Jump to content

El rincón de Juan

Препоручена порука

пре 5 минута, drvce рече

Mnjenja sam da je vecina ljudi svuda podozriva prema doseljenicima, drugima i drugacijima, a da je mali ljudi broj ljudi zaista multikulturalan.

Да, али Срби се у просеку исчуђавају неко време и гледају те као да си ванземаљац, а кад се увере да ниси радиоактиван, постајеш део племена и заволе те. То је та нека разлика...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, drvce рече

Mnjenja sam da je vecina ljudi svuda podozriva prema doseljenicima, drugima i drugacijima, a da je mali ljudi broj ljudi zaista multikulturalan. Mogu da zamislim da je ta ideja promovisana jer je glupo za biznis neosisati sve ovce, no samo bele. Ali ja sam ionako mizantrop, pa u svemu nalazim potvrdu. :/

Možda su na ovim prostorima najpodozriviji prema onima koji izgledaju, zvuče i ponašaju se skoro isto kao 'mi', ali ih klasifikujemo drukče ('Kosovari', 'Šopovi', 'Rvati', itd.)

Pa neki vanzemaljac iz Afrike ili Južne Amerike može da prođe i postane 'naš', al' ne daj Bože da si se u Šumadiju doselio s juga ili na jug s Kosova...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Paradoksologija рече

Pa je l' se s njim družiš? Iako je marksistički feminista? :D

Нисам га упознао. :) Кажем, није да се баш нешто слажем с њим, али ми се свиђа приступ. За разлику од већине друштвених критичара који само нешто класификују, он покушава да објасни ствари у које верује на мало нижим нивоима и то прија читати. Инспирише на размишљање. А и шта ће мученик, мора овде да буде феминиста да га не би раскомадале ове фине и нежне даме... :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

А и шта ће мученик, мора овде да буде феминиста да га не би раскомадале ове фине и нежне даме... :ani_biggrin:

Vidim, ti živiš i dišeš u komadićima... :smeh1:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Možda su na ovim prostorima najpodozriviji prema onima koji izgledaju, zvuče i ponašaju se skoro isto kao 'mi', ali ih klasifikujemo drukče ('Kosovari', 'Šopovi', 'Rvati', itd.)

Pa neki vanzemaljac iz Afrike ili Južne Amerike može da prođe i postane 'naš', al' ne daj Bože da si se u Šumadiju doselio s juga ili na jug s Kosova...

Да бре, на западу се мрзе јер су различити, а на балкану се мрзимо што смо исти...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Vidim, ti živiš i dišeš u komadićima... :smeh1:

Па ја у животу с Холанђанком ван посла нисам реч прозборио, не рачунајући касирке тинејџерке (од којих су пола Мароканке и Карибљанке) и једну што јој је мама Американка. И да, она ми је рекла да њена мама после тридесет и више година живота никада није успела да се интегрише. Једноставно нема шансе. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Čisto da znate da me više različitih zvalo večeras ali evo me s vama... ;)

Zašto?

пре 2 минута, Аурор рече

Ne znam šta je sa ženama večeras, da nije pun mesec ili nešto?

Pa izađi i pogledaj! Živi bre malo i van interneta, valja se ;) 

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Па ја у животу с Холанђанком ван посла нисам реч прозборио, не рачунајући касирке тинејџерке (од којих су пола Мароканке и Карибљанке) и једну што јој је мама Американка. И да, она ми је рекла да њена мама после тридесет и више година живота никада није успела да се интегрише. Једноставно нема шансе. 

Pa kako onda znaš kak'e su?

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

То какве су жене овде је дифитивно један пропали феминистички експеримент, на жалост. Е сад, можда то није "прави феминизам", појма немам, али тако га они зову и поносе се тиме. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

:unbelieveble:

Јап. И знам из првих руку да мушкарце третирају као извор семена кад им се навије да имају децу. У суштини изврнуто традиционално друштво у коме су мушкарци оно што су вековима биле жене и обрнуто. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...