Рапсоди Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 To ti je kad se neko zamonasi sto ne moze da nadje djevojku. Све монахе које сам имала прилике да упознам као и игумане манастира су изузетно, натпросечно лепи и кршни људи. Прелепи физички, а о духовној лепоти да и не говорим. Анђеоске лепоте. Упознала сам и доста физички под наводима лепих мирјана.Но њихова лепота би потпомогнута стајлингом, скупом гардеробом, модерном фризуром. Када им приђеш ближе , проговориш коју са њима, погледаш им у очи , у израз лица , целокуни утисак је благо речено да повратиш од такве лепоте. Једноставно се осети трулеж. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Има право човек да коментарише и за плажу и за много тога другог... То је позив на духовно буђење и мало сведеније понашање, а што бисмо ми данас да слушамо само оно што нама прија, то је друга прича. Duhovno budjenje pa da ne idemo na plazu? Ja tu ne vidim nikakvu vezu. Nismo svi seksualno optereceni pa da ne mozemo otici na plazu bez da naskacemo jedni na druge. Кратос, Плутон, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Да се људи не купају. Može da se kupaju al samo ovako: Bez maramče ni na more. A ne ko ove naše raskalašne bludnice što muče naše pravedne duše. Justin Waters, Плутон and feeble је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Ne valja ovo, vide se kojekakve obline. Кратос and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Ne valja ovo, vide se kojekakve obline. A ovako el dovoljno pravoslavno? Плутон and feeble је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Može da se kupaju al samo ovako: Bez maramče ni na more. A ne ko ove naše raskalašne bludnice što muče naše pravedne duše. Surfuje li ona? A ovako el dovoljno pravoslavno? Ovo ronilačko odijelo bi valjalo nabavit. Таша, Ronald and Кратос је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Zahvaljujuci jednom forumasu setih se svih nadahnutih beseda i raznih divljenja i velicanja svestenika Ugrina Popovica - sticenika Zemlja zivih. Svakom je svoja muka najveca. Nista pretenciozno. Samo se setih. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Све монахе које сам имала прилике да упознам као и игумане манастира су изузетно, натпросечно лепи и кршни људи. Прелепи физички, а о духовној лепоти да и не говорим. Анђеоске лепоте. Упознала сам и доста физички под наводима лепих мирјана.Но њихова лепота би потпомогнута стајлингом, скупом гардеробом, модерном фризуром. Када им приђеш ближе , проговориш коју са њима, погледаш им у очи , у израз лица , целокуни утисак је благо речено да повратиш од такве лепоте. Једноставно се осети трулеж. Ma hajde pricas o ljepoti koja je subjektivna kategoriji. Tvoj je problem sto ti dozivljavas sve u manastiru ljepse i cistije, pa tako I ljude gledas, ali je sam kao dijete dosta vremena provodio pod Ostrogom I nije nista tako kao kod tebe. Kad I ljudi koji se spremaju za pustinju znaju da premotaju, vjeruj mi da kod nas mozes ocekivati svasta. Ja Ijude na forumu vidim sve kao drage osobe, bez obzira na mozda trenutno neraspolozenje, samo kroz pisanje, tako da moja Rapsodija ljepota drugih ljudi dolazile iz cistote tvoga srca. Ako si spremna da volis svi su ti lijepo I nasminkani I sredjani I nesredjeni, je li ti se ikad desilo da hodas ulicom I da kroz tebe prolazi ono osjecanje da ides I svakog covjeka kojeg vidis zagrlis od neopisive srece koja ne prestaje sve ti je lijepo, svi su ti dobri, volis ih i razumijes onakve kakvi jesu,☺ Dijasporka, Драшко, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Ma hajde pricas o ljepoti koja je subjektivna kategoriji. Tvoj je problem sto ti dozivljavas sve u manastiru ljepse i cistije, pa tako I ljude gledas, ali je sam kao dijete dosta vremena provodio pod Ostrogom I nije nista tako kao kod tebe. Kad I ljudi koji se spremaju za pustinju znaju da premotaju, vjeruj mi da kod nas mozes ocekivati svasta. Ja Ijude na forumu vidim sve kao drage osobe, bez obzira na mozda trenutno neraspolozenje, samo kroz pisanje, tako da moja Rapsodija ljepota drugih ljudi dolazile iz cistote tvoga srca. Ako si spremna da volis svi su ti lijepo I nasminkani I sredjani I nesredjeni, je li ti se ikad desilo da hodas ulicom I da kroz tebe prolazi ono osjecanje da ides I svakog covjeka kojeg vidis zagrlis od neopisive srece koja ne prestaje sve ti je lijepo, svi su ti dobri, volis ih i razumijes onakve kakvi jesu,☺ Чувени сликар Леонардо да Винчи годинама је радио знаменити " Тајну Вечеру ". Тражио је лица која би му могла послужити за модел Христа и за ликове апостола. Тако је за лик Христов нашао једног младог човека, чије је лице сијало лепотом, достојанством и невиношћу. После је постепено налазио изразите примерке за сваког појединца. Али за Јуду дуго се мучио да нађе међу људима подесно лице. Шетајући у гомили народа, најзад он угледа једног човека, одвратна изгледа, сурова погледа и у свему ружна и одбојна. Права маска свих порока. Он га позове у свој атеље и каже му зашто га је позвао. Човек се загледа у већ насликан лик Христов и дуго је нетремице гледао, док му сузе не потекоше из очију. Зачуђен сликар упита га, зашто плаче, а он одговори: Како не бих плакао? Пре пет година ја сам ти послужио за лик Христов, а сад хоћеш да ти послужим за лик Јудин. Треба ли коментар ? Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Чувени сликар Леонардо да Винчи годинама је радио знаменити " Тајну Вечеру ". Тражио је лица која би му могла послужити за модел Христа и за ликове апостола. Тако је за лик Христов нашао једног младог човека, чије је лице сијало лепотом, достојанством и невиношћу. После је постепено налазио изразите примерке за сваког појединца. Али за Јуду дуго се мучио да нађе међу људима подесно лице. Шетајући у гомили народа, најзад он угледа једног човека, одвратна изгледа, сурова погледа и у свему ружна и одбојна. Права маска свих порока. Он га позове у свој атеље и каже му зашто га је позвао. Човек се загледа у већ насликан лик Христов и дуго је нетремице гледао, док му сузе не потекоше из очију. Зачуђен сликар упита га, зашто плаче, а он одговори:[/size]Како не бих плакао? Пре пет година ја сам ти послужио за лик Христов, а сад хоћеш да ти послужим за лик Јудин.[/size][/background Треба ли коментар ? Kako mozemo znati da bi on u mojim ili tvojim ocima bio ruzan, nije mi Leonardo nikakvo mjerilo za ljepotu druge osobe, mozda bi meni taj covjek bio ljepsi posle pet godina. Ljepota je subjektivna kategorija, Leonardo je mozda vidio tog covjeka tako I to je to, mada sam slusao ovu pricu I ne svidja mi se. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 A ovako el dovoljno pravoslavno? Па, она је у реду, ал' он је превише голишав. feeble and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Kako mozemo znati da bi on u mojim ili tvojim ocima bio ruzan, nije mi Leonardo nikakvo mjerilo za ljepotu druge osobe, mozda bi meni taj covjek bio ljepsi posle pet godina. Ljepota je subjektivna kategorija, Leonardo je mozda vidio tog covjeka tako I to je to, mada sam slusao ovu pricu I ne svidja mi se. Види брате има људи који обожавају сатану и у њему виде лепоту..........наравно да је лепота субјективна категорија.......и да је лепота у оку посматрача.Једно је одбојност према пороку а сасвим друго према човеку. Није иста ствар осудити човека ........и не волети порок/грех/. П.С. А што се тиче укуса , не вреди расправљати, рече мачак лижући сопствено дупе...... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Види брате има људи који обожавају сатану и у њему виде лепоту..........наравно да је лепота субјективна категорија.......и да је лепота у оку посматрача.Једно је одбојност према пороку а сасвим друго према човеку. Није иста ствар осудити човека ........и не волети порок/грех/. П.С. А што се тиче укуса , не вреди расправљати, рече мачак лижући сопствено дупе...... Ali uopste ne mozemo da znamo sestrice u kakvom je Leonardo bio duhovnom stanju posle pet godina, mozda se I on iskvario, ako hoces da sad spekulisem o njegovom duhovnom stanju, ali mislim da to nema smisla.Pa I satanu treba da volis ali na nacin jer ti je zao sto je otpao od beskrajne svjetlosti inda se nadas da ce se i on pokajati i za njega moramo ostaviti uvijek nadu. Imas onih vizija kako se i demoni pokaju, starac Tadej je pricao o vizijama jednog djecaka ili je bio malo stariji. Лапис Лазули and Драшко је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Чувени сликар Леонардо да Винчи годинама је радио знаменити " Тајну Вечеру ". Тражио је лица која би му могла послужити за модел Христа и за ликове апостола. Тако је за лик Христов нашао једног младог човека, чије је лице сијало лепотом, достојанством и невиношћу. После је постепено налазио изразите примерке за сваког појединца. Али за Јуду дуго се мучио да нађе међу људима подесно лице. Шетајући у гомили народа, најзад он угледа једног човека, одвратна изгледа, сурова погледа и у свему ружна и одбојна. Права маска свих порока. Он га позове у свој атеље и каже му зашто га је позвао. Човек се загледа у већ насликан лик Христов и дуго је нетремице гледао, док му сузе не потекоше из очију. Зачуђен сликар упита га, зашто плаче, а он одговори: Како не бих плакао? Пре пет година ја сам ти послужио за лик Христов, а сад хоћеш да ти послужим за лик Јудин. Треба ли коментар ? Rapso mislim da ova pricica nije bas hriscanska,taj umetnicki zanos je skoro uvek suprotan duhovnom rasporedu prvo covek pa tek onda delo,ovde je covek na drugom mestu. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Rapso mislim da ova pricica nije bas hriscanska,taj umetnicki zanos je skoro uvek suprotan duhovnom rasporedu prvo covek pa tek onda delo,ovde je covek na drugom mestu. Pa njemu je cilj bio uspjesno djelo cim je mogao da trazi ruznog covjeka tako dug period nije ni to lako:-) Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука