад се суочиш са голим злом то је много гадна ствар... Треба посебна вера, посебан ум и посебна снага. Не дај Боже ником. Ja tebe brate savršeno razumem i slažem se da se u borbu čovek ne upusti sam. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 On 21. 3. 2016. at 20:09, зеленизуб рече Па јел се дружите? Svako ko pomisli da ima nekakvog veceg uspeha kod zena, sve sto treba jeste da se infiltrira medju gejeve... Folirajte se vi slobodno i izigravajte moralne velicine ali... ko umije njemu dvije A sami gejevi su inace i vise nego raspolozni da ti pomognu u osvajanju koje god cure pozelis... kazem ja, mnogo su kul drugari! On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 On 21. 3. 2016. at 20:08, Grizzly Adams рече Ово си веома добро написао... Ми се овде зезамо са свим и свачим, за то и служи форум на крају крајева, не за неке преозбиљне ствари. Али зло је стравична ствар и треба бити веома понизан и опрезан. Не мора да верујеш у натприродно, погледај само какво зло чине људи једни другима (што си ти детаљно проучио...). Каквих ђавола има у људском телу, колико хладноће, немилосрне мржње, садизма... Ко мисли да може то да победи снагом своје вере или љубави, треба да размисли још једном. Cini mi se da crkva nema ni hrabrosti ni mogucnosti ni volje da se suoci sa pravim zlom. Mozda je to razlog sto se razne benigne stvari proglasavaju zlim samo da bi smo se bolje osecali kad ih pobedimo i da makar na kratko uzivamo u toj iluziji hristovih vojinika.. Nije ova jadna "djavoimana" cura ni prosla pored zla... Zlo je kada te direktno u oci gleda druga osoba dok ti ubija porodicu, svesno tebe osavljajuci za kraj. Sa tim zlom crkva nije u stanju da se nosi... mozda i jeste, ali to nikada necemo saznati jer trenutno ima preca posla, posto su se nakotili nekakvi gejevi po svetu i prave raznorazna sr*nja On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 On 21. 3. 2016. at 8:47, cloudking рече I vi stvarno mislite da mozete da lecite kao Isus? Zato vrsite obrede? Sve i da su te price o Isusovim isceljenjima tacne, otkud ideja da bi iko od vas smrtnika mogao i da pretpostavi da poseduje slicne sposobnosti? Наравно да верујемо, јер нам је сам Христос рекао да ћемо у Његово име то моћи да радимо. То су радили Апостоли: ''Те истераше многе демоне, помазиваху уљем многе болеснике и лечише их.'' (Мк. 6, 13) ''Болује ли ко међу вама? Нека дозове црквене старешине, па нека се помоле над њим и помажу га уљем у име Господње. И молитва вере спашће болесника, и Господ ће га подићи; ако је и учинио грехе, биће му опроштено. Исповедајте, дакле, један другом грехе и молите се Богу један за другога, да будете исцељени. Много може делотворна молитва праведника.'' (ЈК. 5, 14 - 16) . "Одузми грех и неће бити болести, јер болести бивају због греха". (св. Василије Велики) Volim_Sina_Bozjeg and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Предухитрио си ме Тодоре хтела сам слично објашњење да поставим... Натан је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука