Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Bitno je i napomenuti da nikog ne ugrožavaju. Šta sa pedofilima npr., isto je to datost, ali njihov greh je najodvratniji. Ne poredim pedofiliju i homosexualnost, ali kad smo već kod datosti prirode... Pa ako mu je datost da povredjuje druge onda će tu datost da provede u zatvoru. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Pa ako mu je datost da povredjuje druge onda će tu datost da provede u zatvoru. Uh, toliko toga ima. Zatvor je za sirotinju i one bez debelih veza. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Ne mislio sam na veru da smo svi rodjeni u paloj prirodi radi praroditeljskog greha a homoseksualnost bi navodno bila i posledica toga, kao što je recimo i Laž! Pa eto ne lažem ne kradem i tako to.... Svi smo isti to hoću da kažem. Ali brate ispada da oni ne mogu da biraju za razliku od istine i laži.Oni moraju jer su takvi rođeni.Zamisli da ti je prirodna datost da lažeš i onda ti Bog sudi jer si lažov što je greh a on ti je dao tu lažovsku prirodu.Tako ispada po ovom shvatanju da je homoseksulanost prirodna datost.Ja lično ne verujem u to.Pre verujem u pervetiranost uma tj same ličnosti. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Uh, toliko toga ima. Zatvor je za sirotinju i one bez debelih veza. Pa ako je problem u nedostatku radne snage zatvaraću ih ja samo još da donesemo takav zakonik. No poenta je u tome da bez obzira na datost ili nedatost u slučajevima kad povredjuješ druge, krst onda nosiš u zatvoru i to ti je to. Ja se Boga ne igram, ja mog sina ne mogu da vratim ako mi ga neko uništi za čitav život zato tog čoveka sklonim ako treba i za čitav svoj život. Ima i u kelijama života, niti su gladni niti žedni, nek se podvizavaju tamo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Ali brate ispada da oni ne mogu da biraju za razliku od istine i laži.Oni moraju jer su takvi rođeni.Zamisli da ti je prirodna datost da lažeš i onda ti Bog sudi jer si lažov što je greh a on ti je dao tu lažovsku prirodu.Tako ispada po ovom shvatanju da je homoseksulanost prirodna datost.Ja lično ne verujem u to.Pre verujem u pervetiranost uma tj same ličnosti. Pa ti si onda gori, tebi nije datost da lažeš a lažeš ko zmaj Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Pa ti si onda gori, tebi nije datost da lažeš a lažeš ko zmaj Upropastio te ava Đurović totalno a bio si dobar dećko. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Upropastio te ava Đurović totalno a bio si dobar dećko. Dodje mi da tri puta izljubim ovo dete na slici. (tvoj profil) Кратос је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука