Плутон Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 А шта ћеш ти да радиш? За кога ћеш да гласаш? Ко јесте бољи, а да има микроскопске шансе да макар пређе цензус? Гласаћу за ДЈБ. Зашто? 1. Радуловића не знам лично, али знам неке људе који су радили с њим у министарству и Агенцији за борбу против корупције, који су поштени, који ни динар јавног новца нису проћердали, а притом су спречили неке од ове екипе из деведесетих да узму милионе преко онога што су већ узели. Да ли ће Радуловић ако икад дође на власт да буде само још један Курта и Мурта у низу, да се одрекне свега што је причао и да крене да се бахати на народној грбачи? Не знам. Али за неке људе који тренутно сарађују са њим сам 100% сигуран да ће да га раскринкају чим виде било какву његову малверзацију. 2. ДЈБ предлаже (по мени) добар систем социјалне и здравствене заштите (и што је најбитније, рекли су конкретно одакле би се узео новац за то, нису само понављали фразе). Ако то спроведу, значи да ниједно дете или одрастао човек више не мора да умре због тога што није сакупио довољно СМС-ова за лечење. 3. Немају у програму фразе као што су просечна плата од 500, 700, 1000 итд. евра, хиљаде нових радних места, милијарде инвестиција, спас код С.А.Д/ЕУ/Русије/Кине... 4. Транспарентност. Прва странка која се недвосмислено залаже за транспарентност и рекла је шта то конкретно значи. Зашто им верујем? Радуловић је радио транспарентно док је био у министарству. 5. Наравно, не мислим да ће земља одједном процветати ако они дођу на власт и ако се буду питали за нешто. Ал' сам сигуран да са Вучићем до 2020. и евентуалним наставком власти неокомунистичких странака, од земље неће остати практично ништа и да ће милионима у Србији који не буду успели да оду живот бити права мука. Гласом за ДЈБ немам шта да изгубим. Juanito, florenntina, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Гласом за ДЈБ немам шта да изгубим. Ако не пређу цензус, а вероватно неће, твој глас онда иде баш Вућићу. Изборни систем је направљен да одржава страначко-паразитску државу. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Радуловић јесте можда једина нова и (углавном) некомпромитована фаца на сцени, али је проблем што је у питању технократа без харизме, веома мало познат широким народним масама (а то су они који не иду по блоговима и форумима и не читају 'Тржишно решење'). А за три месеца ће то јако тешко да се промени и у томе је сва поента Вучковог расписивања избора сада, да би искористио летаргију и неорганизованост опозиције и апстиненцију бирача која следи из тога, и онда лепо засео до 2020. П.С. Не кажем да не треба гласати за СР или да не треба гласати уопште, само констатујем стање https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Ако не пређу цензус, а вероватно неће, твој глас онда иде баш Вућићу. Изборни систем је направљен да одржава страначко-паразитску државу. jbg, mora probamo... Плутон је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Онда да гласамо за ДЈБ? Јер ја тражим енергичне а некомпромитоване људе који испуњавају дата обећања и не корсите државне фотеље да би себи или својим људима обезбедили било какву корист, или да би правили страначку инфраструктуру, који су и у својој странци демократе а не мали Наполеони, а Радуловић ми делује баш као такав неко! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Ajd da glasamo za koga cemo da glasamo. 3006, Плутон, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Онда да гласамо за ДЈБ? Јер ја тражим енергичне а некомпромитоване људе који испуњавају дата обећања и не корсите државне фотеље да би себи или својим људима обезбедили било какву корист, или да би правили страначку инфраструктуру, који су и у својој странци демократе а не мали Наполеони, а Радуловић ми делује баш као такав неко! Ja se nesto secam da si ti bio izrazito protiv Radulovica? Jel sam te pomesao s nekim, il si promenio misljenje, il teras neki sarkazam? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Ja se nesto secam da si ti bio izrazito protiv Radulovica? Jel sam te pomesao s nekim, il si promenio misljenje, il teras neki sarkazam? 3. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Ако не пређу цензус, а вероватно неће, твој глас онда иде баш Вућићу. Изборни систем је направљен да одржава страначко-паразитску државу. Реко', немам шта да изгубим. Ако не гласам или прецртам листић, мој глас свакако иде Вучићу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Па добро, једино ти онда остаје Ненад Поповић а да се уклапа у то да гледа Русе ко своје, а да ни Руси нису имуни на њега. За Двери не верујем баш да си заинтересован као опцију А да бре, Шешељ продо оне изборе Милутновићу ономад. Мислим, није баш да нето размишљам о Шешељу интензивно, ал сад се сетих. Еееех, како су то добра времена била Ал ако ништа друго, кад уђу радикали у СКупштину, опет ћемо да имамо циркусе, надгорњавања, поливања водом, псовке, циркус, и све оне лепе ствари због којих смо својевремено гледали преносе Скупштине A Ненад поповић је...? За Двери и мене си у праву. Пре ћу дати Радуловићу глас, али ми се чини да ћу бити тај дан у аду да не очајавам "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 A Ненад поповић је...? https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9D%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%B4_%D0%9F%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 A Ненад поповић је...? Спреман да се увуче Вучићу у... Изборну листу. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Ти мали што си за Радуловићеву секту, не притискај овде људе! Плутон, Justin Waters and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Di je Mladjoni, je li on jos za Zivkovica ili je nasao novog favorita Fali ovde da nas uputi malo. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Plutone, hoces i dalje glasati za Radula ako udje u neku koaliciju sto ce verovatno morati tipa borko, dveri...? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука