Jump to content

Pederastija i iscelenje

Препоручена порука

Bitno je i napomenuti  da nikog ne ugrožavaju. 

Šta sa pedofilima npr., isto je to datost, ali njihov greh je najodvratniji.

Ne poredim pedofiliju i homosexualnost, ali kad smo već kod datosti prirode...

Pa ako mu je datost da povredjuje druge onda će tu datost da provede u zatvoru.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ne mislio sam na veru da smo svi rodjeni u paloj prirodi radi praroditeljskog greha a homoseksualnost bi navodno bila i posledica toga, kao što je recimo i Laž!

Pa eto ne lažem ne kradem i tako to....

Svi smo isti to hoću da kažem.

Ali brate ispada da oni ne mogu da biraju za razliku od istine i laži.Oni moraju jer su takvi rođeni.Zamisli da ti je prirodna datost da lažeš i onda ti Bog sudi jer si lažov što je greh a on ti je dao tu lažovsku prirodu.Tako ispada po ovom shvatanju da je homoseksulanost prirodna datost.Ja lično ne verujem u to.Pre verujem u pervetiranost uma tj same ličnosti.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Uh, toliko toga ima. Zatvor je za sirotinju i one bez debelih veza.

Pa ako je problem u nedostatku radne snage zatvaraću ih ja samo još da donesemo takav zakonik.

No poenta je u tome da bez obzira na datost ili nedatost u slučajevima kad povredjuješ druge, krst onda nosiš u zatvoru i to ti je to. Ja se Boga ne igram, ja mog sina ne mogu da vratim ako mi ga neko uništi za čitav život zato tog čoveka sklonim ako treba i za čitav svoj život.

Ima i u kelijama života, niti su gladni niti žedni, nek se podvizavaju tamo.

Подели на овим сајтовима

Ali brate ispada da oni ne mogu da biraju za razliku od istine i laži.Oni moraju jer su takvi rođeni.Zamisli da ti je prirodna datost da lažeš i onda ti Bog sudi jer si lažov što je greh a on ti je dao tu lažovsku prirodu.Tako ispada po ovom shvatanju da je homoseksulanost prirodna datost.Ja lično ne verujem u to.Pre verujem u pervetiranost uma tj same ličnosti.

Pa ti si onda gori, tebi nije datost da lažeš a lažeš ko zmaj :))

Подели на овим сајтовима

Pa ti si onda gori, tebi nije datost da lažeš a lažeš ko zmaj :))

Upropastio te ava Đurović totalno a bio si dobar dećko. :smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...