Aquilius Cratus Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Nemoj molim te da idemo toliko daleko,pa da pocnemo o drugoj strani,istrebljivanju Indijanaca i ostalom. Moze, ako neces ignorisati ubijanje i sve druge zlocine nad Indijancima koje su pocinili Rusi na Aljasci. Ali mi nesto govori da postoji velika verovatnoca da o tome nisi ni cuo do sada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
agnam Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 У суштини, највећи проблем са тероризмом је претерана реакција држава у којима се напад догоди... Треба то третирати као и сваки други криминал, а не као некакав посебан "рат". Da li si ti svestan ovoga sto si napisao?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Da li si ti svestan ovoga sto si napisao?! Па да нисам био свестан не би написао. Шта је ту по теби проблематично? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 У суштини, највећи проблем са тероризмом је претерана реакција држава у којима се напад догоди... Треба то третирати као и сваки други криминал, а не као некакав посебан "рат". To bi moglo tako kad ne bi postojala sansa da se oni dokopaju bioloskog ili nuklearnog oruzja. Ali posto ta verovatnoca ne da je sve veca i veca nego je pravo cudo kako se to jos nije desilo ne mozemo imati ovakav izolacionisticki pristup tom problemu. GeniusAtWork and Deja Vu је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Jedan vid ruske reakcije, valjda ce Lepi biti zadovoljan Ovi izgleda imaju instinkt da govore allahu akbar na pucanj, ili kad oni pucaju ili se na njih puca Плутон, Ignjatije, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Zamisljam ovaj forum i pojedince i diskusiju tamo negde 1941. Pa nam Grizli iz dalekog Berlina gde je otisao da radi,objasnjava da Hitler nije puno gori od saveznika a Cratus nam izvlaci da je pre samo 1000 godina od tad neka clanica saveznika izvrsila raznorazne zlocine stoga nam otvara oci da i nije neka razlika hica ili oni. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Па да нисам био свестан не би написао. Шта је ту по теби проблематично? Све је то тако док се дешава неком другом, али кад ти терориста убије на улици дете кој је пошло у школу, а 'ајде онда Гризли па не претеруј са реакцијом ... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Zamisljam ovaj forum i pojedince i diskusiju tamo negde 1941. Pa nam Grizli iz dalekog Berlina gde je otisao da radi,objasnjava da Hitler nije puno gori od saveznika a Cratus nam izvlaci da je pre samo 1000 godina od tad neka clanica saveznika izvrsila raznorazne zlocine stoga nam otvara oci da i nije neka razlika hica ili oni. Lepo je sto uvidjas razliku izmedju saveznika i Hice, posto ima i takvih koji poricu da takva razlika postoji, ali nije lepo da pravis ovakve nakaradne analogije. Ja nisam rekao da je ruski imeprijalizam bio tamo negde nekad pre 500 godina nego da od tada do dana danasnjeg traje. Kao sto britanski, ili sad anglo-americki, traje od Elizabete druge na ovamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 @@Aquilius Cratus, Припази на речник, немојмо тако. Aquilius Cratus and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
agnam Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Moze, ako neces ignorisati ubijanje i sve druge zlocine nad Indijancima koje su pocinili Rusi na Aljasci. Ali mi nesto govori da postoji velika verovatnoca da o tome nisi ni cuo do sada. Kako smo krenuli , doci cemo do Kaina! Al mozda je i bolje tako. da vidimo koja je to grana vise ubila i iz kojih je razloga ubijala. Koliko se secam Ruska cizma je vise puta posle dobijenih ratova ulazila u berlin, pariz... pa se posle vracala u svoju otadzbinu bez materijalnog plena bez pokrstavanja. A moglo im se. A sta je Zapad radio ... sta je sa svim onim silnim kolonijama , robovima , nasilnim pokrstavanjem , otimanjem resursa ... ako ovde mozes staviti znak jednakosti onda je ocito da nesto muti tvoje rezonovanje. Golub, kordun, МилошБГ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Ovi izgleda imaju instinkt da govore allahu akbar na pucanj, ili kad oni pucaju ili se na njih puca То сам и ја приметио. Када не разумем наслов клипа не знам да ли Аллаху Екбар узвикују побуњеници или "асадовци", да ли они бију по неком или њих неко бије. Само је битно да је Аллах екбар. Која трагикомедија feeble је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Све је то тако док се дешава неком другом, али кад ти терориста убије на улици дете кој је пошло у школу, а 'ајде онда Гризли па не претеруј са реакцијом ... Пази, овде је сад веома комична ситуација... Ви причате све исто што и неки крволочни западни политичари, а ја вам се супротстављам. А онда се мени приговара `бајаги што ме неко плаћа па га браним итд. Дај бре будите доследни мало... Значи, не може држава због банде од неколико криминалаца да крене у рат у коме страда милион људи који са нападом већином и немају никакве везе. То је "претерана реакција". Убице свакако треба ухватити и казнити, то нико не спори. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Ovi izgleda imaju instinkt da govore allahu akbar na pucanj, ili kad oni pucaju ili se na njih puca Мислим да то вичу за сваки случај ако их рокне да им то буду последње речи... Лазар Нешић, RYLAH, Manolis and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Kako smo krenuli , doci cemo do Kaina! Al mozda je i bolje tako. da vidimo koja je to grana vise ubila i iz kojih je razloga ubijala. Koliko se secam Ruska cizma je vise puta posle dobijenih ratova ulazila u berlin, pariz... pa se posle vracala u svoju otadzbinu bez materijalnog plena bez pokrstavanja. A moglo im se. A sta je Zapad radio ... sta je sa svim onim silnim kolonijama , robovima , nasilnim pokrstavanjem , otimanjem resursa ... ako ovde mozes staviti znak jednakosti onda je ocito da nesto muti tvoje rezonovanje. Руси од како су православни (и кад су били православни) нису чинили ни приближно злочине као Францизи, Немци, Мађари, zuti car је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Koliko se secam Ruska cizma je vise puta posle dobijenih ratova ulazila u berlin Брате мили, знаш ли ти шта су Руси радили по Берлину кад су у њега улазили? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука