Maja85 Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Volela bih da su muskarci zreliji,da kada dodje dete zaborave na sebe,na kafanu,na druge zene.Volela bih da se okrenu porodici,svojoj zeni i svom detetu i cene i postuju to sto imaju.Nadam se da medju vama ima takvih muskaraca koji ce sacuvati svoje porodice i nece ih povredjivati,gaziti,ponizavati.Molicu se da tako bude.Muskarci,ne dozvolite da ostanete bez onog sto je najvrednije u zivotu a to je porodica.Nazalost,mnogi to shvate tek kada bude kasno... liliana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Šta ste očekivali kada ste ulazili u brak, a ako niste još u braku, šta zamišljate da ćete raditi u braku? Sem što ćete da ponesete četkicu za zube..:-* Priprema, pozor ... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Voleo bih i ja Moniku Beluci, ali ... Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Voleo bih i ja Moniku Beluci, ali ... Ali, ona o tome nema pojma ...Nije pošteno, mora da zna, ko zna šta bi ona odlučila.:-* Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Volela bih da su muskarci zreliji,da kada dodje dete zaborave na sebe,na kafanu,na druge zene.Volela bih da se okrenu porodici,svojoj zeni i svom detetu i cene i postuju to sto imaju.Nadam se da medju vama ima takvih muskaraca koji ce sacuvati svoje porodice i nece ih povredjivati,gaziti,ponizavati.Molicu se da tako bude.Muskarci,ne dozvolite da ostanete bez onog sto je najvrednije u zivotu a to je porodica.Nazalost,mnogi to shvate tek kada bude kasno... Mi bi voleli da žene svesne nezrelosti muškarca, ne umišljaju da će ga promeniti, da ne misle da će ga vezati rodjenjem deteta. Stvar je prosta, ako je neko nezreo pre braka, biće i u braku. Драгана Милошевић, Караконџула, Јефимија Крунић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Ne bih rekla da je ovo šaljiva tema. Volela bih da su muskarci zreliji,da kada dodje dete zaborave na sebe,na kafanu,na druge zene.Volela bih da se okrenu porodici,svojoj zeni i svom detetu i cene i postuju to sto imaju.Nadam se da medju vama ima takvih muskaraca koji ce sacuvati svoje porodice i nece ih povredjivati,gaziti,ponizavati.Molicu se da tako bude.Muskarci,ne dozvolite da ostanete bez onog sto je najvrednije u zivotu a to je porodica.Nazalost,mnogi to shvate tek kada bude kasno... Žao mi je ako su te tvoja lična iskustva u braku potakla da ovo napišeš. Iako društvo lakše toleriše ovakvo ponašanje kod muškaraca, naravno da nisu svi takvi. Nadam se da će stvari biti bolje za tebe. Maja85, Рапсоди, Јефимија Крунић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Majo draga, zao mi je ako se to tebi desilo pusti ove grubijane, muskarci su cesto kukavice i slabici pa ne znaju kako da se bore protiv svojih slabosti. a ne znaju ni da utese i da ti daju podrsku. Muskarci koji varaju zenu su obicna stoka i nista drugo. Ako si ti to vec okusila, takav ti i ne treba koliko god da ti je tesko. Zelim ti sve najbolje, ne daj se! Рапсоди and Dexi је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Ко није за манастир тај није ни за брак. @@Paradoksologija, јел` тако беше? Paradoksologija, Милан Ракић, Dexi and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Kad bi svi muškarci na svijetu, odlučili da: Da kažu svi dosta je bilo, jer suza već mnogo se zbog nas lilo, mnogo loši smo bili, sad dobri ćemo bit. Oh kad bi, eee........kad bi ......... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Nisam mišljenja da je tu krivica na jednoj strani, krivica je obostrana. One priče koje često čujemo od žena, pa ja nisam znala, pa ja nisam videla... to su gluposti, niko mutav nije, ali se partneri biraju prema arhetipu, svaka žena u sebi nosi arhetip muškarca, svaki muškarac u sei nosi arhetip žene, zato se često desi da se predobra i prefina seoska devojka uda za barabu, i ako se po ponašanju razlikuju, struktura ličnosti im je slična. Караконџула and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Muskarci koji varaju zenu su obicna stoka i nista drugo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Voleo bih i ja Moniku Beluci, ali ... ... ali ni ti nisi Bred Pit . Рапсоди and Sofija_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Mi bi voleli da žene svesne nezrelosti muškarca, ne umišljaju da će ga promeniti, da ne misle da će ga vezati rodjenjem deteta. Stvar je prosta, ako je neko nezreo pre braka, biće i u braku. Da li ste nekada culi za rec z a lj u b lj e n o s t ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Mislim da je veoma bitno spasiti brak.. Ipak je to Sveta Tajna..i vredno je truda. Ali ako kroz taj brak ne umemo nositi mane jedni-drugih.. i postanemo zajedno gori... a ne bolji.. čemu to vodi? Ako jedan supružnik čini drugom ono što i sam mrzi? Jel' to vredno truda? Ako jedan od njih postavlja pravila u vezi npr. slobode... ovo važi za mene.. a ovo za tebe?Hoće li se smatrati uspehom ko sačuva takav brak.. a da je pri tom i sam potonuo i postao gori? Ima li odgovor na tako nešto? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Da li ste nekada culi za rec z a lj u b lj e n o s t ? Aha jesam, to je ona emocija koju klinci razviju prema fiziči atraktivnoj osobi, a nakon odrastanja se najčešće upotrebljava i forsira kada nadjete lepog, bogatog muškarca, ili momka za seks al seks treba legalizovati da ne bi ispale jeftine u društvu . Hrvati i žene imaju dva univerzalna opravdanja. Hrvati : Velikosrpska hegemonija i komunističke laži Žene: PMS i zaljubljenost. Moralista nisam al me licemerstvo, laganje i stvaranje lažne slike o sebi jako nervira sleki, Дидим and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука