Jump to content

ДУАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ: ИЗДАЈА УМА

Препоручена порука

...kako god...po meni, poenta je da je dobro da deca u srednjoj skoli imaju intenzivnu praksu (bar 3 dana nedeljno), ako pritom dobijaju i dzeparac-tim bolje, ako ne, opet dobro, bar da nauce kako se radi...

facenew22222222 8086.gif

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

...kako god...po meni, poenta je da je dobro da deca u srednjoj skoli imaju intenzivnu praksu (bar 3 dana nedeljno), ako pritom dobijaju i dzeparac-tim bolje, ako ne, opet dobro, bar da nauce kako se radi...

А да те питам нешто. На том развратном западу је легална проституција, па ме занима да ли имају дуалне школе за то и иду ли на праксу?

Подели на овим сајтовима

O tome bi trebalo da se misli pre upisa. Ako tržište ne potrebuje više od 5 ljudi godišnje za datu oblast, onda neka škola/fakultet upiše 5, eventualno 10, a ne 200, kao danas. Mada je za neka tržišta to vrlo teško predvideti, jer se menjaju brže od školskih ciklusa.

Код нас би, реално, требало обуставити упис на већину факултета на период од бар две-три године.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Код нас би, реално, требало обуставити упис на већину факултета на период од бар две-три године.

Ne, vec bi trebalo privatizovati sve visokoskolske ustanove i bataliti sistem drzavnog skolovanja.

Ako ja hocu d se skolujem iz teme i oblsti medicine, ko je drzva da meni to zabrani a uz to mi jos uzima novac z tudje skolovanje!?

Manite se tog etatistickog razmisljanja.. pustite ljude d zive svoje zivote..  ne smo d ih pljackate i da im odredjujete ko moze da studira ko ne moze.

Подели на овим сајтовима

..........ако си инжењер, доктор фармацеут, биохемичар или молекуларни биолог, друштвењаци само могу да маштају.

Nije tacno ni to..... to mogu da mastaju ostrasceni istirocari, sociolozi, politikolozi

eto nprimer Miroslav Svircevic pokojni je radio u KATo institutu, prosao pola sveta - ali nije bio ostrscen nikad..

Подели на овим сајтовима

Млаћко, попиј једно пивце за живце. :D

Можеш само да ми завидиш што знам историју бар 50 пута боље од тебе. :bleh:

Узгред, у категорији сам оних који могу сутра да оду...струка ми је свуда на планети дефицитарна.

Историјом се бавим из хобија. ;)

Подели на овим сајтовима

А да те питам нешто. На том развратном западу је легална проституција, па ме занима да ли имају дуалне школе за то и иду ли на праксу?

To uvoze sa cednog Istoka :)))

Подели на овим сајтовима

Млаћко, попиј једно пивце за живце. :D

Можеш само да ми завидиш што знам историју бар 50 пута боље од тебе. :bleh:

Узгред, у категорији сам оних који могу сутра да оду...струка ми је свуда на планети дефицитарна.

Ko prica o tebi j samo pricam realno. Nasi drustvenjaci ne mogu u inostranstvo jer nijedan ugledni univerzitet nece da primi nse "ugledne" drsutvenjake kao sto je Smilja Avramovski( valjda bese tkao ) koja je kanda u Srbiji neki veliki intelektualac a ovamo prica o tajnom planu nemacke i pape da uniste pravoslavlje.

Kome treba ta sramota na univerzitetu?

ili onaj nesrecniko Kosta Cavoski koji je ovde isto kanda neki intelektulac...pune nam glavu kako je on toboze neki veliki pravnik... u svetu je nebitan kao lanjski sneg..

Isto vazi i za najmladjeg doktora, Vojislva Seselja... koji je opet - nikakav naucnik

sto se istorije tie - svaka ti cast! super je kada ljudi nesto znaaju.. sta god bilo...

Ja u istorijske debate i ne ulzim.. osim ako nije istorija krusevca - to me jedino interesuje lokalna istorij

Подели на овим сајтовима

За неку робу непријатног мириса само у Србији постоји тржиште...

i posle me pitaju sto ne volim istoriju.. pa zato sto su srpski istoricari objektivni isto koliko jugoslovenski ili hrvatski..

i jos treba da gubim vreme to da citam.. ajde molim te..

Подели на овим сајтовима

Могли би прво да запосле људе са дипломама и да повећају (а не смањују) плате у одређеним секторима. Да би се добило квалитетно образовање мора се и уложити у њега, а не да радници долазе невољно на посао и у кредитима до гуше.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...