Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

Морам да признам симпатична ми ова Ниџојлина пројекција. Толико је сладуњава да ме помало избацује из овог балканског мачо колосијека. Додуше, бразда је подубока па вјерујем да неће бити неког непланираног искакања из шина. Боље да кидам док се нису појавиле неке нус појаве.

Подели на овим сајтовима

Морам да признам симпатична ми ова Ниџојлина пројекција. Толико је сладуњава да ме помало избацује из овог балканског мачо колосијека. Додуше, бразда је подубока па вјерујем да неће бити неког непланираног искакања из шина. Боље да кидам док се нису појавиле неке нус појаве.

Pa naravno da je simpaticna, moj svet je simpatican. Ti si simpatican, i Tvrtko, i Rapsodija i draga mi Paradoksologojica :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ne možeš sve uvek da pripišeš onome ko čita.

Видиш ли ти драгаја да твојим / не можеш /......опет ме укалупљујеш.......гураш у ограду......ја то теби  не радим 

Ја сам слободна..............и увек остављам слободу саговорнику  код тумачења............. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

I svi su simpicatni! :D

Sreca, sreca, radost! :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Dakle, should I stay or should I go now? :D

Ako si u konkretnoj situaciji - toj da ti neka veza već u ranoj fazi liči na loš kompromis - onda da ti odgovorim pesmom "if I stay it will be double" ;)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Бре......... мушки........и женске ............са сваком /им/ нам је фино док не заволимо...........е онда настају проблеми......... :)

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Ok. Pogledam kojim redosledom stizu moji komentari, opasno sam se zabrinuo za svoje mentalno zdravlje...

Ako me neko trazi, kod cika psihijatra sam...

Подели на овим сајтовима

Ok. Pogledam kojim redosledom stizu moji komentari, opasno sam se zabrinuo za svoje mentalno zdravlje...

Ako me neko trazi, kod cika psihijatra sam...

I opet te pitam-jel si stvarno mislio da ce biti drugacije :D?

Подели на овим сајтовима

I opet te pitam-jel si stvarno mislio da ce biti drugacije :D?

Veruj mi, moj optimizam je... Uh, pa ni meni nekad nije jasno :D

Ja dajem svoje lepo. I tako se ophodim prema drugima. Ja zelim tudju lepotu, a ne mane ili nakaznost. Ovo naravno nema veze sa fizickim izgledom.

Sa druge strane dajem i potpunu slobodu. Zelim i volim autenticnost.

Подели на овим сајтовима

Veruj mi, moj optimizam je... Uh, pa ni meni nekad nije jasno :D

Ja dajem svoje lepo. I tako se ophodim prema drugima. Ja zelim tudju lepotu, a ne mane ili nakaznost. Ovo naravno nema veze sa fizickim izgledom.

Sa druge strane dajem i potpunu slobodu. Zelim i volim autenticnost.

E pa ne moze, ne pasuje :D, dobijas ceo paket-i lepotu i nakaznost.

Подели на овим сајтовима

E pa ne moze, ne pasuje :D, dobijas ceo paket-i lepotu i nakaznost.

Ma sve je ok dokle god smo spremni da budemo ljudi i prepustimo lepoti (opet ne fizicka kategorija) da nas spase, a time spase i svet.

Sloboda mora da postoji. Rasprava takodje. Ali moramo da znamo da volimo... Inace, nista nismo uradili... Pozvani smo da svetlimo, a ako unosimo mrak... Tesko da ispunjavamo.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Pa naravno da je simpaticna, moj svet je simpatican. Ti si simpatican, i Tvrtko, i Rapsodija i draga mi Paradoksologojica :)

Ел видите што је добар чова..................све нас различите  воли и симпатише............ :)

Подели на овим сајтовима

Tako dragi moji, Pejdz jeste ideal. Savrsenstvo u nesavrsenim i nedovrsenim odnosima.

Pejdz kojoj ja tezim nije "cica sa naslovnice", niti smatram da ona postoji samo u sluzbi mene, to je cak i besmisleno, vec mi postojimo da bismo bili jedno i ispunili Bozije reci " da dvoje jedno budu". To ne iskljucuje poraze, sumnje, probleme, ali ne iskljucuje takodje osecaj neprocenjivosti kada si tu sa svojom polovinom. Besmisleno mi je da govorim da je to sve u glavi. Znate, ima nesto i u Gospodu. Video sam primere gde je uredio da se dvoje vide. I osete. I ta simbioza odnosa je neprocenjiva...

Da li imaju probleme? Svakako.

Da li imaju sumnje? Itekako.

Da li moraju svakodnevno da rade na svom odnosu? - naravno! To je jedini nacin!

Ali taj osecaj pripadnosti... E to je od Boga. I to je Pejdz za mene. Ne trolajte vise.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...