Solomon Kane Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Није битан Јовановић, ок жељан је медијске пажње. Можда није битан али засигурно знам да у овом случају, када је горепоменути у питању, важи она изрека:" смејала се врана гаврану што је црн". Драган Јашић and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Администрација СПЦ је заслужила да се једна Татјана Војтеховски заједно са таблоидима бави овим стварима. Код свих ових скандала, без обзира да ли је реч о стварним или измишљеним догађајима, ћутали су и гурали ђубре под тепих. Пензиониши, премести... То су за њих решења. Ignjatije, lab_man, Јефимија Крунић and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 ћутали су и гурали ђубре под тепих. Пензиониши, премести... То су за њих решења. Ali mi nije jasno zasto. Razmisljala sam odavno o ovome, nisam se dosetila nijednog objasnjenja. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Ali mi nije jasno zasto. Razmisljala sam odavno o ovome, nisam se dosetila nijednog objasnjenja. Могуће је да многи имају путера на глави, пардон, митри, па избегавају таласања... Данче*, JESSY, Јефимија Крунић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Ali mi nije jasno zasto. Razmisljala sam odavno o ovome, nisam se dosetila nijednog objasnjenja. Знаш ли ти Џу ону нашу стару изреку "Врана врани очи не копа" Плутон, JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Могуће је да многи имају путера на глави, пардон, митри, па избегавају таласања... Mozda, ali ovo je mnogo gore. I od talasa napravi se cunami. Ne kapiram, stvarno... Знаш ли ти Џу ону нашу стару изреку "Врана врани очи не копа" Pa, upravo zato sto nema puno vrana se i pitam. To nije Crkva kakvu ja znam. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Можда није битан али засигурно знам да у овом случају, када је горепоменути у питању, важи она изрека:" смејала се врана гаврану што је црн". не разумем на шта си мислио, да ли засигурно знаш да је о.Серафим/Бојан Јовановић исто наручивао `дечкиће` који су остали без родитеља у рату? није баш исто да ли је неко исто геј као Качавенда или исто педофил криминалац и по овој причи убица. разлика је већа од разлике између вране и гаврана, па мислим да поменута народна умотворина није на месту ако си само хтео да напишеш да је тај човек исто геј. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Могуће је да многи имају путера на глави, пардон, митри, па избегавају таласања... To bas pomislih kad je neko pomenuo Pabla tj, DB kodno ime vladike Kacavende. Pa kad se raspala SFRJ i DB vise nije imao uticaja na crkvu, ako je bio ubacen od DB sto ga onda nisu penzionisali? Tad nije bilo medijske pompe oko smena i penzija, niko ne bi ni cuo za to. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Pa kad se raspala SFRJ i DB vise nije imao uticaja na crkvu To ко кад кажемо да смо скинули комунисте с власти. JESSY, Јефимија Крунић, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Мислиш? Pa onda mozemo pretpostaviti da i dan danas imaju uticaj. Ja se sve nadam da nema, a i to vise nije isti onaj DB. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 малкице је глуп обележени коментар, да се Фидер не наљути али изгледа да није гледао ни овај сада интервју ни онај код Марића. овај Плутонов коментар треба да буде обележен, односно то је мој предлог, не знам како тачно функционише обележавање и ко одлучује Администрација СПЦ је заслужила да се једна Татјана Војтеховски заједно са таблоидима бави овим стварима. Код свих ових скандала, без обзира да ли је реч о стварним или измишљеним догађајима, ћутали су и гурали ђубре под тепих. Пензиониши, премести... То су за њих решења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 To ко кад кажемо да смо скинули комунисте с власти. Које комунисте???? ми никада у својој историји нисмо имали комунисте Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Које комунисте???? ми никада у својој историји нисмо имали комунисте Рачунам и ону историју пре Вучића. Кеди and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Никако не разумем како епископ може да се пензионише, ''епископ у мировини'', не разумем луксуз, новац, почасти и сл. у Цркви. Стварно не разумем. Исто тако не разумем како су свештеници који нису добри за Врачар, довољно добри за села и периферију . Молим некога , ко има стрпљења, да ми објасни. Иако нисам склон да верујем медијима и ономе што ми се намерно гура под нос, врло сам узнемирен овим о чему тема говори. Ако у ''кадровској политици'' наше Цркве има присиле, лажи, уцена, подмићивања, и сл. онда то није живот достојан цркве. Само ме поштедите онога: и они су људи, све што је људско није им страно и тт. Данче*, feeble, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Никако не разумем како епископ може да се пензионише, ''епископ у мировини'', не разумем луксуз, новац, почасти и сл. у Цркви. Стварно не разумем. Исто тако не разумем како су свештеници који нису добри за Врачар, довољно добри за села и периферију . Молим некога , ко има стрпљења, да ми објасни. Иако нисам склон да верујем медијима и ономе што ми се намерно гура под нос, врло сам узнемирен овим о чему тема говори. Ако у ''кадровској политици'' наше Цркве има присиле, лажи, уцена, подмићивања, и сл. онда то није живот достојан цркве. Само ме поштедите онога: и они су људи, све што је људско није им страно и тт. ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ тел: +381-11-3025-112 е-пошта: [email protected] http://www.spc.rs/sr/kontakt RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука