Ignjatije Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Администрацијо, бришите ову тему или вам хапсим, пардон, закључавам сајт, а хапсим вас! ! ! ааааааааа Плутон, ИгорМ, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Ако срушиш Вучка, долази ти Дача или Вуле После Вучића не долази нико...после Вучића је ПОТОП JESSY and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Dvougao: Vučić vs. Vučić Дијана., Плутон, Драган Јашић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Haha, šta je, prpa posle Fajgelja Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Име теме промењено у Државни удар. Онако мало деструктивно деловало. Плутоне, ако мислиш да имаш боље име за ову тему, а да није оно првобитно, јави ми на пп да променим. Слажем се, и овај назив је добар. RYLAH and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Dvougao: Vučić vs. Vučić Je li ono Mesa rekao "Samo budala ne menja svoje mišljenje vremenom"? Doduse ovaj ga je bas preterao sa menjanjem Paradoksologija and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Ако обришу тему и ухапсе ме, сви ставите на аватаре Je suis Плутон. И не заборавите ко је главна жртва мог хапшења. Извор Снежана, Данче*, Juanito and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Je li ono Mesa rekao "Samo budala ne menja svoje mišljenje vremenom"? Doduse ovaj ga je bas preterao sa menjanjem Jedna je stvar promeniti mišljenje. Druga je postati sam sebi najveći neistomišljenik u roku od par godina. feeble and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Je li ono Mesa rekao "Samo budala ne menja svoje mišljenje vremenom"? Doduse ovaj ga je bas preterao sa menjanjem Кад толико промениш мишљење, значи да си схватио да си био невиђена будала. А ако си то схватио, онда се не кандидујеш за премијера јер мож` да направиш неку штету... feeble, Плутон, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 zivo me zanima ko na ovom forumu voli vucicija, ajde javite se, dobicete povisicu od 0,1% Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Jedna je stvar promeniti mišljenje. Druga je postati sam sebi najveći neistomišljenik u roku od par godina. О роде неверни, докле ли ће вас трпети... за неупућене... Наш Вођ` не мења мишљење, он узраста у својој политичкој мисли. feeble, Плутон, Драган Јашић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Зашто онда главни администратор учествује у теми? Хоћеш да кажеш да Жељко не разуме смисао сајта, јел' то 'оћеш!? Наслов није био добар. Сад је промењен и овакав може да прође. Дејан је у праву. Онакав наслов какав је био се не уклапа у концепт овога сајта. Заправо, такав наслов не постоји ни на једном српском медију, и сад ја треба дидем у ћорку због Плутона, па мислим... Драган Јашић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Заправо, такав наслов не постоји ни на једном српском медију, и сад ја треба дидем у ћорку због Плутона, па мислим... Шта би ти фалило? После се представљаш ко дисидент, узмеш неке фондове масне ако будеш имо среће. Ако не будеш имо среће, имаћеш макар славу и браду да је гладиш кад оћеш нешто да истакнеш. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 svi junaci nikom ponikose ccccc ili se cuva drzavni pos'o Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука