Juanito Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Možda sa tolikim iskustvom čovek zaista zvuči čudno nama početnicima ali ne mora nužno da znači da greši... možda on vidi nešto što mi ne naslućujemo А шта он то може да види што ти не можеш? Пишеш као да је у питању некакав Гандалф. Да је овакве ствари написало НН лице, сви бисте певали потпуно другачију песму. Али кад се зна ко је рекао (па још цитирао светог тог и тог), онда моооожда ту има неког скривеног смисла које обични смртници не могу да виде. Отпадање меса с костију и то зато што неко неће да следи једну земљу?! Прва реакција сваког нормалног човека који није месар или лекар је пре свега гађење (буквално гађење, физичко гађење, нагон за повраћањем), а не тражење некаквог скривеног смисла. Из руске свемирске станице се види да овакве ствари не могу и апсолутно не могу да имају никакве везе са Исусом Христом који је описан у јеванђељу. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Ето, и ово би донекле било илустративно... Руско-јапански рат (10. фебруар 1904 — 5. септембар 1905) је био рат између царске Русије и Јапанског царства за превласт над Манџуријом и Корејом....Учешће Црне Горе у ратуЦрна Гора је била у пријатељским односима са Русијом, а Русија је изјавила да је Црна Гора истински и једини пријатељ Русије. Неколико дана што је Русија објавила рат Јапану Црна Гора је такође објавила рат Јапану. Црна Гора је послала један одред војске на челу са Јованом Липовцем.http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%98%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D1%80%D0%B0%D1%82 16.06.2006 Japan i Crna Gora najavile primirjeIzvor: B92Podgorica -- Japan je priznao nezavisnu i suverenu Crnu Goru, čime je završen rat koji traje više od jednog veka.http://www.b92.co.rs/info/komentari.php?nav_id=201527 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Да је овакве ствари написало НН лице, сви бисте певали потпуно другачију песму. Али кад се зна ко је рекао (па још цитирао светог тог и тог), онда моооожда ту има неког скривеног смисла које обични смртници не могу да виде. Priča je u stvari mnogo jednostavnija: SPC je i od Rusije, ali i od Ukrajine dobila velika sredstva za izgradnju hramova, a CG prodajom nekretnina, kao i raznim "ulaganjima" od Rusa pribavila sebi veliku korist, sa tim da je na jedan mig istima odmah okrenula leđa, što se Mitropolitu nikako ne sviđa. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Priča je u stvari mnogo jednostavnija: SPC je i od Rusije, ali i od Ukrajine dobila velika sredstva za izgradnju hramova, a CG prodajom nekretnina, kao i raznim "ulaganjima" od Rusa pribavila sebi veliku korist, sa tim da je na jedan mig istima odmah okrenula leđa, što se Mitropolitu nikako ne sviđa. Шта раде Руси на црногорском приморју? Перу рубље. DYNABLASTER and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Priča je u stvari mnogo jednostavnija: SPC je i od Rusije, ali i od Ukrajine dobila velika sredstva za izgradnju hramova, a CG prodajom nekretnina, kao i raznim "ulaganjima" od Rusa pribavila sebi veliku korist, sa tim da je na jedan mig istima odmah okrenula leđa, što se Mitropolitu nikako ne sviđa. Tipicna hriscanska dogma, dok mi dajes kintu cool smo ;-) A cekaj ako je to razlog za ovakvu izjavu zasto je onda citirao sv. Petra Cetinjskog koji nikako nije mogao tu kletvu da izgovori iz istih pobuda? Tad rusi nisu gradili hotele po primorju pa da on oseca zahvalnost zbog toga. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Ja mislim da glasamo o smeni Mitropolita ...Sto jes, jes, puno je sebi dozvolio ... Mislim ... ne moze on da prica bas sve sto misli da moze a da nas ne konsultuje ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Tipicna hriscanska dogma, dok mi dajes kintu cool smo ;-) A cekaj ako je to razlog za ovakvu izjavu zasto je onda citirao sv. Petra Cetinjskog koji nikako nije mogao tu kletvu da izgovori iz istih pobuda? Tad rusi nisu gradili hotele po primorju pa da on oseca zahvalnost zbog toga. Не капирам да мало раније цитираш део из тестамента светог П. Ц. а исти бар летимично ниси прочитао. Видео би да му је и тада царска Русија слала не баш занемарљиву помоћ у новцу... Само, за тебе је новац средство поробљавања, а за њих тада (а за неке и сада у међусобним односима) показатељ духовне а не просторне блискости, братска а не интересна помоћ. Али, то објаснити материјално орјентисаном атеисти... ИгорМ and Православни Србин је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ивановић Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Читам преко интернета изјаве московског патријарха или кијевског митрополита о ситуацији о Украјини. Њихово гледање на кризу и став је далеко више хришћански него начин на који се код нас то доживљава. Зашто морамо да се правимо већи Руси или Украјинци од њих? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Tipicna hriscanska dogma, dok mi dajes kintu cool smo ;-) A cekaj ako je to razlog za ovakvu izjavu zasto je onda citirao sv. Petra Cetinjskog koji nikako nije mogao tu kletvu da izgovori iz istih pobuda? Tad rusi nisu gradili hotele po primorju pa da on oseca zahvalnost zbog toga. Opet nije dobro tumačenje, rekao sam da zbog okretanja leđa Rusima je došlo do ovoga ; ) "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 А шта он то може да види што ти не можеш? Пишеш као да је у питању некакав Гандалф. Да је овакве ствари написало НН лице, сви бисте певали потпуно другачију песму. Али кад се зна ко је рекао (па још цитирао светог тог и тог), онда моооожда ту има неког скривеног смисла које обични смртници не могу да виде. Отпадање меса с костију и то зато што неко неће да следи једну земљу?! Прва реакција сваког нормалног човека који није месар или лекар је пре свега гађење (буквално гађење, физичко гађење, нагон за повраћањем), а не тражење некаквог скривеног смисла. Из руске свемирске станице се види да овакве ствари не могу и апсолутно не могу да имају никакве везе са Исусом Христом који је описан у јеванђељу. u stvari sam bio ironičan Juanito and cloudking је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Из руске свемирске станице се види да овакве ствари не могу и апсолутно не могу да имају никакве везе са Исусом Христом који је описан у јеванђељу. A koje stvari kod Rusa imaju veze sa jevandjeljem? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Не капирам да мало раније цитираш део из тестамента светог П. Ц. а исти бар летимично ниси прочитао. Видео би да му је и тада царска Русија слала не баш занемарљиву помоћ у новцу... Само, за тебе је новац средство поробљавања, а за њих тада (а за неке и сада у међусобним односима) показатељ духовне а не просторне блискости, братска а не интересна помоћ. Али, то објаснити материјално орјентисаном атеисти... Kako dane. Ruski mafijasi, politicari i tajkuni peru pare po obroncima Budve iz cisto hriscanskih i bratskih (a ne kriminalno finansijskih) razloga koje je, eto, i sam mitropolit prepoznao... :-D Nekad ne razlikujem fanatizam od ciste naivnosti... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 A koje stvari kod Rusa imaju veze sa jevandjeljem? Многе ствари имају везе. Што питаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 @cloudking Настављаш да срљаш. Ја говорим о односу св. Петар (црквена и световна власт тада) -Русија (црквена и световна власт тада) во времја оно, и митр. Амфилохије (дакле САМО црквена власт) -Русија данас (црквена и световна власт) а ти о тајкунима. Ниси мој пост ни прочитао до краја, а камо ли како треба и пише... Самим тим остављам те у твом свету самодоказивања и самодовољности. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 @cloudking Настављаш да срљаш.Ја говорим о односу св. Петар (црквена и световна власт тада) -Русија (црквена и световна власт тада) во времја оно, и митр. Амфилохије (дакле САМО црквена власт) -Русија данас (црквена и световна власт) а ти о тајкунима. Ниси мој пост ни прочитао до краја, а камо ли како треба и пише... Самим тим остављам те у твом свету самодоказивања и самодовољности. Ok, ok... U redu je ubedili ste me. Potpuno je ok i ljudski bacati kletve kad si visoki svestenik SPC... Sad je pitanje na koji nacin stize kletva one kojima je upucena? Sta se desava? Jel samo pomru ili im se stvarno dese neke ruzne stvari sa telima? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука