Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

Или се унормалите, ил затварам и ову тему, и све постојеће и будуће теме о мушко - женским односима. Поједине поруке обрисане.

Наташа., или више немој да разговараш са Твртком, или разговарај без увреда.

:)):)) nisam htela al sad moram ,a da im otvorite neki podforum samo za prepucavanje pa ko ziv ko mrtav?:)):)) bice veca potraznja nego za ovaj za upoznavanje a mozda i jos korisnih posledica ;)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

:)):)) nisam htela al sad moram ,a da im otvorite neki podforum samo za prepucavanje pa ko ziv ko mrtav? :)):)) bice veca potraznja nego za ovaj za upoznavanje a mozda i jos korisnih posledica ;)

Јес, па да ми опет бомбардују пвт разним пријавама и тужакањима.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Искрено Рапсодијо мене само занима хоћеш ли ти доћи да се упознамо у петак? Јер бих заиста волела да видиш како је Парадоксологија једна дивна и мила особа која зрачи благошћу, како је Јелена једна лафица, како је Саша једно надасве добро створење....

А ко је Саша.........је ли заузет........бар да имам разлог да дођем........  воли ли невине  :ani_biggrin: 

Заиста од срца мислим да сте дивни........и свакако ћу се једног дана појавити да се упознамо.........сада у петак стварно не могу........због обавеза.........

Љуби вас и грли ваша блескаста Рапси.................

Па  ово је форум ......и .било би ми досадно  искрено речено.......да се мало не порвемо.

Ја све ово схватам као политику .........за јавност се свађамо.гложимо и  убадамо..........а иза врата аудиторијума љубимо и грлимо .  :)  :mahmah:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

:)):)) nisam htela al sad moram ,a da im otvorite neki podforum samo za prepucavanje pa ko ziv ko mrtav? :)):)) bice veca potraznja nego za ovaj za upoznavanje a mozda i jos korisnih posledica ;)

pa nek se sami dogovore, okupe i izmire ko ljudi :) 

Подели на овим сајтовима

Cenim to što si otvoreno rekla šta, kao žena, najviše ceniš kod muškaraca. 

Pa šta je tebi tu čudno nije mi jasno?Svaka psihički zdrava žena voli potetnog i lepog muškarca.Ti ne voliš lepe žene?

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Šta ovo znači? Moj apel je bio upućen Snežani - ne volim izraz "baba-devojke" ni spuštanje neudatih (devica).

Ne volim spuštanje nijedne kategorije žena po kategoriji (posebno onima smišljenim na osnovu seksualnosti), bilo to radili muškarci ili žene.

Сори............хоћеш да ме браниш.............видиш колико ме нападају ...........и то све жене..........

Позови се на  неки тамо декрет / јел постоји / феминизма ......оно кад више жена напада.........једну.........имате ли то у правилнику ....... :smeh2:   

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Шооооооо....од кога 

Јел се види на сателиту...........

Невиност без заштите ...........јади........јади..............

Кад удари хистерија на невиност.. ..................

Rapso, cugni koju, pa idi na upoznavanje, bice sve u redu, ne sekiraj se :)

Osim ako stvarno ne vidiš moju interakciju sa tobom ovako:

90.jpg

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Јес, па да ми опет бомбардују пвт разним пријавама и тужакањима.

samo stavis automatski odgovor svima: Bice sve u redu na kraju,ako nije u redu nije jos kraj  ;)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Или се унормалите, ил затварам и ову тему, и све постојеће и будуће теме о мушко - женским односима. Поједине поруке обрисане.

Наташа., или више немој да разговараш са Твртком, или разговарај без увреда.

Партибрејкеру. Зар баш сада кад се потегла тешка артиљерија.. :)
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

Kakav Šekspirovski zaplet! :)

Ма бре ........има нешто труло у  држави Данској..................

Не могу даље од Хамлета да одмакнем ................превише га анализирам........можда отуда моје лудило......... :smeh1:

Како се то каже у психо, нека Ди прискочи у помоћ............ел беше нека   пројекција........... :scratch_head:

Подели на овим сајтовима

Osim ako stvarno ne vidiš moju interakciju sa tobom ovako:

90.jpg

Која сам ја овде ...........ел ова мала невина  у белом .......... 12:smeha:

Е таку те волим Парадоксална ............опуштену ........на зез......... :mahmah:

Подели на овим сајтовима

nije ti prvi put cini mi se da postavljas ovakvu sliku, ali ti si jedna od poslednjih koja ima pravo da se uporedi sa tako necim makar i u sali

O čemu ti pričaš?

Rapsodi je za mene rekla da sam histerična i da u je u našem razgovoru udarila "histerija na nevinost".

Ja sam ponovila tvoj poziv Rapsodi da nam se u petak pridruži - osim ako me stvarno ne doživljava kao histeričnu vešticu koja napada nju nevinu.

Ne znam šta si ti razumeo i iskreno, plašim se da i pitam.

P.S. Samo nemoj reći da nemam pravo da se uporedim sa vešticom. Veštice su mi od detinjstva jako drage i na maskembale sam išla obučena kao veštica i govorila sam da ću biti veštica kad porastem. Preko toga neću preći!

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...