Jump to content

ГЛАСАЊЕ: Гледате ли ТВ Храм?

Оцени ову тему

Guest

Гледате ли ТВ Храм?  

22 члановâ је гласало

1. 1. Гледате ли ТВ Храм?

• Да, сваког дана преко кабловске
    • Понекад, на нету
    • Ако случајно налетим
    • Не, али хоћу да гледам
    • Не, не допада ми се програм

Препоручена порука

• Гости

tv-hram_660x330.jpg

Не гледам преко кабла, понекад преко нета и њиховог сајта http://tvhram.rs/

Дајем шансу јер су тек почели са радом. Мислим да треба да има више живих емисија, разговора, контакт-емисија, а не само рециклирање различитих спотова и песама које већ постоје на интернету.

Дакле, дајем им шансу да стекну моје поверење

Подели на овим сајтовима

• Гости

Не знам ко им ради маркетинг, а верујем да и није лако било шта ту радити по питању маркетинга јер ко хоће да се рекламира на једној црквеној телевизији, реално?

Самим тим, не знам како стоје са финансијама, јер за озбиљну телевизију је потребна кинта, добра продукција, сарадња са осталим медијима итд..

Подели на овим сајтовима

On 15. 2. 2016. at 16:08, R2D2 рече
сарадња са осталим медијима итд..

Зашто им рецимо поуке.орг не би представљале интернет платформу?

Гледам, иначе, на МТСу углавном старе емисије РТСа које репризирају.

Подели на овим сајтовима

On 15. 2. 2016. at 18:14, Плутон рече

Шта има на тој телевизији?

Тренутно нека певачица пева "циганчицу".

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Понекад гледам, али не често.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Гледам редовно и мислим да је то освежење у електронским медијима у нашој Србији ! ( барем нема Вучића ) Ахахахахах , ово је мала шала али и збиља ! Пратим тв Храм од Божића 2015-е године преко нета а сада и на ИПТВ . Што се тиче програма и констатације да треба више живих емисија ту се слажем са вама , али опет треба да се програм одвија 24 сата колико и јесте тако да вреди и ово што приказују без обзира што доста тога има на ТУБЕТУ и на нету , али Боже мој биће ако Бог да и пуно садржајнијег програма , барем се ја надам и још се надам да неће бити кратког даха и да се не дај Боже угаси ! Верујем ипак да ће то бити врло гледана телевизија кад буду употпунили програм ! 

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

па, као што рече Робот, хајде да им дамо шансу, али оно што сам до сада видео... па.. констатно репризирање неких спотова и духовне музике тешко да ће неког задржати. Потребан је много живљи програм и програмска шема. Може то да буде фин информативни програм који је обојен православљем и хришћанским вредностима. Заиста мислим да то мора много озбиљније, а и људи из врха би могли мало да уложе парица, да се ово све погура и квалитетом. А што се тиче маркетинга, таман да манастири рекламирају своје производе и ето парица :) 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

On 15. 2. 2016. at 19:02, Никола Поповић рече
и људи из врха би могли мало да уложе парица

Да да баш ће они а поготову ова власт да да паре !  

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

On 15. 2. 2016. at 19:10, Драган Јашић рече

Nemoj da vlast daje pare, onda nam eto Vucica i tu. Elem, ja sam ranije malo gledao (na sajtu) kad je tek pocelo. Stalno isti nekakav program, neke reprize dokumentaraca. Nakon toga batalio skroz.

Подели на овим сајтовима

On 15. 2. 2016. at 19:10, Драган Јашић рече

Али маркетинг! Само... нажалост, нема ко да види потенцијал....

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Дај мо им шансе 

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...