Jump to content

МОБИНГ У СПЦ: Владика понижавао свештеника

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Свргнула екуменистичка "љубав" још једног који је Литургију служио како треба, који се борио против екуменизма, коме су се напаковале свакакве ствари, који је јавно говорио "Не дај Боже да нам дође багра".. Који се борио за Православље а није љубио руке багри.. И он, и Филарет и Константин и Георгије и Артемије и Василије.. Једина заједничка ствар за њих је противљење римокатоличкој багри, екуменизму и издаји вере.. Ови лажни изговори о "мобингу" и "бежању из Крајине".. смешно је заиста..

Ух, какве речи... багра... lol

Дакле, постоје они који "служе како не треба"? А у чему се то огледа?

Пре еп. Никанора у тој Епархији је био покојни еп. Хрисостом. Знам шта је радио и колико је оставио добрих ствари. После њега много тога је замрло.

Ја не могу да заборавим овај видео запис где један епископ за другога каже да није брат! Још каже као да је владика Атанасије кокошка: ИШ!

Ма дај...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Толико ствари изречених у овим снимцима да ја немам шта да додам. Нека је владика жив и здрав, али ово је толико бесмислено да се чудим да један епископ може да овако говори.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Уз то, у клипу јасно понижава теологе исмејава и понижава... иначе код еп. НИканора не можеш да будеш свештеник ако идеш на Богословски факултет.

Он је искључив по том питању, забрањено је да иду јер је за њега то место јереси.

Шта рећи...

Подели на овим сајтовима

Уз то, у клипу јасно понижава теологе исмејава и понижава... иначе код еп. НИканора не можеш да будеш свештеник ако идеш на Богословски факултет.

Он је искључив по том питању, забрањено је да иду јер је за њега то место јереси.

Шта рећи...

Ljudi smo.

Подели на овим сајтовима

Kak` drugacije da kazem kad tako bije iz rijeci,ne samo tvojih. A ljubavi nigdje,a ona nam jedina ostaje,jel`?

A o meni ,ti kaza. Bog ti dao dobra.

Bije onako kako ti vidiš.

Svakako da pisana reč može pružiti , ili najčešće pruža, drugačiju sliku.

Подели на овим сајтовима

Ljudi smo.

Da, ali to je ljudskost bez razuma, kao i revnovanje bez razuma.

Odgovoran čovek i odgovorna zajednica, Crkva, ne sme zbog ljudskog i snishodljivog odnosa , bez razuma, prema pojedincu, žrtvovati čitavu zajednicu.

Подели на овим сајтовима

Ne znam ko mi je komičniji, vladika Nikanor ili ove podzadnjične muve u mantiji oko njega

Отац Бора (на снимку други са владичине леве стране) тренутно је у немилости код владике Никанора, баш зато што је превише ревносно радио овако како владика прича...

А тај свештеник што га је примио из шумадијске епархије прешао је код Марка у катакомбе...

Подели на овим сајтовима

ja sam bukvalista,još sam iz Bosne,a i naučnih od našeg Vuka piši čitaj kako je napisano i piši kako govoriš,pa s' tim tako razumjeh sto pročitah,ne zamjeri.

Buraz ne zameram, i sam sam bio bukvalista, a kombinacija sam Like i Bosne,  ali sam video da bukvalizam sa Biblijom i Svetim Ocima nikako ne ide ruku pod ruku, odvede čoveka na stranputicu.

Подели на овим сајтовима

Отац Бора (овај други са владикине леве стране) тренутно је у немилости код владике Никанора, баш зато што је превише ревносно радио овако како владика прича...
To nam je u mentalitetu, da budemo "veći katolici od Pape"  :)
Подели на овим сајтовима

Opet pišem kao u prvom postu,o čemu sam ja govorio, o osudi. Do čega nas je ona dovela u sveopstem smislu,niti cu biti nečiji advokat. O suđenju govorim,jer danas se počinjemo dijeliti na svašta, da ne nabrajam,a neko nam pljesce za to. Mene sve to boli, ako je istina što pišeš i drugi sto pišu,jer nestaje prvo kao ljudi a i kao narod.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...