Иван ♪♫ Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Обрни, окрени, ништа од све ове белосветске играрије није за нашу корист, тако да је наше само да гледамо како да прођемо са што мање штете. Иначе, исто су нам тражили и пре бомбардовања и отимања Косова, и ето сад. Неправда, страшна неправда... пред Богом и човечанством Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Па слично ти траже да потпишеш ако изнајмљујеш ауто, даску за сурфање или бицикло... То је код њи` нормална ствар, зато што у њиховом правном систему ако дође до незгоде неко може да те после тужи итд. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 увек се у оваквим ситуацијама сетим оне од св. Николаја „Небеска Литургија" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Па слично ти траже да потпишеш ако изнајмљујеш ауто, даску за сурфање или бицикло... Јел? Траже ти кад изнајмиш ауто ако те убију да се не жалиш? Ignjatije and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Јел? Траже ти кад изнајмиш ауто ако те убију да се не жалиш? Па логично, како да се жалиш... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Па слично ти траже да потпишеш ако изнајмљујеш ауто, даску за сурфање или бицикло... Па баш ти и није неко поређење, јер у случају аута сам си одговоран за себе, а овде други не одговара за своје поступке у односу на тебе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Јел? Траже ти кад изнајмиш ауто ако те убију да се не жалиш? Ако се незгода деси "услед редовне употребе", тј. није дошло до неког квара и сл. (што би могло да буде њихова кривица) - онда се они ограђују да не сносе одговорност. Јес` да је контекст сасвим другачији, али јасно препознајем ту ставку јер сам је видео сто пута. То је нека глупа фора у њиховом правном систему да ако купиш нешто па се употребом догоди незгода, ти онда можеш да тужиш оног ко ти је продао... Па онда има тоталних глупости где на пластичној боци пише да не треба да гуташ запушач или слично.. Ја сам од оних намћора што читају ситна слова кад потписују нешто... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Па баш ти и није неко поређење, јер у случају аута сам си одговоран за себе, а овде други не одговара за своје поступке у односу на тебе Колико сам разумео, овде се ради о опреми коју они нама (про)дају, па ми онда користимо. Прочитај текст пажљивије. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Колико сам разумео, овде се ради о опреми коју они нама (про)дају, па ми онда користимо. Прочитај текст пажљивије. Аха, ја сам коментарисао у контексту теме, тј. имунитета датог њиховом особљу, нисам обратио пажњу да си мислио само на ону једну ставку Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Ако се незгода деси "услед редовне употребе", тј. није дошло до неког квара и сл. (што би могло да буде њихова кривица) - онда се они ограђују да не сносе одговорност. Јес` да је контекст сасвим другачији, али јасно препознајем ту ставку јер сам је видео сто пута. То је нека глупа фора у њиховом правном систему да ако купиш нешто па се употребом догоди незгода, ти онда можеш да тужиш оног ко ти је продао... Па онда има тоталних глупости где на пластичној боци пише да не треба да гуташ запушач или слично.. Ја сам од оних намћора што читају ситна слова кад потписују нешто... Flaša i čep nije za jelo! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Јел се и оно из 1999. рачуна као примање борбене технике ? Кратос, коЖељ њацИ , feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Јел се и оно из 1999. рачуна као примање борбене технике ? Nije to je bilo širenje demokratije. коЖељ њацИ and feeble је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Dakle ovaj sporazum je gori od onog koji je potpisao Dragisa Cvetkovic. Posto je NATO vojnicima dat imunitet, sta ce da se desi ako neki njihov vojnik ubije nekoga namerno, ili recimo pocini krivicno delo silovanja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Dakle ovaj sporazum je gori od onog koji je potpisao Dragisa Cvetkovic. Posto je NATO vojnicima dat imunitet, sta ce da se desi ako neki njihov vojnik ubije nekoga namerno, ili recimo pocini krivicno delo silovanja? Sudice mu se u maticnoj drzavi, kao i sa svakim stranim sluzbenikom svake ambasade. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 A tamo ce naravno da ga oslobode. Dakle nasa drzava nije predvidela nikakve zastitne mehanizme u slucaju da se takve stvari dese. Da recimo jednostrano raskine sporazum. Ovako ispada kao da je potpisan akt o okupaciji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука