Ћириличар Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 3 hours ago, pedja257 рече Dobrodosao u Njujork, multi-kulti raj na Zemlji. Ајде да мало обрнем и покушам ти приказати лицимјерност и ироничност таквог става. Ахем.. "Добродошли у Вуковар/Книн. Ми исправно поступамо јер знамо да мултикултуралност не ради, па је боље да се не мијешамо са другима и фино се раздвојимо" :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 37 minutes ago, Ћириличар рече Ајде да мало обрнем и покушам ти приказати лицимјерност и ироничност таквог става. Ахем.. "Добродошли у Вуковар/Книн. Ми исправно поступамо јер знамо да мултикултуралност не ради, па је боље да се не мијешамо са другима и фино се раздвојимо" Ili da obrnemo to još jedanput, što da ne. Pa da kažemo, da je multikulturnost funkcionisala nikad se ne bi raspali ni SSSR ni Čehoslovačka a ni Jugoslavija a na koncu konca ni Austrougarska ni Franačko Carstvo ni Sveto Rimsko Carstvo ni Otomansko Carstvo ni Vizantija ni Antičko Rimsko Carstvo i stajale bi sve do danas postojano kano klisurine. Svaki mač ima dvije oštrice i svaka batina dva kraja. Sve su to bili multikulturni projekti. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 2 hours ago, Ћириличар рече Ајде да мало обрнем и покушам ти приказати лицимјерност и ироничност таквог става. Ахем.. "Добродошли у Вуковар/Книн. Ми исправно поступамо јер знамо да мултикултуралност не ради, па је боље да се не мијешамо са другима и фино се раздвојимо" Pa upravo zbog toga se i raspala Jugoslavija i desili se zlocini u WW2 i 90tih. Zato sto mutlikulturalnost ne uspeva. Ne postoji nijedno mirno i bezbedno multi-kulti drustvo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 13 hours ago, pedja257 рече Pa upravo zbog toga se i raspala Jugoslavija i desili se zlocini u WW2 i 90tih. Zato sto mutlikulturalnost ne uspeva. Ne postoji nijedno mirno i bezbedno multi-kulti drustvo. И да и не. Југославија се распала јер је народ ( који једини може бити чувар мултикултуралности ) насјео на националистичке и фашистоидне приче. Не можеш негирати да је, нпр. Сарајево било мултикултурално оних пар деценија, јер су многа највећа имена југословенске јавне сцене управо ту и настала, из окриља сва три етницитета. Него је свако племе насјело касније на мамац и би шта би. И опет да ти наведем, Енглеска има мултикултуралну историју, САД је мултикултурална држава ( као што рекох, Ирци су се интегрисали, ЈЕвреји су се интегрисали ,Нијемци су се интегрисали, сада су на реду црнци и хиспанци који се још нису интегрисали не због културе, него због социо-економских разлога као што су сиромаштво или недефинисан грађански статус. Каква културна некомпатибилност, какви бакрачи? Је ли муслимани у САД-у праве гетое и праве глупости? Јок вала. Само у Европи )... рекао бих и да је Канада да немају проблема са оним својијем "Французима" са Квебека ( који, гле чуда, фурају некакве квази-националистичке приче о засебном идентитету ). Милан Ракић and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 Multikulturalizam polako ali sigurno osvaja svijet. Baš kao i proces evolucije sporo ali čvrsto, sa povremenim mutacijam koje ubrzaju proces. Na nivou kolektiva to ide sporo svakako, i još dugo će se dešavati raspadanja i vraćanja u prvobitne nacionalne torove, ali sa svakim naletom multikulturalizma etnicitet slabi sve više i više. Za sad tamo gdje multikulturalizam probija tiho je individualni nivo, internacionalni brakovi kojih je sve više, razna druga internacionalna spajanja ljudi radi različitih ciljeva. U nekoj daljoj budućnosti to će prevazići sve etničke okvire i nacije će biti nešto nalik SAD samo sa još izraženijom integracijom ljudi različitog porijekla kome više neće ni administracija ući u trag čijeg su porijekla. Pancakes, Милан Ракић, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 13 minutes ago, Justin Waters рече kome više neće ni administracija ući u trag čijeg su porijekla. Чини ми се да циљ и јесте да се порекло не зна, или боље речено да не буде важно, да буде заборављено. Везано за назив теме: Аурор, -Владимир-, Tumaralo. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 Управо сада, 3006 рече Чини ми се да циљ и јесте да се порекло не зна, или боље речено да не буде важно, да буде заборављено. Везано за назив теме: Kad imaš majku pola Filipinka, pola Njemica, oca pola Amerikanac pola Španac, i njihovo dijete se uda za pola Šveđanina pola Grk, pa onda njihov potomak oženi Vjetnamku itd.....toga će u budućnosti biti sve više i više. U početku se i može pratiti donekle kultura kroz učenje jezika i upoznavanje sa drugim odlikama, ali ako do tog miksa dođe baš kako sam opisao onda stvarno neće biti moguće ni tehnički obuhvatiti sve aspekte kulture za koju je jedan pojedinac vezan. 3006 and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 Нема везе, имаћемо религију као изговор за међусобно рокање -Владимир- and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 33 minutes ago, 3006 рече Нема везе, имаћемо религију као изговор за међусобно рокање Снаћи ћемо се већ, бар то никад није био проблем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 Kod prve veće krize će se videti a i videlo se donekle da svaka nacija gleda svoje d ovaj interese i brine o sopstvenom narodu i državi tako da je multikulti globalistička papazjanija osuđena na propast. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 Мени се чини да се овде мешају две ствари: 1) нормални људи из различитих култура, разних боја, облика и величина, живе заједно, мешају се, размењују културу, венчавају се итд. 2) лудаци који дођу у неку земљу и понашају као пећински људи (што и јесу) и хоће свима да наметну своје заостале средњевековне идеје Ако мислите да ово прво не може да успе и да није у питању пожељна ствар, ви онда нисте Хришћани. Жао ми је, али је тако. Ово друго није никакав мултикултурализам, него политички коректни политичари не смеју да назову ствари правим именом и немају кохонес да реше проблем. Штавише, ти политичари мекушци дају крила разним фашистима и расистима да се боре против онога под 1 што је једино људско, нормално и достојно хомо сапиенса. Justin Waters, Биљана, Ћириличар and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 1 hour ago, Juan рече размењују културу 0:53 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 11 minutes ago, Господин Дареалис рече 0:53 Aca D Grejt ispade ispade "gori" od Kserksa. Znas da ti se bas poznaje konzumacija alt-right medija?! Аурор and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 22 minutes ago, Aquilius Cratus рече Znas da ti se bas poznaje konzumacija alt-right medija?! Može biti. Znaš da je Hilari to nazvala "emerging racist ideology" ? Kakav moron... Al ozbiljno, znaš i sam da već mnogo godina mislim sve te stvari. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 4 minutes ago, Господин Дареалис рече Znaš da je Hilari to nazvala "emerging racist ideology" ? Kakav moron... Al ozbiljno, znaš i sam da već mnogo godina mislim sve te stvari. Nisam bas siguran ali neka ti bude. Nadam se da ces i to prerasti za koju godinu. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука