Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

Само молим Зајрона да буде хуман кад крене са линковима и писанијем, треба све то испратити :) 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ја сам за квалитет.

И ја сам бр(ат)е Србине! Ко није за манастир тај није ни за фамилију, то ми је мото. :buba:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Postavite ovu temu na javni deo ima da bude vece interesovanje 

Јесте, па да чита још 10000000 посетилаца. Не може. Нека се учлане, па нека читају.  :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

U pravu je Lapis, glavna dešavanja, talasanja, komunikacije, interakcije su nam na javnom dijelu.. Ovi ovdje ili da pređu na javni dio, ili da se ugledaju, ili oboje. Već sam im negdje posavjetovavla da se ugledaju na javni dio. Slike forumaša... M/Ž ovo-ono.. stotinu zezalica-raskravilica. 

Pa dragi Bane, šta se po javnom dijelu piše, kao da to nije trajno pisanije, koje ne čita n ljudi...  joooj

Подели на овим сајтовима

Данас сам погледао овај кратак филм "Одговори" и прилично се замислио над њиме. За оне који не разумеју енглески добро, у кратким цртама, реч је о младићу који је настрадао, и сада се налази пред Богом и схвата да може да му постави било које питање јер ће добити прави одговор. Поставља разна питања, али оно што је мени, а верујем и свима било најупечатљивије је питање која је девојка од свих са којима је био била права за њега. Након што добија одговор, он поново пита која девојка је била права за њега на целом свету и поново добија исти одговор, односно иста особа је у питању. Он је био са њом и волео ју је, али није знао да је она права... или шта год. 

Знате, можемо ми три дана овде да пишемо о томе ко је прави/права за нас, али... ја бих ипак да сачекам моју "Пејџ". Можда је то моја комфорна зона, али има смисла чекати.

Volela bih da vidim i zensku verziju ovog kratkog filma, bilo bi interesantno :) Kakava bi tek nasa pitanja bila :D

Подели на овим сајтовима

Oпса! Оп, оп, идемооо!  :navijanje:  0513_music  0508_music  :kolcecb3hb8:  :ladan:  :pucpuc2:  :krstix:  :eit3du:  :smil443643319dc3d:  :120286:  :399149:

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Људи, тема је одмах пребачена на глобални део форума. Довољно је само да погледате! Цмок! :)

Подели на овим сајтовима

Pa dragi Bane, šta se po javnom dijelu piše, kao da ne čita n ljudi... 

Знам Дијана, али зар и ово да читају? Нека се чешу. :)))  

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

а за почетак једно колце да се загрејемо, па ће чекамо "Пејџ", има си времена! :D

Подели на овим сајтовима

Gotovo je, sad tek vidjeh, nema da se krijete dole u pdf Kana Galilejska, nego ovdje na javni megdan.. ako... :ani_biggrin:

Samo.. zamjerka.. nije u Razbibrizi... takve M/Ž teme imaju dobru prođu, i učinak  :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...