Jump to content

Случај умировљеног владике Василија (Качавенде)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Moram prvo da izmerim koliko mi metara treba ...   :) ...  

Kad smo vec kod toga , gde mogu da kupim kvalitetene boje za zidove ...  Mislila sam da hodnik bude zelen ,ali ne kicasto zelen , nego da to bude neka pastelna nijansa ... I sad se pitam , gde to mogu da nadjem ...   Ozbiljno pitam ... 

Polako, prvo mjere, pa onda sve ostalo.Vjeruj mi Arsenijice da ja ja nikad boju za zidove nisam kupio, tako da sam ti totalni laik, mozda da ocjenim estetski, ali vezano za kvalitet pojma nemam. Javice se neko.

Подели на овим сајтовима

Polako, prvo mjere, pa onda sve ostalo.Vjeruj mi Arsenijice da ja ja nikad boju za zidove nisam kupio, tako da sam ti totalni laik, mozda da ocjenim estetski, ali vezano za kvalitet pojma nemam. Javice se neko.

Ajde da ne spamujemo temu ... Raspitacu se .  

:351780:

Подели на овим сајтовима

El zna neko šta se dešava sa onim pedofilom Pahomijem?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

El zna neko šta se dešava sa onim pedofilom Pahomijem?

Просијао је великом благодаћу. Ено га лечи слепце од рођења.

Подели на овим сајтовима

Присијао је великом благодаћу. Ено га лечи слепце од рођења.

Jesi kralj, hahaha prosijao kao Vladika Filaret, I to je cudan lik majko mila:-)

Подели на овим сајтовима

Meni je citava nasa prica degutantna.

Isto.

Ne zna se kod koga je veća psihopatologija: kod ovih što su godinama ćutali o boleštini, ili kod ovih koji se sada sabiraju kao čopor oko lešine. Nema nade za nas.

Подели на овим сајтовима

Нису православни Срби у Босни глупи што дају Цркви, него је у питању систем вриједности. Док је некима врх врхова да им музика свира два сата, неки воле да даривају своју светињу. После рата кад је требало обновити цркву коју су усташе гранатирале сви домаћини нашег села скинули су по ред бибер цријепа са куће и даривали.да црква не прокишњава. У исто доба у матици су рушене цркве или зјапиле празне. Био сам присутан прије 20 година на освећењу цркве у Локању и гледао како се људи с друге стране Дрине чуде кад виде како се домаћи натјечу ко ће дати већи прилог да се отплати  све што је у градњу и опремање уложено. Ови су се опет чудили кад су видјели како се ови после под шатром отимају око музике, па чак и тјерају инат да иде нека пјесма више пута, смао да остали чекају дуже на ред.... :dobro:

Подели на овим сајтовима

Нису православни Срби у Босни глупи што дају Цркви, него је у питању систем вриједности. Док је некима врх врхова да им музика свира два сата, неки воле да даривају своју светињу. После рата кад је требало обновити цркву коју су усташе гранатирале сви домаћини нашег села скинули су по ред бибер цријепа са куће и даривали.да црква не прокишњава. У исто доба у матици су рушене цркве или зјапиле празне. Био сам присутан прије 20 година на освећењу цркве у Локању и гледао како се људи с друге стране Дрине чуде кад виде како се домаћи натјечу ко ће дати већи прилог да се отплати  све што је у градњу и опремање уложено. Ови су се опет чудили кад су видјели како се ови после под шатром отимају око музике, па чак и тјерају инат да иде нека пјесма више пута, смао да остали чекају дуже на ред.... :dobro:

Oce ljudi u Bosni daju kao malo gdje, vjerujte mi:-)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...