Jump to content

ОДГОВОРИО ЗА „ХЕРОИН“: Игуман Рафаило величанствено одговорио медијима! (ВИДЕО)

Препоручена порука

А молићу вас љепо, страшно је видјети кад је неко истетовиран, посебно женски свијет који треба да одгаја јунаке и неимаре а не харлекине.

И не само то. Него и они безбожници што као иду у храм, а после се купају по јавним плажама, онако обнажени, кад крену са оним њиховим знојавим телима да се ваљају... Мис'им, да ти не причам.

Подели на овим сајтовима

Nikakav pokazatelj nije to sto se oko njega okuplja veliki broj ljudi, kad su realno nepismeni kada je u pitanju pravoslavlje, nisu ni culi za Katihizis, ali vole gurue koji im davaju instant resenja, jer im je tesko da koristi svoju glavi i citaju.

Реално, колико људи који се окупљају око о. Рафаила знаш кад овако говориш о њима ? Све ово си закључио из пар исечака његових предавања ? 

Подели на овим сајтовима

... нада је моја у Христу Исусу, и твоја... :)

Реално, колико људи који се окупљају око о. Рафаила знаш кад овако говориш о њима ? Све ово си закључио из пар исечака његових предавања ?

Nisam rodjen sam u Crnoj Gori, znam kakva je situacija, rijetko je ko kao Otac Justin iz manastira Savine.

Подели на овим сајтовима

Vladimir

Mozda I grijesim naravno, ali meni se takav tip monaha ne svidja, i ako je on dobar covjek, slicno kao i Otac Joil, koji je sto se tice njegove licne vjere gromada, ali savjeta i ne bas, i ako je uzivo mnogo blazi I daleko smireniji nego kad ga neko snima.

Подели на овим сајтовима

Много волим бесједе оца рафаила, и оца Рафаила, иако га не познајем лично..

Ови који га клевећу и нападају можда само да обрате пажњу да можда којим случајем не клевећу праведника..

И не говорим то због њега, њему тиме не можете ништа, само може вама да штети..

Подели на овим сајтовима

Ако већ од игумана Рафаила нисмо чули (и поред неколико покушаја) зашто је за име Бога у проповеди о Богојављењу рекао да је вода лошег квалитета, а хероин никакав!?

Да се не разводни прича о њему и његовим талентима, да ли их има или не.

Суштинско питања - која је поента реченице да је вода лошег квалитета, а хероин никакав у причи о јављању Тројичног Бога!?

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Много волим бесједе оца рафаила, и оца Рафаила, иако га не познајем лично..

Ови који га клевећу и нападају можда само да обрате пажњу да можда којим случајем не клевећу праведника..

И не говорим то због њега, њему тиме не можете ништа, само може вама да штети..[/qu

Ne klevecem ja njega nego neke njegove stavove, nauci da razlikujes to, jesam rekao da ne volim takav tip monaha, mislio sam na njegove nastupe i kritike svega i svacega, na sta se ljudi primaju, jer se time hrane. Niko nije rekao nista o njemu I njegovom podvigu koji Bog zna kakav je, Oca Joila je sigurno veliku, ali necu njega slusati sigurno sta ima da kaze o evoluciji, Nice-u, nekada previse pricaju, pa se mora i dosta lupati iz neznanja, a znanje ne bi trebalo biti odvojeno od Boga. I starc Tadej je grijesio kad je pricao o hrani, I predlagao ljudima da se slicno hrane u bolesti, pa opet on je duhovno gromada zbog svog podviga. A njegov podvig je da je spavao samo od 10 do 1, molio se do 5, pa sluzba itd. Monah Kalist je govorio da Vladika Nikolaj ni vodu nije uzimao za citav post, e sad da li je to idealizovanje ili Bozja volja da ga udostoji u podvigu ne znam. Jedan od mojih omiljenih starca Josif isahista je takodje grijesio odbijao je tablete u bolesti dok nije citao Svetog. Nektarija. Bog je idealan, svi ostalo grijesimo.

Подели на овим сајтовима

:babuska:  ... To sto su neki komentari glupi , mogu da razumem ,ali to sto su zli ... to stvarno ne mogu da shvatim...

Pa gdje ti vidis zao komentar?
Подели на овим сајтовима

Vi ne volite Oca Rafaila .

Arsenijice nemoj da si dijete, ne znam na koga si mislila, volim njega ali mi se ne svidjaju neki njegovi stavovi, a i djeluje mi da pokusava da bude nesto sto nije. Mislim ne znam kako izvuces zakljucio da ga ne volim ja ili ostalo koji su ga kritikovati. Mozda grijesim u vezi njegs, ali to je moj stav za sad, sto se tice plaze, tetovazaitd.,to su za mene realno gluposti.
Подели на овим сајтовима

Slicno kao sto Otac Arsenije prica o cestitosti djevojaka muslimanske vjeroispovjesti zbog toga sto su pokrivene, ma hajde.

Подели на овим сајтовима

Slicno kao sto Otac Arsenije prica o cestitosti djevojaka muslimanske vjeroispovjesti zbog toga sto su pokrivene, ma hajde.

Pa onda zivopisno opisuje kako se devojke sad utezu, pa kako se kojesta ocrtava. Ja shvatam da to njemu kao monahu moze da smeta, ali ako je tako, neka se zatvori u keliju i ne mrda i pusti ljude da zive. Ali ne, lakse je umotati se kao muslimanka i onda nece biti problema ni strasti.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...