Натан Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Слобода је ихаха широк појам. И људи у Србији су слободни, само што су незапослени, углавном. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Мен` се чини да си мало острашћен па претерујеш. Владика има право на своје мишљење као и ти. Нит он треба да се саблажњава твојим, нити ти његовим. Ja imam pravo da kažem da on laže ako ćemo realno a ne laže da mu je takvo subjektivno mišljenje, koje nema veze sa realnosću. Što misliš da postoje zvanični podaci? Možda upravo zbog ostrašćene subjektivnosti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Dobro, ajde opet da ne budemo toliko oštri, možda je ipak zeleni zub u pravu, da je vladika ustvari to na lokalnom nivou, izrekao, da je većina regionalaca ustvari u Americi i da im je dobro i odlično im sve uspeva iz bašte. Djaba ja ovde krive drine, ovo su mogli samo pametni ,da napreduju i da ga shvate u dobrom regionalnom ambijentu. Hvala zeleni zube. A sto se uopste toliko nerviras, pa i vladike grese. Grizzly Adams, Volim_Sina_Bozjeg and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 A sto se uopste toliko nerviras, pa i vladike grese. Zato što mi je drag a nisam uspeo da nadjem motiv. Zeleni zub mi je pomogao, sada mi je jasno. Eto da nijesam 11 strana još bi mislio da se vladici desilo nešto loše u životu. Živ bio vladiko Grigorije. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 ... куку, Тодоре па ти ништа од постова ниси прочитао... као и ја... Па класика, довољан ми наслов. зеленизуб and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Sad mi je smešno, haha trebali su na tekst staviti ono upozorenje: lokalni ambijent, ne slati na čitanje u Beograd bez titlova. Рилски је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Realno i jeste malo problem sa tim Nemcima i Francuzima, naši se vraćaju ali ko ode u Ameriku, taj više ne dolazi nazad. A slobodno mu je. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 https://goo.gl/zqy3NM Ovo drugo dole ispod je tačno što se tiče oružja: https://goo.gl/PpCVKs Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 У Христово време, Јудеја је била у сличној ситуацији са Римом како смо ми данас са Западом, па су они из дна душе мрзели Римљане. Нпр. онај Варава што је ослобођен уместо Христа био је побуњеник крив за убиство неких римских војника... Да смо живели у то време у Јудеји, вероватно би и ми били ухваћени у вртлог времена и ко зна шта мислили, али када са дистанце од двадесет векова то сада посматратмо видимо ствари мало објективније. Видимо да је Римско царство, осим што је било империја (која је по дефиницији зло...), оставило човечанству и неке веома добре ствари. Као на пример основе правног система и слично. То деца данас уче у школи као позитивне тековине Римског царства. Тако и владика Григорије покушава да гледа на ово наше тужно време из удаљене перспективе, како ће на историју гледати људи за хиљаду или две хиљаде година. Па онда препознаје неке позитивне ствари које је данашње "Римско царство" има, а које многи од нас ухваћени у вртлог времена не виде. А такав поглед на свет је и природан за једног епископа, икону Христову - који на све гледа из перспективе вечности. Опасан је тај вртлог времена, не због сагледавања историје, него зато што људи у њега ухваћени могу лако да заврше у маси која је викала "распни га, распни!", а тражила да се ослободи Варава... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Ја знам шта се десило. Кад је Гризли ономад походио јевропске обале, сврати у Тврдош да се духовно окрепи. Виде га Гриша и рече му: "Ти си човјек свјетски, дођи да видиш ове наше подруме и кажеш ваља ли то чему." "Оћу, владико!", одговори одма Гризли, "Ал ми Амери смо практични људи, нема код нас ништа академски ко код тих ваших теолога. Мора све да се проба." И тако флаша за флашом док на крају Америка не испаде најслободнија земља на свету. Grizzly Adams, Плутон, Suncokret54 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Ау, то већ звучи као епска песма! Само почни са оним - "Ја ли грми, ја л' се земља тресе, ја ли бије море о мраморје"... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Нажалост, све то не мења ствари да у Америци постоји висок степен грађанских, политичких, економских и других слобода. Америка споља и Америка изнутра су често две различите приче. Znaci, sizofrenija. Натан and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Sto se tice ekonomije, po meni, Srbi pre svega moraju jasno da sagledaju i definisu sta zele. Da li hoce drustvo u kome skoro svi isto nemaju (kao sto je sada) ili drustvo u kome skoro svi razlicito imaju. Avocado and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Posred Amerike: https://goo.gl/AfvWsh https://goo.gl/TXj0K0 Juanito је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 https://imgflip.com/memegenerator/3229262/Edward-Snowden ,majstorski Плутон and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука