Аурор Написано Јул 29, 2017 Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 пре 9 минута, RYLAH рече Поред тога, верујем и да му Британци нису опростили оно што су његове подморнице радиле бродовима који су долазили да снабдевају Британију храном и осталим потрепштинама. I oružjem i opremom koji bi kasnije bili korišćeni protiv njih... пре 13 минута, RYLAH рече Вероватно да има на Нету да се нађе. Ma nema ništa... Ne bih se iznenadio da je i on osuđen čisto jer je pomerao Britancima guzicu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 29, 2017 Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 1 hour ago, Аурор рече Ne bih se iznenadio da je i on osuđen čisto jer je pomerao Britancima guzicu. Osuđen je zbog ratnih zločina... jedino što je u pitanju ratni zločin koji su svi radili... naime po tim nekim pomorskih pravilima, kad potopiš brod dužan si da pokupiš preživele... kao zarobljenike... Ničije podmornice u WW2 nisu skupljale preživele kad im je to bilo nezgodno... jedino što je Denic bio dovoljno glup (ili bahat) da izda takvu zvaničnu komandu... bilo je i drugih stvari ali ovo je bilo glavno... Аурор and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 29, 2017 Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 пре 9 минута, Avocado рече Osuđen je zbog ratnih zločina... jedino što je u pitanju ratni zločin koji su svi radili... naime po tim nekim pomorskih pravilima, kad potopiš brod dužan si da pokupiš preživele... kao zarobljenike... Ničije podmornice u WW2 nisu skupljale preživele kad im je to bilo nezgodno... jedino što je Denic bio dovoljno glup (ili bahat) da izda takvu zvaničnu komandu... bilo je i drugih stvari ali ovo je bilo glavno... Sad čitam, nije zbog toga: However, as evidence of similar conduct by the Allies was presented at his trial, and with the help of his lawyer Otto Kranzbühler, his sentence was not assessed on the grounds of this breach of international law. Dobro su mu pročitali tu presudu, a da nisu počeli da se smeju, ja ne znam da li bih izdržao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 29, 2017 Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 Dönitz disputed the propriety of his trial at Nuremberg, commenting on count (2) "One of the 'accusations' that made me guilty during this trial was that I met and planned the course of the war with Hitler; now I ask them in heaven’s name, how could an admiral do otherwise with his country's head of state in a time of war?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 15 часа, Аурор рече A nacisti se vratiti neće, ne bi ih vratilo ni da svi na forumu samo pišu "zig hajl" svuda. O, itekako gresis. Ljudsko kolektivno secanje otprilike traje 50-70 godina. Tolko je potrebno da ponovimo greske koje su inace smatrane neponovljivim. Pogledaj koliko je bilo potrebno da ljudi zaborave kako se umire kad nema vakcina... jednostavno nemaju to iskustvo i lako ih je ubediti u suprotno. Isto i sa nacizmom. Jednostavno, dovoljno je vremena proslo da ljudi polako bacaju u zaborav pravu prirodu nacizma i krenu da ga revitalizuju. Pa do pre samo 5 godina bilo je neamislivo i javno izgovarati i promovisati ideje zasnovane na predrasudama a danas? Trampov izbor za potusa je dao vetar u ledja svima kojima su rasizam, fasizam i nacizam prihvatljive ideje a posto se to desilo odjednom i od starta bilo masivno vise nema reakcija na takva javna istupanja... zaba se vec poprilicno skuvala. Nacizam moze da se ne samo vrati, nego vrati u svom najizvornijm obliku. Onda ce ponovo da nastane haos, pa cemo ukoliko neko prezivi taj haos ponovo da budemo u fazu "naciazm je nono u BILOKOJIM uslovima" i shvaticemo da takve ideje "Ni u sali ne mogu da donesu nista dobro" pa ce da bde (opet) zabranjeno promovisati takve politicke stavove jer ce zrtve koje bi se verovatno brojile u milijardama da nam stoje nad glavom kao neki sablasni podsetnik... Pa ce opet da prodje 100 godina i samo ce da se pojavi neko ko ce reci "ama ljudi, zar niko ne primecuje da je pecinska kultura nove azije superiornija u odnosu na plemensku kulturu onoga sto je ostalo od evrope!" i opet jovo nanovo... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 1 hour ago, cloudking рече Trampov izbor za potusa je dao vetar u ledja svima kojima su rasizam, fasizam i nacizam prihvatljive ideje a posto se to desilo odjednom i od starta bilo masivno vise nema reakcija na takva javna istupanja... zaba se vec poprilicno skuvala. Urbana legenda o Trampu i usponu fašizma. 1 hour ago, cloudking рече Pa ce opet da prodje 100 godina i samo ce da se pojavi neko ko ce reci "ama ljudi, zar niko ne primecuje da je pecinska kultura nove azije superiornija u odnosu na plemensku kulturu onoga sto je ostalo od evrope!" i opet jovo nanovo... Da, da, sve kulture su jednake, naravno... Pogotovo one nazadne i necivilizovane, one su najjednakije. Ko kaže suprotno je rasista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 2 минута, Аурор рече Da, da, sve kulture su jednake, naravno... Pogotovo one nazadne i necivilizovane, one su najjednakije. Ko kaže suprotno je rasista. Da mi to koljemo kume? Аурор је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 1 сат, cloudking рече Da mi to koljemo kume? Ionako će da priča da smo je klali... cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 13 часа, Аурор рече Dönitz disputed the propriety of his trial at Nuremberg, commenting on count (2) "One of the 'accusations' that made me guilty during this trial was that I met and planned the course of the war with Hitler; now I ask them in heaven’s name, how could an admiral do otherwise with his country's head of state in a time of war?" I Haški tribunal je napravljen po uzoru na ovaj sud u Nirnbergu... Moram da kažem da mi je sada sve jasno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 1 сат, Аурор рече I Haški tribunal je napravljen po uzoru na ovaj sud u Nirnbergu... Moram da kažem da mi je sada sve jasno. Haski sud je efikasan nacin na koji superiorna evropska kuktura izlazi na kraj sa inferiornom zaostalom balkanskom kulturom... kulturom zlikovaca, lopova, korupcije, nehigijene. Nasa inferiorna kultura je kancerogeno tkivo na mapi superiorne evrope i ljudi imaju puno pravo da smisle mehanizme kojim bi nas kaznjavali zbog zaostalosti i zatucanosti... koje su zapravo fakat, zar ne? Paradoksologija, Juanito, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 16 минута, cloudking рече Haski sud je efikasan nacin na koji superiorna evropska kuktura izlazi na kraj sa inferiornom zaostalom balkanskom kulturom... kulturom zlikovaca, lopova, korupcije, nehigijene. Nasa inferiorna kultura je kancerogeno tkivo na mapi superiorne evrope i ljudi imaju puno pravo da smisle mehanizme kojim bi nas kaznjavali zbog zaostalosti i zatucanosti... koje su zapravo fakat, zar ne? Nije on zbog toga tu A da je Srbija zaostala - damn right... Po mojoj slobodnoj proceni, otprilike onoliko koliko su ovde bili Turci - oko 350 godina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 7 минута, Аурор рече oko 350 godina 350-500 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 54 минута, Аурор рече Nije on zbog toga tu A da je Srbija zaostala - damn right... Po mojoj slobodnoj proceni, otprilike onoliko koliko su ovde bili Turci - oko 350 godina. I ako nas poteraju siptari i ISIS sa kosova i m krenemo da migriramo put evrope bezeci od rata a evropa kaze "mrs, inferiorna kulturo, nisi dostojna stupanja na nase tle" da li ces se okrenuti svojim sunarodnicima i reci (ili bar pomisliti): A) jbg,braco, u pravu su ljudi... nije u redu da inferiorna kultura ugrozava superiornu. Znate i sami kakvi smo mi srbi, necivilizovani, nasilni i prljavi... Ili B) reci ces "mamu vam grebem nacisticku pa ovo su ljudi! Ovo su deca! Nismo svi koljaci, zlocinci i alkoholicari!" Za mene je npr neljudski da neko mrzi moje dete samo zato sto je Arkan ubijao civile... Paradoksologija, Avocado, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 21 часа, Аурор рече Hteli su da spreče zločin, a dogodio se još gori. Да, нису се могли суздржати да их не побију... Нису Нијемци криви, нису си могли помоћи. Јаче од њих. Икар Губелкијан, obi-wan, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 3 часа, cloudking рече Haski sud je efikasan nacin na koji superiorna evropska kuktura izlazi na kraj sa inferiornom zaostalom balkanskom kulturom... kulturom zlikovaca, lopova, korupcije, nehigijene. Nasa inferiorna kultura je kancerogeno tkivo na mapi superiorne evrope i ljudi imaju puno pravo da smisle mehanizme kojim bi nas kaznjavali zbog zaostalosti i zatucanosti... koje su zapravo fakat, zar ne? Као и ставови судија да се "не доноси довољно осуђујућих пресуда"? Напредно до бола. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука